Otěhotnění po laparoskopii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sonatorek
17.8.12 12:09
@luckalaky1 píše:
@Martina32 hlavně to mají vše jednoduší, než ženská, tak jsem ji to povídá:)

jo tak koukám že je to všude stejné :D

• Citovat
  • Upravit
sonatorek
17.8.12 12:11
@Martina32 píše:
Jo jo chlapy mají jiné myšlení. Můj mi taky nadává, a zakazuje všem říkat, že někdo čeká miminko, nebo se někomu narodilo. Oni můžou mít mimi i v „sedmdesáti“, ale mi ne.

jo přesně ten můj taky kdyš mu řeknu že je nějaká kamarádka těhotná tak mi řekne no tak je ty budeš taky a tim to pro něj hasne.On taky moc chce ale nemá potřebu to řešit :think:

• Citovat
  • Upravit
sonatorek
17.8.12 12:16
@Cracky píše:
@Martina32 proc tvuj nechce na spermiogram? oni to ti chlapi strasne spatne nesou, maji strach, ze je chyba na jejich strane. muj se taky bal, dva tydny pred tim byl nervni a protivny, ale jak mel skvele vysledky, hned byl spokojeny :mrgreen: ale mel z toho snad vetsi nervy nez ja z mojich vysetreni. ale miminko chceme oba, takze musi i on podstoupit co je treba. takze chlapa pekne donut, jestli je chyba na jeho strane, tak at zbytecne nelitas po vysetrenich ty :kytka:

jo přesně souhlasím s tebou měl by jít určitě na spermiogram. můj manžel byl taky a taky mu vyšlo všechno v skvěle :D a proto nechápu proč nám to nejde laparo mam za sebou jsem naprosto zdravá manžel taky a stejně pořád nic :zed: uš to fakt nechápu :,(

• Citovat
  • Upravit
luckalaky1
17.8.12 12:25
@sonatorek píše:
jo přesně souhlasím s tebou měl by jít určitě na spermiogram. můj manžel byl taky a taky mu vyšlo všechno v skvěle :D a proto nechápu proč nám to nejde laparo mam za sebou jsem naprosto zdravá manžel taky a stejně pořád nic :zed: uš to fakt nechápu :,(

Tak přítel když měl jít, tak se taky byl nerovzní a pak když vylezl, tak první slovo bylo už nikdy víc :D Ale vše mu dopadlo ok, mě laparka, tak že jeden neprůchozý, tak uvidíme co bude dál

• Citovat
  • Upravit
3036
17.8.12 12:30

Ahojky..nepročítala jsem celou diskuzi, ale třeba vás potěší, když vám písnu jak to bylo u nás. Měla jsem myomy…dva hodně velké, jeden menší. Nedávali mi šanci na otěhotnění nebo spíše na donošení v případě, že bych otěhotněla. Nakonec jsem šla v říjnu 2010 na Lapo, v březnu 2011 na druhou a bylo mi zase více dr řečeno, že se nám to nepovede přirozeně, že tomu dáme půl roku a pak, že to zkusíme uměle. Nakonec jsem si v září… 3 dny po naší svatbě udělala test, protože jsem to nedostala a zjistila jsem, že jsem těhotná. S manželem jsme z toho byli úplně v šoku, nechtěli jsme tomu ani jeden uvěřit..celou dobu, že to nepůjde nepůjde a ono to šlo a přirozeně. Sice to bylo těhotenství proležené, přes dva měsíce v nemocnici, nejdříve strach, že potratím, pak že předčasně porodím, ale vyšlo to… máme skoro 4měsíčního chlapečka a je to naše vymodlené štěstíčko. :srdce:
Takže holky nezoufejte a zkuste vypnou a myslet i na něco jiného..u nás to zafungovalo. Každopádně vám moc držím palečky, aby vám vše vyšlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonatorek
17.8.12 22:31
@luckalaky1 píše:
Tak přítel když měl jít, tak se taky byl nerovzní a pak když vylezl, tak první slovo bylo už nikdy víc :D Ale vše mu dopadlo ok, mě laparka, tak že jeden neprůchozý, tak uvidíme co bude dál

uš nikdy víc? no to kdyby jsi nedej bože musela na umělko tak ho to ještě čeká :lol: ale určitě bych ti to nepřála musí se nám to všem povést normálně :*

• Citovat
  • Upravit
luckalaky1
18.8.12 08:59
@sonatorek píše:
uš nikdy víc? no to kdyby jsi nedej bože musela na umělko tak ho to ještě čeká :lol: ale určitě bych ti to nepřála musí se nám to všem povést normálně :*

to doufám, že povede :)

• Citovat
  • Upravit
sonatorek
18.8.12 10:55
@luckalaky1 píše:
to doufám, že povede :)

jo budu držet palečky všem:-)))a jak jste na tom tet holky? já to mam dostat zítra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
luckalaky1
18.8.12 11:00
@sonatorek píše:
jo budu držet palečky všem:-)))a jak jste na tom tet holky? já to mam dostat zítra :nevim:

Já v pondělí, ale vůbec mě nic nebolí, jak pokažděé:)

• Citovat
  • Upravit
561
18.8.12 19:41

Já to mám dostat až za 14 dní, takže teď mám ovu :oops: tak jsme teď snaživky snaživý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
19.8.12 10:07

Hurá, mrška dorazila, to mám radost :D

• Citovat
  • Upravit
822
20.8.12 17:54

U mě zase mrška odjela, tak se můžeme vrhnout na snažení, ale nevím jestli to budu co platné, jestli na to budeme oba myslet. Myšlení i nemyšlení nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
20.8.12 18:57

Tak a teď čekat jaká strana bude ovulovat :)

• Citovat
  • Upravit
213
20.8.12 19:07

Taky bych chtěla přispět svým vyprávěním.
Bylo mi 22, když jsem se vdala a hned jsme se snažili o mimčo. První rok jsme na to nějak nespěchali, druhý rok už byli trochu nervózní, ale všechny testy dopadly dobře (až na zvýšenou hladinu prolaktinu a na imunologii protilátky proti spermiím) a k mému mladému věku doktorka nechtěla přistoupit na nic než proveru a ať zkoušíme dá l… každou návštěvu fůrt „zkoušejte dál“.

Pak jem změnila doktora, který to začal řešit okamžitě. Clostibelgyt zhruba 2-3 měsíce nic. Pak mě poslal na laparoskopii kvůli cystům (nejspíš z toho closťáku)… cysty mi propíchali a pak nasazen zase clostibelgyt s tím, že jestli to nevýjde, tak pošle na umělé oplodnění. Po laparoskopii a closťáku jsem otěhotněla hned druhý měsíc po zákroku… byla jsem překvapená a nyní čekáme jen na příchod holčičky :D

Přeju všem snažilkám, ať se taky tak zadaří jako nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
20.8.12 19:22

@TuLin Jéé,tak to moc gratuluji:) Já jsem po laparce 14dni, ale jeden mám neprůchozy:( tak to bude asik těžší:(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex