Otěhotnění po laparoskopii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5550
8.10.17 21:53

@Kate2511 Kdy je chuť a pokud se na to cítíš…
Já jsem po laparoskopii měla 7 den sex ještě ze stehy a v pohodě.
Příští týden to bude 2 měsíce po laparce. Zatím MS nikde mešká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.10.17 01:17

@Luciiiš83
Jooo? Mě právě říkali že měsíc bez sexu… A pravdou je ze snad až dnes se mi udělalo dobře. Stehy se mi zanitili tak jsem je měla dlouho a břicho strašně bolelo. Dnes už konečně dobrý.
Mešká tak super držím pakce????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.10.17 01:18

Palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.22 13:01

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. 22.3 jsem byla na laparoskopii na odstranění strustu a kontrola průchodnost. Brala jsem antikoncepci 7let a MS jsem měla 4.3 a hned po operaci jsem zacla krvacet, takže jsem prasky vysadila 25.3 a menstruovala jsem do 30.3. Hned 31.3 jsme na to skočili :) :D :D. A mě by zajímalo zda si myslíte, ze jde takhle hned otěhotnět nebo spis až ten další cyklus. Prosím o vynechání rejpavych komentářů. :andel:

• Citovat
  • Upravit
1375
11.4.22 13:19
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. 22.3 jsem byla na laparoskopii na odstranění strustu a kontrola průchodnost. Brala jsem antikoncepci 7let a MS jsem měla 4.3 a hned po operaci jsem zacla krvacet, takže jsem prasky vysadila 25.3 a menstruovala jsem do 30.3. Hned 31.3 jsme na to skočili :) :D :D. A mě by zajímalo zda si myslíte, ze jde takhle hned otěhotnět nebo spis až ten další cyklus. Prosím o vynechání rejpavych komentářů. :andel:

Můžeš otěhotnět hned nebo ti to taky vůbec pomoc nemuselo. Neupinala bych se na to, že to hned vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.22 13:34

@Umík děkuju za názor. :srdce: Já se na to tak těším a nedokážu na to nemyslet :zed: ale vím, že je to špatné se na to upínat :D

• Citovat
  • Upravit
2
6.5.22 20:20

Ahojte všechny chci se zeptat jsem po lapaskopie myon 2 a jeden vejcovod odstraněn jsem po tým ani ne měsíce bojím se že se nepodaří otěhotnět ale jak to čtu eMimino tak mám naději že to možná vinde mě řekl dogtor že mám čekat rok na otěhotnění že by mohla prásknout děloha kdyby se to podařilo tět jinak hodně štěstí všem a děkuji předem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí