Otěhotnění po laparoskopii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
7.12.13 18:51

lsp

Ja sem byla na lsp 25.10.2013 odstranili mi tekutiny a procistili vejcovody a krecove zili.. rok a půl sme se snažili a nic tak tet sem s přítelem spala hned ve čtvrtek tak daoufame že to tam bude… ;) " .{color:fuchsia}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.14 19:20

Ahoj holky:) chtěla jsem se zeptat jak Vám zafungovala lapadaskopie, jdu na ní v únoru což je za měsíc. S manželem se pokoušíme o miminko rok, ale ne a ne přijít. Na spermiu jsme byli ten máme v pořádku. Ale já nejsem. Je to rok co jsem vysadila anti a od té doby jsem na gyndě jak doma. Po vysazení anti jsem to nedostala, prý je to normální než se to tělo zbaví těch látek. A tak jsem dostávala injekce na spuštění menzes. Tak uvidíme co ta lapadaskopie. Ale jak dlouho jste nemohli mít styk po lapadaskopii? Vím že u každé je to jinak. Musí se dodržovat šestinedělka? Tak se mějte a smějte :) Jana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.1.14 14:27

Ahojky nevim no moct to asi nedoporucuji ale ja jsem s pritelem spala hned jak jsem prisla domu z nemocnice al eurcite půl roku se nesnažit to mi říkal primář :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.1.14 16:46

@ekiki Ahoj, mě naopak říkal snažit se hned. Ten měsíc jsme se měli snažit doma a další mi naplánoval IUI. Nevidím důvod, proč snažení odkládat, pokud teda nenašli při laparoskopii něco, co by se muselo léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.5.14 20:01

Holky co ste byly po laparoskopii za jak dlouho se zadarilo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
17.5.14 09:47

@m4yu hned nasledujici cyklus a to jsme se pred lpr snazili 2 roky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 10:29

Holky prosím vím že to není zrovna k tématu, ale za

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 10:29

Holky prosím vím že to není zrovna k tématu, ale za jak dlouho bych se mohla vykoupat v bazénu? :roll: Dělaly mi cystu a průchodnost říkaly že v nemocnici budu tak 4 dny a nakonec sem šla druhý den po operaci, a běhala jsem jako rybička, tet je to 9 dni a to teplo už je strašné bazén by moc bodl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.15 10:34

V patek operace ve středu stehy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.9.15 09:59

Tak ja se pridavam k tem stasnym, kterym lps pomohla. Byla jsem na konci cervence, zaver endometrioza a doktor me hnal na umele nebo, ze mi navodi umely prechod. S tim jsem nesouhlasila a tento mesic uz mam pozitivni tt :) vim, ze to nemusi dopadnout, ale po tom, co mi rekli, ze samovolne neotehotnim a pri mych dalsich zdr. problemech, to beru jako zazrak. Myslim, ze lps na to mela velky vliv a taky mi pomohla cinska medicina alespon jako placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.9.15 18:07

@marina31 ahoj me ceka taky laparoskopie, uz pres mesic me picha v pravem podbrisku.jdu tam s dg. chronicky zanet slepaku, nicmene mam zrejme i PCO doufam, ze na te laparoskopii mi to zjísti a zkontroluji i pruchodnost vejcovodu a udelaji diry do vajecniku, take chceme s pritelem miminko :) tak snad vse dobre dopadne, jinou moznost si ani nepripoustime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.9.15 18:09

@marina31 muzu se zeptat scim si ty sla na LPS? a jak ses potom dlouho lecila? Jsem uz mesic doma na neschopence protoze to opravdu boli picha a mam tlak, kdyz se napr.ohnu,nebo kejchnu. v praci uz z toho nejsou natseny a vznikaji tam famy o mne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.9.15 20:17

@kakaramelka ja sla s tim, ze se mi nedariko dlouho otehotnet a mela jsem strasne bolestivou menstruaci.na lps mi zjistili endometriozu, ale na spatnem miste, tak mi to nemohli vypalit…operater mi ale rekl, ze tim, ze jsem „profouknuta“, tak to mame jeste zkouset. Asi druhy den po navratu jsem na to hned vletela :D ale otehotnela jsem dalsi cyklus.doma jsem byla i s operaci 14 dni.ty tlaky v tele jsem mela cca 4 dny, nez ze me odesel ten plyn a pak uz v pohode. jizvy mam uz zahojene, nejde to ani poznat. s tim otehotnenim…asi neco bude na tom, ze je to o hlave…mne doktor rekl, ze musim na umele a tim, ze jsem si rekla, ze na to kaslu a uvidim za rok jsem otehotnela…taky jsem dostala nejake kapsle od praktika cinske mediciny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.9.15 20:42

@marina31 tak dekuji a gratuluji, no ja to umele vidim taky az uplne nejposlednejsi moznost :) doufam, ze u me probehne vse v poradku a nic vic mi nezjisti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.9.15 20:49

@kakaramelka musis myslet pozitivne…nebo lepe na nic nemyslet…ja vim, ze se to lehce rika a hur kona, ale fakt to ucinkuje. drzim palce, at vsecko dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí