Otěhotnění po třech potratech

Anonymní
18.3.24 09:41

Otehotneni po trech potratech

Jak uz z nazvu vyplyva… jsem docela uz nestastna. Vek 32. s jednim partnerem otehotneni po roce snazeni a skoncilo to v 15tt pro odtok plodove vody. S novym partnerem se zadarilo hned, ale v 7tt ZT. Nyni po peti mesicich opet hned tehotenstvi, ale nakonec 5tt SP.
Vysetrili me na hematologii, genetiku, imunologii. Chlapa na genetiku, imuno, spermiogram. Mne nasli lehce zvysene hladiny protilatek proti fosfatidylserinu. Doporuceno brat godasal pri zjisteni tehotenstvi. Tak jsem v poslednim tehotenstvi zacala s godasalem a do par dnu jsem zacala spinit/krvacet…
Vim, ze existuji horsi pripady a i tak hledam povzbuzeni. Jestli existuje nekdo, kdo ma taky zvysenou hladinu fosfatidylserinu a ma za sebou uz donosene tehotenstvi?
Premyslim, jestli nebrat tem godasal uz ted preventivne nebo jestli vazne cekat az na pozitivni test.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.4.24 17:12

Otěhotnění

Prosím o radu už třikrát jsem si dělala těhotenský test a vyšel po prvé úplně slabí duch a tet takhle..myslíte že můžu bejt tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
6.7.24 13:21

@Iveticka 91 prosím te, proč posilas svůj tehotensky test do diskuze, kde je dotaz ohledně několika potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí