Otěhotnění z preejakulátu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1104
5.1.21 19:13

Z toho, co píšeš, není úplně jisté, že něco do Tebe v třeba posledním okamžiku nepustil. Protože jsi měla ovulaci, je nebezpečí dost vysoké. Navíc v době ovulace není Postinor jako dodatečná antikoncepce účinný. Pokud nechceš riskovat otěhotnění a případně potrat, dej si do 5 dnů od soulože zavést nitroděložní tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.1.21 20:43

Tak šance, že jsi těhotná je 50 na 50, Otázkou je, jak velkej to je pro tebe průser, pokud budeš těhotná. Proč se nechráníš, když evidentně máš strach, že bys náhodou těhotná byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.21 20:53

Otázka

S přítelkyní jsem měl pohlavní styk, k ejakulaci u mě nedošlo, měli jsme nechránění sex, bylo to prostě na oko, a vytáhnul jsem ho ve chvíli kdy to skoro bylo venku ale neejakuloval jsem, stačila vteřina a už to bylo venku úplně jsem co cítil jak to skoro už bylo, mám otázku zda se v tomto případe může prejakulat stát nebezpečným ještě víc nebo se nemám čeho bát.. děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
2
8.7.23 09:49

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, při pohlavním styku s přítelkyní se nám protrhl kondom, pokračovali jsme ješte tak 30 sekund, než jsme si toho všimli. K ejakulaci nedošlo, ale mám obavy z předejakulátu…ten den to bylo poprvé, takže předtím k ejakulaci nedošlo. Mezi druhým a čtvrtým týdnem po tomto incidentu si přítelkyně udělala test 4krát v jiné dny a jiné časy…pokaždé negativní. Mysleli jsme si, že vše je v pořádku, ale teď se jí opozdila menstruace, sice jen o 2 dny, ale k opoždění menstruace u ní prý došlo jen dvakrát v životě…prosím o radu nebo pohled na věc.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
8.7.23 09:54
@pepa5556 píše:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, při pohlavním styku s přítelkyní se nám protrhl kondom, pokračovali jsme ješte tak 30 sekund, než jsme si toho všimli. K ejakulaci nedošlo, ale mám obavy z předejakulátu…ten den to bylo poprvé, takže předtím k ejakulaci nedošlo. Mezi druhým a čtvrtým týdnem po tomto incidentu si přítelkyně udělala test 4krát v jiné dny a jiné časy…pokaždé negativní. Mysleli jsme si, že vše je v pořádku, ale teď se jí opozdila menstruace, sice jen o 2 dny, ale k opoždění menstruace u ní prý došlo jen dvakrát v životě…prosím o radu nebo pohled na věc.
děkuji

Proc si neudela test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.7.23 10:01

@Eowyn01 prectete si to znovu prosim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
8.7.23 10:11

@pepa5556 test je nejlepší udělat až při zpoždění ms. Ať si ho udělá zase.

• Citovat
  • Upravit
694
8.7.23 10:34
@pepa5556 píše:
@Eowyn01 prectete si to znovu prosim…

Ja to cetla, at si ho udela znovu. Ted, pri zpozdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.24 20:09

Ahoj holky,
Chtěla bych se zeptat, je mi 16 a s přítelem mám aktivní sexualni zivot, vždy jsme použili kondom ale jednou ho pritel nepoužil. :? Nebyl to vylozene nechraneny styk, spíš jen pár zasunutí a konec. Menstruaci mám hooodne nepravidelnou někdy 28 dní cyklu, někdy 30 někdy i okolo 40. Dnes jsem na 39 dni cyklu a mám docela strach ale muze to být i stresem ktery ted dost prozivam. Žádný tehotensky příznaky nemám a to ten styk byl před 2 týdny takže by se asi uz něco málo objevilo. Pritel se do me neudělal vubec takže ta šance je o trošku menší. Četla jsem že otehotneni z preejakulatu je pouze 14%. Jaké máte zkušenosti vy? Děkuji vám moc za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.11.24 20:20

@Janca439 no, udělej si test. Tehotna nejspis nebudes, ono to vetisnou neni tak jednoduchý otěhotnět 😀 to ale neznamená, že to neni mozny. Tak priste s kondomem ať jsi v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.24 20:24

@Anonym534 děkuji, s přítelem jsme si řekli že se to nebude opakovat, doufám že se nic nestane, opravdu být tehotna v 16 nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
15.11.24 20:56
@Janca439 píše: Více

nemusíš to sem psát každý den, žádné jiné odpovědi než včera nedostaneš
@Anonym534 za mně je velice jednoduchý otěhotnět, když něco nechceš, tak to jde vždy snadno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
15.11.24 21:37

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… - stačí už tato diskuze + další, skoro vždy někdo odpoví. Je ale lepší komunikovat i zpět, než pouze číst „rady“ a nic víc. Ale tak chápu ten stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí