Otěhotnět po miniinterupci

1
5.2.18 15:33

otehotnet po miniinterupci

Dobry den chtela jsem se zeptat jak je to s otehotnenim po miinterupci. Jestli to neni nejak problem? Musela jsme na miinterupci skrz to ze mi bylo 18 a take rodice jsi to nepraly byla jsem stoho hodne spatna. A chtela bych s pritelem se snazit tak za 2 roky rok a pul. Nebyl zadny problem bojim seze treba se dite neudrzi nebo takk. Moc dekuju za vase odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2844
5.2.18 16:01

Zrovna miniinterupce by dalšímu otěhotnění bránit neměla…Zvlášť když to plánujete až v takovém horizontu…Ale teď už se poctivě chraňte, každý další zásah je větší a větší riziko do budoucna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.18 18:15

Já otěhotněla tři měsíce po mini :D tak jsme uznali, že je to osud a to děťátko nás prostě chce…a i když jsem si to nedovedla představit, jsem nejšťastnější maminka na světě :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.25 08:26

Ahoj. Loni v únoru jsem bohužel podstoupila miniinterupci. Byla jsem v té době v rozvodovém procesu, děti jeste nebyly srovnané s novou situací a s novým partnerem a do toho všeho mi umírala maminka. Prostě bych to v té době nezvládla. Teď už bychom si miminko, ale moc přáli. Bude mi už 35 a mám v hlavě strašáka, že už to nepůjde. Je to zatím jen 3 měsíce, co jsme si řekli, ze to zase zkusíme. Podařilo se vám otěhotnět pak normálně?

• Citovat
  • Upravit
11856
20.8.25 09:27
@Anonymní píše: Více

Nemusíš se obhajovat :hug:
Po miniinterrupce samozřejmě otěhotnět lze, zvlášť pokud nebyly pak žádné komplikace. U tebe by teoreticky mohl být problém věk. Ale 35 je ještě většinou vpohode. Taky záleží jak moc to dítko chcete. Jestli tomu chcete nechat volný průběh a buď bude nebo nebude a nebo jestli jste třeba ochotni pak kdyby to nešlo jít třeba i na ivf. Minimálně bych požádala asi gynekologa zda by udělal vyšetření na hladiny hormonů abys věděla orientačně jak na tom jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 16:51

Žádné komplikace jsem neměla. První dite mam po třetí IUI. Mezitím jsem podstoupila ještě IVF. Měla jsem PCOS Po druhé jsem otěhotněla naprosto přirozeně a po porodu mi PCOS zmizelo. Ale to už je 8 let. A loni taky přirozeně. Máš pravdu, raději si zajdu k doktoru na kompletní vyšetření. Děkuji za odpověď 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.25 18:19

Ahoj prosím neboj se, to je největší blok. Když žena přijde o dítě přirozeně, ten postup je úplně stejný jako při miniinterupci. Já mám za sebou i spontánní potrat ve vyšším i nižším stadiu těhotenství i tedy interrupci a těhotná jsem a jsem starší než Ty. Věř sobě a svému Tělu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.25 19:31

Děkuji moc za povzbudivá slova. Nechám tomu čas do konce roku a pak si zajdu k lékaři.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex