Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lutern píše:
@Lesní přízrak proč neberes antikoncepci když nechces další dítě? Ono to fakt není tak že nasekat deti a dát do děcaku a pak hurá na sterilizaci…chudák tvy dítě, je neplanovany a ještě bude samo.cim vic se tomu budeš bránit, tím rychleji otehotnis
Podle čeho usuzuješ, že antikoncepci neberu? Chodím na injekce a k tomu používáme kondom nebo někdy globule, nechtěla jsem tu dvojitou ochranu (viz můj předchozí příspěvek) tak rozepisovat
Jak otěhotním, klidně půjdu na potrat, teď už dítě mám a další prostě nebude, protože jsem sobecká mrcha a radši chodím do práce, než se starám o rostoucí zuby ![]()
Chtěla bych se zeptat na otěhotnění při sterilizaci vaječníků da se to Reoperovat zpátky nebo jaká je varianta mimo umělé oplodnění. ![]()
@Vlaďena Lakatosova píše:
Chtěla bych se zeptat na otěhotnění při sterilizaci vaječníků da se to Reoperovat zpátky nebo jaká je varianta mimo umělé oplodnění.
Ne, nedá. Úspěšnost operace je mizivá při podvazu, pokud se jedná o odstranění vejcovodů, tak operovat nelze. Jedině ivf.
@Vlaďena Lakatosova píše:
Chtěla bych se zeptat na otěhotnění při sterilizaci vaječníků da se to Reoperovat zpátky nebo jaká je varianta mimo umělé oplodnění.
Ne, jedině umělé oplodneni a vše si hradit sama.
Dobrý den mám sterilizaci už 7 let ze zdravotních důvodu začlo mi už týden být špatně tak jsem se rozhodla že zkusím koupit test tak jsem si ho udělala a jedna čárka mi vyšla silná a druhá slabá Skusila jsem to po druhé a to samé děkuji
Ne, nemělo by to být podmíněno ničím. Spousta lidí jsou přenašeči genetických onemocnění a pro početí zdravého dítěte potřebují ivf s pgd. K čemu jim je plodnost? Zajímavý je, že u vasektomie nikdo nic neřeší. To jen ženám do toho jako obvykle všichni pindají, protože mají fanaticky zakódovaný, že neplodná žena je vadná…..