Otěhotnět přes sterilizaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
5.6.22 08:59
@Pears206 píše:
Mělo by to být podmíněno věkem a počtem dětí - obě podmínky současně jako dřív. Zvláštní případy jsou nějaká vážná nemoc, ale s postupem lékařské vědy ubývá nemocí, u kterých by těhotenství ohrožovalo život matky. Odborníci si s tím umí poradit.

Ne, nemělo by to být podmíněno ničím. Spousta lidí jsou přenašeči genetických onemocnění a pro početí zdravého dítěte potřebují ivf s pgd. K čemu jim je plodnost? Zajímavý je, že u vasektomie nikdo nic neřeší. To jen ženám do toho jako obvykle všichni pindají, protože mají fanaticky zakódovaný, že neplodná žena je vadná…..

• Citovat
  • Upravit
5.6.22 11:43
@Lutern píše:
@Lesní přízrak proč neberes antikoncepci když nechces další dítě? Ono to fakt není tak že nasekat deti a dát do děcaku a pak hurá na sterilizaci…chudák tvy dítě, je neplanovany a ještě bude samo.cim vic se tomu budeš bránit, tím rychleji otehotnis :mrgreen:

Podle čeho usuzuješ, že antikoncepci neberu? Chodím na injekce a k tomu používáme kondom nebo někdy globule, nechtěla jsem tu dvojitou ochranu (viz můj předchozí příspěvek) tak rozepisovat
Jak otěhotním, klidně půjdu na potrat, teď už dítě mám a další prostě nebude, protože jsem sobecká mrcha a radši chodím do práce, než se starám o rostoucí zuby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.22 20:09

Otěhotnění při sterilizaci

Chtěla bych se zeptat na otěhotnění při sterilizaci vaječníků da se to Reoperovat zpátky nebo jaká je varianta mimo umělé oplodnění. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.6.22 21:17
@Vlaďena Lakatosova píše:
Chtěla bych se zeptat na otěhotnění při sterilizaci vaječníků da se to Reoperovat zpátky nebo jaká je varianta mimo umělé oplodnění. :(

Ne, nedá. Úspěšnost operace je mizivá při podvazu, pokud se jedná o odstranění vejcovodů, tak operovat nelze. Jedině ivf.

• Citovat
  • Upravit
15185
5.6.22 21:19
@Vlaďena Lakatosova píše:
Chtěla bych se zeptat na otěhotnění při sterilizaci vaječníků da se to Reoperovat zpátky nebo jaká je varianta mimo umělé oplodnění. :(

Ne, jedině umělé oplodneni a vše si hradit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 20:37

Otěhotnění přes sterilizaci

Dobrý den mám sterilizaci už 7 let ze zdravotních důvodu začlo mi už týden být špatně tak jsem se rozhodla že zkusím koupit test tak jsem si ho udělala a jedna čárka mi vyšla silná a druhá slabá Skusila jsem to po druhé a to samé děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí