Otěhotnět s vaginálními problémy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
11.2.16 13:50

@Meera hm, tak to jedině fakt naskočit na gyndařku :? jako když udělá pořádný rozbory a nasadí léčbu konkrétně na to, co máš, tak musíš mít za měsíc až dva vyřešeno a šupky snažit se dám o mimčo…tak ať se pohne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
11.2.16 13:57

Měla jsem něco podobnýho, každý měsíc, když jsme se začali snažit, tak 6× mohl být sex, pak to začlo, zánět. No gyndař mi řekl, že jestli se toho chci zbavit, tak ať otěhotním :) Nakonec jsem otěhotněla, ale jakmile jsem zjistila těhu, tak jsem měla zánět spodku komplet - i s močákem. Přeléčil antibiotikama, těhu vydrželo, mám 18měsíční holčinu a po porodu v pořádku, nakonec jsem zjistila, že mi vadí manželovo sperma. Naštěstí druhý dítko se nám podařilo hned první měsíc, tak že bez zánětu. Brala jsem dlouhodobě Gynolact (jen půl tablety) jsem zaváděla na noc. To mi pomohlo myslím hodně a teď je pokoj :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.2.16 14:02
@Meera píše:
@KKatka23 měsíc jsem měli sex jen s kondomem a léčila jsem ho jenamazolem. Ještě jsme ani neměli sex bez kondomu a začalo pro změnu to pálení :think:

Nám se to vrátilo 4×. Možná zbytečně, ale vzteky jsem vyvařila všechno spodní prádlo, osušky a pod. vyprala octem. Manžel dostal přísný zákaz mimomanželských aktivit :mrgreen:, intenzivně se mazal, já se léčila, sex jsme neměli týden vůbec, pak jen s kondomem a to dost opatrně. Vypadá to, že je zažehnáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
11.2.16 14:03

@martina.se @Kajuli partnera jsem léčila celý měsíc jenamazolem a sex pouze s kondomem, ještě sex ani nebyl a už se začalo pálení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
11.2.16 14:06

@ilaa já používám Gynocaps, to je asi něco podobného, jako je Gynolact. Nicméně moje problémy začaly ještě před tím, než jsme se začali snažit o dítě, takže spermatem to není…

@radkka tak já všechno včetně prádla taky vemu na 60°C, jinak peru na 40°C, ale zas prádlo si žehlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.2.16 14:07
@Meera píše:
@ilaa já používám Gynocaps, to je asi něco podobného, jako je Gynolact. Nicméně moje problémy začaly ještě před tím, než jsme se začali snažit o dítě, takže spermatem to není…@radkka tak já všechno včetně prádla taky vemu na 60°C, jinak peru na 40°C, ale zas prádlo si žehlím :think:

Já nežehlím. Možná to k ničemu nebylo, ale už jsem byla zoufalá, takže jsem vydezinfikovala domácnost, manžela a teď čekám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
11.2.16 14:23
@Meera píše:
Ahoj,
od srpna jsem v začarovaném kruhu mykóz. Od prosince se snažím otěhotnět, bude mi 31 a jelikož jsem se od srpna do prosince z mykóz nedostala, nechci čekat, jestli to bude trvat další dva roky. Zkusila jsem už všechny dostupné přípravky, držím protikvasinkovou dietu, jím wobenzym a každý měsíc to přijde. Teď mám novinku, místo svědění přišlo už před MS pálení, co to jako je??? :think: Do toho zánět močáku, může to mít souvislost?
Můj dotaz zní: Když mi doktorka dělá stěry, může ten stěr být na kvasinky i na bakterie? jelikož pokud tam mám bakterii (řeším teď to pálení) a ona mi nechává kultivovat dokola jen kvasinky, tak se toho asi nezbavim.
A druhý dotaz: Je možné s těmito problémy vůbec otěhotnět?Díky za odpovědi a názory.

Kdybych měla čekat s otěhotněním, až budu bez kvasinek, tak bych nemohla mít děti vůbec, neb problémy mám dlouhodobě a opakovaně. Několikrát jsem bojovala i s bakterií (gardnerela tuším), ale spíš se vrací ty mykózy. Když jsem byla loni sledovaná na onkogynekologii kvůli špatným stěrům, doktor mi říkal, že je to hlavně imunitní problém. Ale já jsem jinak zdravá (ťuk, ťuk), žádné další problémy. Každopádně to, co mi chvíli zabíralo, byl Mycomax, vždy 1 tableta první den cyklu, a umývat se gelem Oilatum. Je to tekutý parafín, který vytváří na pokožce ochranný film. Obojí jsem dostala na předpis, ale ten gel je myslím volně prodejný.

No, teď jsem podruhé těhotná a s kvasinkami bojuji od začátku. Zatím to žádný doktor nechce řešit. Asi si jako chlapi neumí představit to peklo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
11.2.16 14:34

@Leli83 mě řekla i moje doktorka, že to neni nemoc, že to je JEN nepříjemné…na slovo JEN jsem od té doby alergická :( A tu bakterii ti zjistila, protože se na ni přímo zaměřila? Já totiž nechápu, jestli když k ní dokola chodím, jestli mi nabírá jen ty kvasinky, nebo i nějaký bakterky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
11.2.16 15:05

@Meera já bych řekla, že to zhoršení bude těma natibiotikama, protože se tam vymýtí veškerá flóra a můžou to tam dobře zas obsadit ty bakterie. Zkus přidat nějaký lactobacily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
11.2.16 15:09
@AnastazieB píše:
@Meera já bych řekla, že to zhoršení bude těma natibiotikama, protože se tam vymýtí veškerá flóra a můžou to tam dobře zas obsadit ty bakterie. Zkus přidat nějaký lactobacily…

jj, po antibioticích je docela dobrý actimel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
11.2.16 15:20

@Avrun mam alergii na mlíko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
11.2.16 15:24
@Meera píše:
@Avrun mam alergii na mlíko :lol:

No jo, kua! Zas jsem zapomněla :zed: :mrgreen: tak lactobacily v bnějaké pro tebe vhodné formě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
12.2.16 10:00

@Meera odpovidam asi uz docela pozde, ale… mela jsem vytok, ktery desne zapachal (jakoze fakt hnusne, tak nejak „zatuchle“ - omlouvam se za nechutny popis :mrgreen: ). A pobolivalo me bricho (podbrisek), docela hodne. Testovali me tenkrat jak na kvasinky tak bakterie, a tak se na tu bakterii prislo. Delali testy i na zanet mocaku a ty byly ok. Dostala jsem nejaky leky (antibiotika asi? Brala jsem je cca 8-10 dni) a po dobrani prasku jeste na tyden vaginalni cipky (probiotika).

Příspěvek upraven 12.02.16 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
12.2.16 10:06

@Leppäkerttu díky za odpověď, proto se ptám, já žádný výtok nemám, jen to pálení…začínám si myslet, že už defacto žádný problém nemám, ale jak jsem se půl roku léčila, tak prostě ta sliznice je z toho cela znechucená a proto pociťuji jakýsi diskomfort… Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
13.2.16 20:55

@Meera Odpovídám pozdě, ale přece… :-) No, poprvé mi bakterii objevila kdysi při braní antikoncepce doktorka při cíleném vyšetření, protože jsem měla pořád problémy - krvácení mimo cyklus. Tak vyšetřila všechno možné a objevila tu bakterii. Sice nebyla původcem problémů, za ty mohla antikoncepce, dokonce jsem ani já tehdy žádné problémy (výjimečně) neměla, ale léky jsem dostala já i partner. A podruhé to už bylo v době, kdy jsme se snažili otěhotnět a nešlo to a jiný doktor měl za to, že by mě měl pořádně proklepnout. Tehdy teda našel kvasinky na dva křížky, což se rozhodl neřešit, a tu bakterii, kterou naopak řešil.

Jinak já mám taky za to, že to není nemoc, ony ty breberky tam jsou normálně, akorát prostě někdo je náchylnější na přemnožení. Proto z toho nešílím ani v těhotenství, ale to, že to je JEN nepříjemné, to potvrzuji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí