Otevřená na 1 prst. Kdy jste rodily?

86
3.3.25 17:11

Otevřená na 1 prst kdy jste rodily?

Dobry den, mam dotaz dnes jsem byla na registraci v porodnici doktor říkal ze zkontroluje zda uz se neblíží porod, pri vyšetření říkal že děložní čípek je měkký, otevřena jsem na 1 prst a ze sahá na hlavičku. Myslíte ze to přijde brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
3.3.25 17:24

Měla jsem tenhle nález 38tt a nakonec jsem ještě necelý týden přenášela :lol: tím tě ale nechci plašit, je to hrozně individuální, můžeš rodit za dva dny ale i za dva týdny (nepíšeš teda v jakým jsi týdnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
3.3.25 17:27

Nevím přesně, ale bylo to takhle dlouho předlouho, až mi naplánovali vyvolávání kvůli přenášení.
Dítě to stihlo samo den předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.3.25 17:29

@Medvidek23 Jsem 38 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
3.3.25 17:36

Cokoli mezi dvěma hodinami a měsícem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
3.3.25 17:42
@idkwhoiam píše: Více

Ahoj,

já jsem byla otevřená na prst asi dva měsíce. Doktorka říkala, že je to obvyklé a u prvorodiček je pak porod stejně delší. A porod jsem měla hezký a poměrně rychlý i na prvorodičku. Takže těžko říct. Jeden prst je nic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.3.25 17:43

Já byla též na prst hlavička naléhala velmi doktorka mi udělala Hamiltonuv hmat na moji žádost a ráno byl syn na světě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
3.3.25 18:38

Při druhém jsem takto chodila měsíc. Čípek už nebyl žádný, pro prst volně.
Porod se vyvolával. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.3.25 19:35

Dekuji všem za odpovědi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
3.3.25 19:47

Taky jsem tak chodila přes měsíc, hlavička naléhala už i před, poslíčci pořad, nakonec pomohl až hamilton dva dny po termínu, druhý den jsem porodila🙂 js to famt individuální, také mi říkali, že můžu porodit buď za hodinu, nebo za měsíc🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
3.3.25 20:12

Já mám pocit, že jsem tak chodila snad několik měsíců. I doktorka se divila, že jsem jako prvorodička takhle otevřená. Rodila jsem vyvolávaně horko těžko den po termínu. Prostě jsem se samovolně otevřela na prst někdy po půlce těhotenství, ale pak už se to nehlo ani o píď až do 40+1 a i to víceméně násilím. :nevim: Takže to může být jakkoliv.

EDIT: U mě teda hlavička nenaléhala a čípek byl dlouhý, takže u tebe to bude logicky dřív. Ale to je jasné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.3.25 21:05

U me od dvou prstu za ctyri tydny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.3.25 21:35

U mne u prvniho mesic a u druheho jsem musela jit na vyvolani. Uplny plany poplach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí