Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A co by se jim mělo stát? nejde přece o plíseň, to je nutné vyhodit vždy celé.. ale hnědá otlučeninka vůbec ničemu nevadí… zrovna hrušky jsou na to dost náchylné..
Vem nůž a odkroj otlučené. Zbytek dej dětem.
Chodila jsem v dětství tetě na louku na hrušky. Tam jich bylo spadlých. Otlučené na hrušce se ukouslo a vyhodilo. Zbytek se normálně snědlo. Ty máš alergii. Tak odkraj.
To vážně tak detailně prohlížíš ovoce, že si všimneš světlejší slupky, která má 1 cm? Co by se jako mohlo stát?
Ne, nemůžeš, vleze jim to na mozek a budou padlý na hlavu. Jako maminka.
bože, kde jsem se to narodila. Celý život na zahradě sbírám jablka i hrušky z trávy. Dokonce je ani neuměju. Otlučení odkousnu nebo ho tam nechám. Překvapivě, když je tam červík, tak ho okoušu okolo. Nepřekvapivě žiju a myslím, že je to zdravější než dnešní chemie ve všem.
Ty jsi žila pod poklopem? Nikdy jsi nejedla ovoce ze stromu, které bys sebrala či utrhla? Asi znáš jen to z marketu.
Tvoje dite nejí ve školce?
Myslíš že tam někdo řeší natlucene jablko, hrušku a tak? Ani náhodou.
Myslím že důležitější je řešit původ hrušky než natluceni.
@Anonymní píše: Více
Pak nevim, co by teda jedli frutariáni. Zemřeli by hlady ![]()
@Anonymní píše: Více
Fakt se na takovou blbost zakládá diskuze
![]()
Lidi jsou fakt…
Ahojte, chtěla jsem dát dětem hrušku, ale na jedné straně je pod slupkou trochu asi otlučená - malá cca 1 cm oblast světle hnedá. Jinak té hrušce nic není, hezky voní.. Ale nechutnala jsem ji protože já mám na hrušky a jablka alergii. Samozřejmě tú část odkrojím + ještě něco navíc. Můžu to dát 2 a 5 letému díteti? Nic se jim nestane? V poslední době se mi nedaří koupit hezké ovoce, aby tomu něco nebylo…