Otrava lakem na vlasy

Anonymní
17.2.22 12:51

Otrava lakem na vlasy

Dobrý den, je možné se přiotravit lakem na vlasy? Dcerka (13) se nalicila, ze si to zafixuje a prej se dost nastrikala tím lakem na obličej.. nevěděla jsem to, teď mi to řekla a prej cítí hořko v puse. Možná blbý dotaz, ale mám Strach

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35914
17.2.22 12:57

Ať si pusu poradne vyplachne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.2.22 13:01

To se nadýchala, teď tu hořkou směs pridávají do všech laků. I já mám každý den horko v puse a nic se neděje.
 Neplaš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.2.22 13:03

Ve všem v jaru v mejdle atd je k¨hořká příchut aby to batolata nejedly… minámlně v tom jaru to je tak schválně někde jsem to četla.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
17.2.22 13:03

Jinak logicky žádná kosmetika co se používá na tělo nemůže být jedovatá

• Citovat
  • Upravit
4897
17.2.22 13:07
@ludmilaadamkova píše:
Jinak logicky žádná kosmetika co se používá na tělo nemůže být jedovatá

tak to je vtip dne :lol: :lol: :lol: V kosmetice se používají mraky toxických látek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13763
17.2.22 13:10

@vedma007 to určitě, ale v malých koncentracích. Bylo to asi myšleno tak, že pokud sníš krém, sprcháč… tak se neotrávíš, když je to určené na tělo. Možná jen u laku na nehty bych si nebyla jistá :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
17.2.22 13:10
@pannda píše:
To se nadýchala, teď tu hořkou směs pridávají do všech laků. I já mám každý den horko v puse a nic se neděje.
Neplaš

Ze všech laků, co jsem vyzkoušela to má nejmíň Taft. Většinou to ani nezaznamenám. I to je důvod, proč ho používám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.2.22 13:18
@vedma007 píše:
tak to je vtip dne :lol: :lol: :lol: V kosmetice se používají mraky toxických látek.

Takže když dítě sní kousek rtěnky tak umře? :think:

Tak samozřejmě není dobré se ládovat kosmetickými produkty. Ale nejsou jedovaté tak že by konzumace stínu na oko vyvolalo otravu.
Napříkladi uzeniny obsahují karcinogenní látky… ale když sní dítě přípalénýho buřta otráví se?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex