Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To se nadýchala, teď tu hořkou směs pridávají do všech laků. I já mám každý den horko v puse a nic se neděje.
Neplaš
Ve všem v jaru v mejdle atd je k¨hořká příchut aby to batolata nejedly… minámlně v tom jaru to je tak schválně někde jsem to četla.
Jinak logicky žádná kosmetika co se používá na tělo nemůže být jedovatá
@ludmilaadamkova píše:
Jinak logicky žádná kosmetika co se používá na tělo nemůže být jedovatá
tak to je vtip dne
V kosmetice se používají mraky toxických látek.
@vedma007 to určitě, ale v malých koncentracích. Bylo to asi myšleno tak, že pokud sníš krém, sprcháč… tak se neotrávíš, když je to určené na tělo. Možná jen u laku na nehty bych si nebyla jistá
.
@pannda píše:
To se nadýchala, teď tu hořkou směs pridávají do všech laků. I já mám každý den horko v puse a nic se neděje.
Neplaš
Ze všech laků, co jsem vyzkoušela to má nejmíň Taft. Většinou to ani nezaznamenám. I to je důvod, proč ho používám.
@vedma007 píše:
tak to je vtip dne![]()
![]()
V kosmetice se používají mraky toxických látek.
Takže když dítě sní kousek rtěnky tak umře? ![]()
Tak samozřejmě není dobré se ládovat kosmetickými produkty. Ale nejsou jedovaté tak že by konzumace stínu na oko vyvolalo otravu.
Napříkladi uzeniny obsahují karcinogenní látky… ale když sní dítě přípalénýho buřta otráví se?
Dobrý den, je možné se přiotravit lakem na vlasy? Dcerka (13) se nalicila, ze si to zafixuje a prej se dost nastrikala tím lakem na obličej.. nevěděla jsem to, teď mi to řekla a prej cítí hořko v puse. Možná blbý dotaz, ale mám Strach