Otřes mozku a letadlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.23 12:16

Otřes mozku a letadlo

Dobrý den, jsem krátce po otřesu mozku. V brzké době nás čeká dovolená a tak se chci zeptat, mohu cestovat letadlem? Popřípadě, na jak dlouho bych měla cestování odložit?
Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
7.2.23 12:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem krátce po otřesu mozku. V brzké době nás čeká dovolená a tak se chci zeptat, mohu cestovat letadlem? Popřípadě, na jak dlouho bych měla cestování odložit?
Děkuji. :kytka:

To je spíš otázka na tvého doktora, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 12:20

@neila Určitě se ho zeptám, ale dnes neordinuje. Jen jsem si říkala, že s tím má třeba někdo zkušenost.🙂

• Citovat
  • Upravit
76118
7.2.23 12:28
@Anonymní píše:
Děkuji. :kytka:

zeptej se lékaře, který tě ošetřovat, ne emimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 12:32

@stinga Kdybyste se koukla na odpověď před Vaší, mohla jste si ji odpustit. ;)

• Citovat
  • Upravit
6445
7.2.23 13:04

Resim neco podobneho. Byla jsi v bezvědomí a víš jak dlouho? Ja par minut a rekonvalescenci mam doporucenou na 6 tydnu od urazu. Dalsi problem je anemie, ted cekam na dalsi vysledky. Letet bych mela v prvni polovine brezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
7.2.23 14:04

Já bych vás pustila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 14:21

@Pudloslava Nechápu nač ta ironie. Ano, je to dotaz spíše na mého lékaře, ale popravdě při ošetření a následné kontrole mě vůbec nenapadlo se optat. Ani doma jsem nad tím nijak nepřemýšlela, až dnes odpoledne mě napadlo, že by to mohl být třeba problém.
Lékaře se samozřejmě doptám, jen mě zajímalo, jestli s tím nemá někdo zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Eustress
7.2.23 14:24

Letadlo NE! Musíš jít pěšky a nedupat.

• Citovat
  • Upravit
646
7.2.23 14:27
@Anonymní píše:
@Pudloslava Nechápu nač ta ironie. Ano, je to dotaz spíše na mého lékaře, ale popravdě při ošetření a následné kontrole mě vůbec nenapadlo se optat. Ani doma jsem nad tím nijak nepřemýšlela, až dnes odpoledne mě napadlo, že by to mohl být třeba problém.
Lékaře se samozřejmě doptám, jen mě zajímalo, jestli s tím nemá někdo zkušenost.

Myslím, že to ironie nebyla. :D Pudloslava je lékař, dokonce myslím, že neurolog? Jestli se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 14:31

@Karolina0311 To jsem nevěděla. Omlouvám se. :-)
Jen mi to tak díky těm ostatním komentářům vyznělo.

• Citovat
  • Upravit
43028
7.2.23 16:39
@Anonymní píše:

co ti připadá na mém sdělení ironického?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 16:46

@Pudloslava Omlouvám se. Jak jsem psala nad Vámi, při těch ostatních komentářích jsem ho brala také jako “vysmívající se”.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák