Uvízl mi penis v mrazáku

1
5.2.23 16:28

Uvízl mi penis v mrazáku

Zdravím, tohle zní celkem vtipně, ale je to fakt pravda. Byl jeden den, kdy sem si chtel vyhonit a moje mamka byla zrovna v práci. Kamarád mi řekl, že honění je lepší, když si dám na péro olej. Tak sem vytáhl nějaký olej ze špajzu a ani sem se nedíval na obal toho oleje. Tak sem si zalezl do pokoje a dal sem si trochu toho oleje na moje péro. Jenže po nějaké chvilce to začalo pálet, a to dost. Bylo to tak hrozné, že sem se šel podívat zpátky do špajzu, co to bylo za olej. Přečtu si název, a na obsle bylo napsáno olej s chili výtažkem nebo cosi. Tak první jsem začal panikařit, že mi upadne a šel sem ho mýt studenou vodou do vany, pak ho naložil do mlíka. Ani jedna varianta nefungovala, tak mě napadlo, že si to péro ochladím v mrazáku. No otevřel sem mrazák a strčil ho tam. Jenže jak to mé péro bylo ještě mokré, tak tam do toho mrazáku přimrzlo. Nejhorší je že do kuchyně zrovna šel můj bratr a viděl mě s pérem v mrazáku. První se mi vysmál ale naštěstí mi nakonec pomohl. Můj penis je živ a zdráv. A teď se chci zeptat, nemůžu mít z toho nějaké následky?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
5.2.23 16:30

Uhnije ti a upadne.

@admin

Jina pokud by to čirou náhodou byla pravda, tak pokud ti ta podráždná kůže začne nějak hnisat, tak s tím běž k lékař, ne na internet, jinak ti fakt uhnije a upadne.

Příspěvek upraven 05.02.23 v 16:31

• načítám...
21961
5.2.23 16:31
@Danielzg píše:
Zdravím, tohle zní celkem vtipně, ale je to fakt pravda. Byl jeden den, kdy sem si chtel vyhonit a moje mamka byla zrovna v práci. Kamarád mi řekl, že honění je lepší, když si dám na péro olej. Tak sem vytáhl nějaký olej ze špajzu a ani sem se nedíval na obal toho oleje. Tak sem si zalezl do pokoje a dal sem si trochu toho oleje na moje péro. Jenže po nějaké chvilce to začalo pálet, a to dost. Bylo to tak hrozné, že sem se šel podívat zpátky do špajzu, co to bylo za olej. Přečtu si název, a na obsle bylo napsáno olej s chili výtažkem nebo cosi. Tak první jsem začal panikařit, že mi upadne a šel sem ho mýt studenou vodou do vany, pak ho naložil do mlíka. Ani jedna varianta nefungovala, tak mě napadlo, že si to péro ochladím v mrazáku. No otevřel sem mrazák a strčil ho tam. Jenže jak to mé péro bylo ještě mokré, tak tam do toho mrazáku přimrzlo. Nejhorší je že do kuchyně zrovna šel můj bratr a viděl mě s pérem v mrazáku. První se mi vysmál ale naštěstí mi nakonec pomohl. Můj penis je živ a zdráv. A teď se chci zeptat, nemůžu mít z toho nějaké následky?
  • načítám...
8302
5.2.23 16:32

Celkem vtipný troll. To po dlouhé době trollů zde oceňuji. Radu nemám, péro nemám.

• načítám...
4706
5.2.23 16:33
@Danielzg píše:

Tož matky, která tu s tím má zkušenost a chlapci poradi? :mrgreen:

• načítám...
Eustress
5.2.23 16:35

Bude To kejchat :lol:

• Upravit
14630
5.2.23 16:38

Zní to jako scéna z Prci, prci, prcičky :lol:

• načítám...
9779
5.2.23 16:39

Doporučuji o tom hlavně nepsat ve škole, až budete mít ve slohu téma „Můj víkendový zážitek“. Mám obavu, že by to pančelka nehodnotila úplně kladně :think:

• načítám...
42240
5.2.23 16:44

Hlavně pořádně uplať bratra, aby to nevykecal. To pak budou následky na několik let, možná až do konce života

• načítám...
80
5.2.23 16:46
:lol: :lol: :mrgreen: :D :lol: :potlesk:
  • načítám...
8107
5.2.23 16:47

Snaha být vtipný se cení, na rozdíl od jiných trollů, ale „technicky“ je tam tolik kravin, že to snad ani nepsal nikdo, kdo péro vlastní :)

• načítám...
17003
5.2.23 16:50

Já bych se víc bála toho chilli. A jaký máte mrazák? Že dobře mrazí i otevřený?

• načítám...
7221
5.2.23 16:52
@Danielzg píše:
:mrgreen: :potlesk: :potlesk: :zed: :zed: to je z Úžasnej, vtipnej příběh. Už dlouho jsme se s polovičku tak nezasmali. :pankac: :pankac: :pankac:. Prosila bych pokračování nebo nějakou jinou hezkou, vtipnou příhodu!. Tohle opravdu hezky cetlo :* :*
  • načítám...
8107
5.2.23 16:52
@Králičice píše:
Já bych se víc bála toho chilli. A jaký máte mrazák? Že dobře mrazí i otevřený?

Pultový s odklápěcím víkem. Jak ho zabouchl, tak teď má péro pět centimetrů do šířky a dva milimetry na výšku :)

• načítám...
TO_IT
5.2.23 16:55

Tak olej tam byl, naložený byl tak, tak už jen naklepat a osmažit :think:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák