Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@smurfka píše:
neobjednávám protože mají jen platbu okamžitou a takhle já nikde neplatím.
nevím co by jim udělal převod.
Maji i dobirku a nad 1000 zdarma. Jinak ja tedy platim i tou okamzitou jak kdy.
@Veru1987 píše:
Keeny jsou nezničitelné.
To muzu jenom potvrdit.Syn znici vsechny boty, keeny ne.Mame je doma vsichni a jsme hrozne spokojeni. Jakekoliv napodobeniny k nim maji hodne daleko. Vydrzi i co do komfortu noseni
@Moise jenomže pokud to chce člověk jen na jednu sezonu ( tedy do doby než se rust trošku ustálí ) tak fakt kupovat boty pro dvě děti za dohr 3 litry na ani ne 4m nošení…no když na to někdo má, tak jo..já teda nejsem nějaký sociální případ, ale to bych nekoupila ani sobě tak drahé boty kdybych je měla nosit 4m
@smurfka je to tak no. Kazde po sezone prodam tak za 400-500. A jsou hned pryc.
Moje deti v nich prolitaji v lete cele ty mesice vcetne tur po horach, jine otevrene boty nemaji, sedi jim, protoze maji uzke nohy. Kdyz si to odectu, tak za kvalitni boty bych dala jinde stejne.
Jednou jsme meli loap a dcera je nechtela nosit vubec a kluk je mel nekdy v pulce srpna roztrhane tak, ze jsme museli koupit dalsi ![]()
A pro dospele uz to neresim vubec, boty vydrzi klidne deset let a i vic
@3HE tak pro kluka jsem sehnala, holce jsem vzala a měla to velké a menší už v té jedné pobočce neměli, chlap dnes jde ještě do druhého lídlu a když nebude ani tam, tak vrátíme..tak má aspoň syn a dcera dostane ze sportisima no když tak.je fakt že ve sportisimu mi přijde to lepení kolem kotníku lepší..tady ten sucháč vede nějak divně..ale zase je fakt že jim z toho noha nepadá. utáhnout se dá, tak uvidíme
@smurfka píše:
@Moise jenomže pokud to chce člověk jen na jednu sezonu ( tedy do doby než se rust trošku ustálí ) tak fakt kupovat boty pro dvě děti za dohr 3 litry na ani ne 4m nošení…no když na to někdo má, tak jo..já teda nejsem nějaký sociální případ, ale to bych nekoupila ani sobě tak drahé boty kdybych je měla nosit 4m
Tak já si u dcery na boty potrpím, celoročky má primigi za 1300, k tomu druhé za 900. Zimní měla taky drahé. A ty keeny jsou fakt luxusní. Jedeme na ně příští týden.
@Veru1987 však oka..možná kdybych měla jedno dítě, taky mu dopřeju, ale kupovat to na více dětí ![]()
navíc nechápu pojem celoročky? to ji koupíš že na začátku roku v tom noha plave a na konci to má dobré? nebo tvému dítěti nerostou během roku nohy
Já musím velikostně kupovat minimálně dvoje ročně.
@smurfka píše:
@Veru1987 však oka..možná kdybych měla jedno dítě, taky mu dopřeju, ale kupovat to na více dětí
navíc nechápu pojem celoročky? to ji koupíš že na začátku roku v tom noha plave a na konci to má dobré? nebo tvému dítěti nerostou během roku nohyJá musím velikostně kupovat minimálně dvoje ročně.
Kupujeme ve specializované prodejně. Měla tam nadměrek max.co může mít, změřili ji tam přesně nohu. Ten cca 1cm. Kupovali jsme je v březnu. Loni taky tak a vydrželi do října nějak a pak zimní. Nějak to vydrželo, ten půlrok, malé je neměla. Měla to tedy akurát ty boty když jsem ji postavila na vložku.
@smurfka píše:
@Veru1987 však oka..možná kdybych měla jedno dítě, taky mu dopřeju, ale kupovat to na více dětí
navíc nechápu pojem celoročky? to ji koupíš že na začátku roku v tom noha plave a na konci to má dobré? nebo tvému dítěti nerostou během roku nohyJá musím velikostně kupovat minimálně dvoje ročně.
a kdyby ji byly na podzim malé kupují hold druhé, tak nám to vyšlo s letníma. Koupili jsem loni v dubnu sandále, to tedy ještě ne keeny, byla malá, ale měla je v srpnu malé, takže jsme kupovali nové sandále. Hold u sandáli ten nadměrek nemůže být 1,5cm jak u uzavřených botu.
@smurfka noooo, tak dceři se ty z Lidlu vůbec nelíbí. A má je obří… Synovi byly taky obří, tak jsem je vyměnila za menší, ale nevím ještě, je ve školce, pak vyzkoušíme, ale nějak se mi ty Loap líbí vice… Takže jedeme do Sportisimo dnes. Mají je tam teď všechny ty trekove sandále, tak jsem si rezervovala vše možné… Vždy ve dvou velikostech… Prodavačky budou mít radost
Do Lidlu vše vrátím a snad ve Sportisimo něco koupíme. Takže v podstatě „Lidlové“ šílenství úplně zbytečné… v podstatě z toho má boty akorát manžel… protože já jsem si koupila taky, ale jsou modré..ty nechci…protože jsem ve Sportisimo našla pro sebe lepší a jen o trošku dražší
tak jsem zase poučena a příště Sportisimo ![]()
@3HE píše:
@smurfka noooo, tak dceři se ty z Lidlu vůbec nelíbí. A má je obří… Synovi byly taky obří, tak jsem je vyměnila za menší, ale nevím ještě, je ve školce, pak vyzkoušíme, ale nějak se mi ty Loap líbí vice… Takže jedeme do Sportisimo dnes. Mají je tam teď všechny ty trekove sandále, tak jsem si rezervovala vše možné… Vždy ve dvou velikostech… Prodavačky budou mít radostDo Lidlu vše vrátím a snad ve Sportisimo něco koupíme. Takže v podstatě „Lidlové“ šílenství úplně zbytečné… v podstatě z toho má boty akorát manžel… protože já jsem si koupila taky, ale jsou modré..ty nechci…protože jsem ve Sportisimo našla pro sebe lepší a jen o trošku dražší
tak jsem zase poučena a příště Sportisimo
Tak chválu Sportisima beru zpět! Máme pro na tuto obuv moc úzké nohy. Myslela jsem, že nám (já mám taky) z Lidlu dost dobře nesedí, ale dnes po dvouhodinovém zkoušení všech možných sandálů ve Sportisimu musím pokorně uznat, že dokonale padnou sandále z Lidlu. A moje dceruška, která nechtěla růžové sandále z Lidlu, si vybrala chlapecké šedé!!! Individualistka!
máme to za sebou „ufff“
nesnáším kupovat boty.
@smurfka píše:
taky kupuju na dvě děti. Když chceš, tak se to dá. Letos jsem synovi vyzkoušela v obchodě a kupovala o 500 Kč levněji v akci na netu. Má poslední dětskou velikost 39 a vyšly na 1200. Vzhledem k tomu, že je za 500 po sezoně prodám (a nebo se jeho noha v růstu umoudří a bude je mít i příští rok - ale pochybuju), tak se v pohodě dostanu na cenu za normální sandále v obchodě v jeho velikosti ![]()
@Moise píše:
taky kupuju na dvě děti. Když chceš, tak se to dá. Letos jsem synovi vyzkoušela v obchodě a kupovala o 500 Kč levněji v akci na netu. Má poslední dětskou velikost 39 a vyšly na 1200. Vzhledem k tomu, že je za 500 po sezoně prodám (a nebo se jeho noha v růstu umoudří a bude je mít i příští rok - ale pochybuju), tak se v pohodě dostanu na cenu za normální sandále v obchodě v jeho velikosti
Ja bych taky i dvema kupovala… potrpim si na kvalitni obuv. Dcera ma jeste nohu sirokou a vysoky nart. To je hezka cena. Ja tak pocitam 1200-1300 u dcery ve trech letech.
neobjednávám protože mají jen platbu okamžitou a takhle já nikde neplatím.

nevím co by jim udělal převod.