Outlast nebo bambus materiál pro děti na léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teckaa
15.1.16 15:44

@Sufik pockej, ted jsem se koukla na tvoji fotku a je mi jasne, ze se vyznas… obcas navstevuji tvuj blog o siti.. je fajn, jednoduche siti… :palec: diky za nej…

• Citovat
  • Upravit
360
15.1.16 16:36
@teckaa píše:
cena mi prave oproti bambusu (napr. Bamboolik) prijde lepsi ci srovnatelna…

Tak koukám na bambusové pro děti a cena taky slušná. Já jsem předtím měla na mysli rozdíl outlast/bavlna. Outlast/bambus je fakt srovnatelný. Jinak jak bylo teď v létě to šílené vedro, tak batole bylo jen v tenkém outlastu a spokojené. A do sušičky outlast může, jen bacha, zdrcne se o minimálně jednu velikost. Trička vždy kupuju o číslo dvě větší, než je zrovna třeba. Střih bývá užší, na tělo. Ty úplety ale krásně pruží, takže si robátka nestěžují. A konečně outlst i trochu zapracoval na designu, takže i slušně vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
15.1.16 16:56

@Lucella to mas pravdu s tim designem, oproti bambusu je outlast urcite libivejsi…

susicku nemame ani ji neplanujeme porizovat, ale tem me napadlo, drzi tvar, nevytahava se outlast?(nemyslim zmensuje, jde ji opravdu o to, zda drzi tvar)

• Citovat
  • Upravit
5708
15.1.16 17:10

@teckaa do horkého léta bych nedávala, měla jsem na jaro/podzim/zimu hlavně do vajíčka do auta. právě na ty přechody teplo/zima, pocení
Ale měla jsem tu „zimní“ řadu http://www.littleangel.cz/…utlast__/960 tyhle legíny jsou super. Ale teda dost se to (obecně) zatrhává a pak tyhle trika, bodyna… http://www.littleangel.cz/…utlast__/697

nic dalšího vyzkoušeného nemám, ale tohle fakt na horké léto neee

a co něco takového? http://crawler-shop.cz/…-ochranou-50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.1.16 17:13

@teckaa outlast tvar drží velmi dobře. Nevytahaly se ani kolena a to je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
15.1.16 18:03

@Sufik od crawler mi ted pri syna dojde merino za 2500kc, na to se tesim… ale je to merino-tlustsi…

• Citovat
  • Upravit
5708
15.1.16 18:26

@teckaa Jo, Evča šije super věci. Má to precizně ušitý a střih fakt vymakaný a sedí dobře. Taky hodně investovala do profi strojů a materiálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
15.1.16 18:55
@Sufik píše:
@teckaa Jo, Evča šije super věci. Má to precizně ušitý a střih fakt vymakaný a sedí dobře. Taky hodně investovala do profi strojů a materiálů.

rada podporim ceskeho vyrobce, co se snazi a bere to poctive… v tomhle treba Manymonths u me nevede.. beru od Crawler i to triko s UV ochranou, skoda jen, ze nema prave treba ten outlast ci bambus..

• Citovat
  • Upravit
teckaa
16.1.16 08:27

Diky vsem za zkusenosti…

@Sufik @Lucella Jeste se chci zeptat, uvazuji, ze poridim tilka z outlasu ci bambusu, na to normalne vrstvu bavlneneho trika dle pocasi…
jak mate zkusenosti s timto vrstvenim?

• Citovat
  • Upravit
5708
16.1.16 09:49

@teckaa tílko outlast dávám normálně staršímu přes zimu jako normální tílko. Nějaké extra rozdíly proti normálnímu tílku nepociťuju, jen že je to hezky na tělo.
teď jsem koupila v tchibu taky nějaký to termo triko slabý a taky ho nosí rád jako spodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
16.1.16 14:43
@Lucella píše:
Tak já zase nedám dopustit na Outlast. Máme i letní trika, tílka, kraťasy, body s krátkým a právě letní modely dělají z hladkého tenkého jemného úpletu. Minulý rok jsem měla v outlastech macaté 1,5r staré batole a fakt se nepotilo. To silnější smyčkové používáme na zimu, tenké na léto a já jsem maximálně spokojená.

muzu se te prosim zeptat na ta letni tilka? mas zkusenost coby prvni brstva a na to bavlnene triko v lete?

• Citovat
  • Upravit
360
16.1.16 18:49

@teckaa V lete jsem davala pri parnech jen ta tilka a kratasky bez spodaru, pri takovem tom mezipocasi a vetru klidne bavlnu na to, mikcu, triko s dlouhym, nebo kratkym a super. Me se v tom fakt kluci nepoteji. Ten Outlast je jemnouckej a na kuzi moc prijemnej (myslim porad ty nesmyckovy hladky uplety). Ja vlastne na ven davam na telo (horni dil) jen outlast (ted v zime smyckovy). Mam odpozorovane, ze ruzne barevne vzory u tech smycek jsou ruzne tluste, pruhovane byvaji malicko tenci nez jednobarevne. Takze za me vrstvit klidne, ve vedrech jen samotne, tvarove velmi stale, pereme porad a fakt se nekrouti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat