Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčata ani nevíte jak jste mě potěšily!!!
ted ještě doufám , že ovulka přijde ![]()
Ahojda,
já na tom jsem podobně - byla jsem na ultrazvuku někdy 13 DC - pozorovala jsem u sebe i ovulační bolest - tak jsem se těšila, co mi Dr řekne a ono prý hodně malých folikulů, cca 9mm a velký žádný. Chápu, že ovulace může být později, jenže já mám právě ke všemu krátké cykly - cca 25 dní, takže v tom bude asi problém, co?
A jak to, že jsem ale měla ovulační bolesti?
Nevíte někdo??
Nechápu..
Začínám teď užívat sojové isoflavonoidy, tak by to na dozrávání mohlo pomoci ![]()
Taky mohlo k ovulaci dojit kratce pred tim utz, to by se na nem nemuselo poznat. Pri takhle kratkych cyklech bych urcite chodila na folikulometrii driv nez 13.DC.
Holky a když dr vidí 15 DC jen dutinku, co si mám pod tím představit? že tam žádný není? a to znamená, že se už ani vytvořit nemůže? ![]()
Devcata, nevite nahodou, co se deje s folikulem, ktery se zastavi v rustu? V 16DC mi byl nameren folikul 8mm s tim, ze se zrejme zastavil v rustu. Dalsi den jsem mela ovulacni bolesti (poznam je zcela bezpecne), jen netrvaly tri dny jako kazdy mesic, ale jeden den a zlehka. Mohl i ten „zakrsly“ folik prdnout?
Diky.
Dobrý den mohu se přidat? Mám cyklus 37dny mám všelijaké cykly. u doktora jsem byla 14 den cyklu a žádné folikuly tam nejsou. myslíte že se ještě ve objeví? Děkuji za rady či zkušenosti.
@Elenagilbert S délkou cyklu 37 dni jsi šla moc brzy k doktorovi.
@peclen děkuji za odpověď kdy myslíš že bych měla tedy zajít k doktorovi. navstevu mi určil doktor taky sem si říkala že je brzy