Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky,
mám takový dotaz…podle výpočtů jsem měla mít ovulaci od 17.1. ale ovulační hlen se dostavil dneska…máme se dneska ještě snažit nebo jsme ovulaci prošvihli? ![]()
A máš na ten sex chuť? Pokud ano, ty i partner, tak proč ai to nezopakovat. Ale mít sex jenom proto že ze mě něco teče, to by mě mohlo.
Já bych mohla mít sex třikrát denně…takže v tomhle problém rozhodně není…spíš jsme chtěli, aby se nám zadařilo.
No a kde jsi to pocitala? Pokud podle nejake kalkulacky prumerne zeny, tak ses asi netrefila..
Asi tak, když na to budeš jenom myslet tak neotehotnis. Musíte na to skočit ![]()
@kaculka91 píše:
Já bych mohla mít sex třikrát denně…takže v tomhle problém rozhodně není…spíš jsme chtěli, aby se nám zadařilo.
a tak chtít můžete, když se má zadařit, tak se zadaří.. přeci neodmíteš sex jen proto, že to asi neklapne, ne? ![]()
Kalkulačky jsou jen pro tabulkové ženy. Doporučuji zjistit ovulaci třeba dle ovulačních testu (tedy až příští měsíc). Ale určitě bych sex zkusila a třeba ty testy už nebudeš potřebovat ![]()
Zkusíme…tak my spolu nespíme jen kvůli miminku, sex nás prostě baví…
Když vás baví sex a máte ho denně nebo alespoň obden, tak ovulaci určitě řešit nemusíš ![]()
Noo, uvidím za 14 dní, podle testu. Akorát, že já jsem teď po vysazení HA, tak si nejsem jistá, zda se nám zadaří hned na poprvé…jinak gratulace ![]()
No mně to kalkulačka taky uvedla, ale proč se ten ovulační hlen dostavil až dnes? To mi právě nedává smysl. ![]()
Skočím do lékárny a udělám si OT, nemají ho i v drogerii?