Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky prosím pomozte mi, já už jsem zoufalá, dneska jsem si nějak pichla poslední Bemfolu a ona mě vytekla nevím jak se to mohlo stát, ale volala jsem na kliniku a prý už to mám nechat být a jet normálně podle plánu. Jenže zase něco… byla jsem na wc a normálně mám na kalhotkách ovulacni hlen jak je to možné? Já už fakt nemůžu. V pátek folikuly 13mm dneska hlen zítra si mám píchnout ovitrrelle a ve čtvrtek OPU dneska teda bez Bemfoly, já už fakt nemůžu
![]()
Podle mě to máš úplně v pohodě, i tu velikost folikulů, hlen vůbec neřeš. Já jsem měla hlen během všech dnů, kdy jsem píchala orgalutran spolu s bemfolou. Měla jsem v pátek na kontrole čtyři pěkné folikuly, zbytek malých, a v úterý, kdy bylo opu, bylo nakonec osm zralých oocytů.
Zbytečně se neděs dopředu, dobře to dopadne.
@Anonymní píše: Více
Myslíš? A co to vyteklá bemfola vůbec nechápu, jak se to mohla stát 🥺
@Karolina90 píše: Více
Ta vyteklá bemfola je určitě v pořádku. Mně taky občas trochu vyteklo. Paradoxně nejvíc vyteklo, když mi ji píchala sestřička v CARu. Ona mi vysvětlila, že to bemfola často dělá, že trochu nevadí a že to vyteklé množství je jen trocha (mně by se to osobně zdálo hodně, ale uklidnila mě a všechno dobře dopadlo). Věřím, že i u tebe všechno dobře dopadne.
@Anonymní píše: Více
Opravdu? Tak jsi mě trochu uklidnila a děkuji za podporu 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.