Ovulační test Benu

Anonymní
14.6.21 08:09

Ovulacni test Benu

Dobrý den, jaké mate zkušenosti s ovu testy z Benu? A myslíte, ze je nějaký pozitivní? Mám testovat dal? Jsem z toho zmatená. Dekuji
Ps: je to pro mě citlivé, omlouvám se za anonym…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36132
14.6.21 08:26

Řekla bych, že ten fialový 15dc je pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.6.21 13:06
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaké mate zkušenosti s ovu testy z Benu? A myslíte, ze je nějaký pozitivní? Mám testovat dal? Jsem z toho zmatená. Dekuji

Já mám dobrou zkušenost. :-) A u tebe to vypadá kolem toho 15. dne, akorát neni zachyceny spravn cas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.9.21 13:45
@Anonymní píše:

Za mě taky 15dc je pozitivní. Taky to tak někdy mám a někdy je ještě silnější. Tady v tom se pozná každá hodina a každá sklinka vody.
Jinak já je kupuju furt. Zkoušela jsem i jiné značky, ale s tím jsem nejvíc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.10.22 23:03

Ahojky holky, jdu si pro radu, protože, takto mám testy už druhý měsíc a už si vůbec nevím rady. Myslíte, že by mohl být nějaký pozitivní? Nebo testuji moc brzy? Podle bt bych mohla mít ovu 14 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
25.10.22 13:35

@Blahníková podle grafu i testů bych řekla spíš 16 dc. Ale test nemáš úplně pozitivní. Když to začne sílit dělej i 2 denně, může být nejsilnější v jinou dobu než to děláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.10.22 14:25

@Eneai děkuji za reakci taky jsem došla k takovému názoru, že 16tý den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.10.22 15:48

@Blahníková
Mě to bohužel spíš přijde jako anovulační cyklus. Aplikace ti ji sice vyznacila, ale ty ovu testy mají skoro celý cyklus stejně silnou čárku a ani teplota ti nijak nevyskocila. Teploty jsou jak před vyznacenou ovu, tak i po ní hodně podobné a nízké. Tady na ukázku můj anovulační cyklus. Loňsky rok ( a možná i část letošního) jsem ovulace asi vůbec neměla a celé měsíce mi vycházely ovu testy podobné jako tobě. Mě pomohlo začít brát vitamíny na podporu ovulace. Konkretne beru Inofolic combi premium, kde je jak Myo, tak i D-chiro inositol. Teprve potom jsem jak podle ovu testu, tak I podle teploty měla ovulaci.Tak je můžeš také vyzkoušet. Obsahuji i kyselinu listovou.No každopádně pořád nejsem těhotná a už jsme s dr. pristoupily i na silnější podporu ovulace prostřednictvím Clostilbegytu. Držím palce ať se Vám brzo zadaří a můžeš se těšit na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.11.22 18:20

@zabickap dobrý den chtěla jsem se zeptat…. Dopadlo to tak, že doopravdy byl anovulační cyklus, dnes jsem 44 DC a menstruace nikde, tak se chci zeptat, zda to mám řešit s doktorem, když předchozí měsíc podle testu ovu byla nebo počkat do dalšího cyklu
Díky předem za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.22 15:34

@Blahníková
Zkus si zavolat doktorovi a domluvit si návštěvu. On si tě pozve, udělá UZ a kdyztak ti píchne agolutin. Já to ze začátku neřešila a MS vždy přišla, i když třeba po 60-70 ti dnech.Ale vzhledem ke snažení o mimi je to dost nešikovné, takže jsem pak k dr. chodila na agolutin, když MS nedorazila do 32 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.11.22 16:41

@zabickap chtěla bych se zeptat ten inofolic jste brala jedenkrát nebo dvakrát denně? Objednala jsem si ho
Já měla poprvé anovulační cyklus ale cykly mám dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.22 23:49

@Blahníková
Já beru 2 denně, jak doporučují. Tak snad Vám pomůže :-) Dr.mi říkala, že ženy mohou mít běžně 2-3 cykly v roce anovulační. Tak věřím, že ti ovulace zase v pořádku naskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.12.22 14:42

@zabickap dobrý den tak ovu se vrátila a dnes mohu jásat jsem 18dc a mám pozitivní ovulační test takže moc moc děkuji za typ 😍 ☺️️☺️️ I když nechápu protože podle bt jsem měla ovulaci už dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15429
11.12.22 15:40

@Blahníková gratuluji k ovulaci :hug: ona si aplikace není ovulaci jistá, proto je čára přerušovana. Teď by měla po ovulaci vyskočit a až budou tři teploty vysoké, tak to změní :palec: ještě si v aplikaci můžes dnes zadat pozitivní OPK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí