Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaké mate zkušenosti s ovu testy z Benu? A myslíte, ze je nějaký pozitivní? Mám testovat dal? Jsem z toho zmatená. Dekuji
Ps: je to pro mě citlivé, omlouvám se za anonym…
Já mám dobrou zkušenost.
A u tebe to vypadá kolem toho 15. dne, akorát neni zachyceny spravn cas. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaké mate zkušenosti s ovu testy z Benu? A myslíte, ze je nějaký pozitivní? Mám testovat dal? Jsem z toho zmatená. Dekuji
Za mě taky 15dc je pozitivní. Taky to tak někdy mám a někdy je ještě silnější. Tady v tom se pozná každá hodina a každá sklinka vody.
Jinak já je kupuju furt. Zkoušela jsem i jiné značky, ale s tím jsem nejvíc spokojená.
Ahojky holky, jdu si pro radu, protože, takto mám testy už druhý měsíc a už si vůbec nevím rady. Myslíte, že by mohl být nějaký pozitivní? Nebo testuji moc brzy? Podle bt bych mohla mít ovu 14 DC
@Blahníková podle grafu i testů bych řekla spíš 16 dc. Ale test nemáš úplně pozitivní. Když to začne sílit dělej i 2 denně, může být nejsilnější v jinou dobu než to děláš ![]()
@Eneai děkuji za reakci taky jsem došla k takovému názoru, že 16tý den cyklu
@Blahníková
Mě to bohužel spíš přijde jako anovulační cyklus. Aplikace ti ji sice vyznacila, ale ty ovu testy mají skoro celý cyklus stejně silnou čárku a ani teplota ti nijak nevyskocila. Teploty jsou jak před vyznacenou ovu, tak i po ní hodně podobné a nízké. Tady na ukázku můj anovulační cyklus. Loňsky rok ( a možná i část letošního) jsem ovulace asi vůbec neměla a celé měsíce mi vycházely ovu testy podobné jako tobě. Mě pomohlo začít brát vitamíny na podporu ovulace. Konkretne beru Inofolic combi premium, kde je jak Myo, tak i D-chiro inositol. Teprve potom jsem jak podle ovu testu, tak I podle teploty měla ovulaci.Tak je můžeš také vyzkoušet. Obsahuji i kyselinu listovou.No každopádně pořád nejsem těhotná a už jsme s dr. pristoupily i na silnější podporu ovulace prostřednictvím Clostilbegytu. Držím palce ať se Vám brzo zadaří a můžeš se těšit na miminko.
@zabickap dobrý den chtěla jsem se zeptat…. Dopadlo to tak, že doopravdy byl anovulační cyklus, dnes jsem 44 DC a menstruace nikde, tak se chci zeptat, zda to mám řešit s doktorem, když předchozí měsíc podle testu ovu byla nebo počkat do dalšího cyklu
Díky předem za info
@Blahníková
Zkus si zavolat doktorovi a domluvit si návštěvu. On si tě pozve, udělá UZ a kdyztak ti píchne agolutin. Já to ze začátku neřešila a MS vždy přišla, i když třeba po 60-70 ti dnech.Ale vzhledem ke snažení o mimi je to dost nešikovné, takže jsem pak k dr. chodila na agolutin, když MS nedorazila do 32 DC.
@zabickap chtěla bych se zeptat ten inofolic jste brala jedenkrát nebo dvakrát denně? Objednala jsem si ho
Já měla poprvé anovulační cyklus ale cykly mám dlouhé
@Blahníková
Já beru 2 denně, jak doporučují. Tak snad Vám pomůže
Dr.mi říkala, že ženy mohou mít běžně 2-3 cykly v roce anovulační. Tak věřím, že ti ovulace zase v pořádku naskočí.
@zabickap dobrý den tak ovu se vrátila a dnes mohu jásat jsem 18dc a mám pozitivní ovulační test takže moc moc děkuji za typ 😍 ☺️️☺️️ I když nechápu protože podle bt jsem měla ovulaci už dávno
@Blahníková gratuluji k ovulaci
ona si aplikace není ovulaci jistá, proto je čára přerušovana. Teď by měla po ovulaci vyskočit a až budou tři teploty vysoké, tak to změní
ještě si v aplikaci můžes dnes zadat pozitivní OPK ![]()