Ovulační test jako antikoncepce

Anonymní
24.10.25 06:30

Ovulační test jako antikoncepce

Hezky ráno. Na ovulačním testu mi čárka krásně zesilila ale ještě není úplně tmavá, tak cca před dnem jsem měla nechráněný styk, opakovaný, stím ze partner se snaží vytáhnout včas ale poté pokračujeme aniž by se umyl či vymocil. Dítě teď neplánuji vyloženě jsem zkusila test abych věděla, kdy bude ovulace a brala to jako ochranu. Ale nevím zda, ta čárka co včera zesilila dost už není pozitivní, což by asi kdyby něco ujelo mu, tak by těch 24hodin přežilo no nevím, zda se dá těm testům věřit :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11845
24.10.25 06:45

A víš že spermie přežijí až 5 dní? Navíc pokud se udělá pak pokračujete dál je velice pravděpodobné že v preejakulatu pak nějaké spermie jsou…při takovém chování je možnost otěhotnění dost vysoká… :zed:
Co takhle používat kondom když dítě teď nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 06:48

@Vladusxx 5dni to ne to min :lol:, partner nechce prezervativ

• Citovat
  • Upravit
11845
24.10.25 06:54
@Anonymní píše: Více

No to jo, 5 dní…ne u každého, ne vždy, ale ta šance tu je..
Tak používej antikoncepci ty..moznosti je spousta…pesar a spermicidní gel, naplasti, injekce, pilulky, tělísko…protože jinak velmi brzy budeš řešit nechtěně těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.10.25 07:04

Haha, to není k smíchu. Já mám dítě ze sexu 5dní před ovulací.
Jsi blbá, děcko nechceš, antikoncepci nepoužíváš, fráju by guma obtěžovala a ještě jedete rizikový sex. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.10.25 07:17

Tak nemějte sex, když nejste schopni používat ochranu :roll: když dítě nechci, tak se chráním. Tohle je nezodpovědné a hloupé chování.
A tady máš jednoduchou odpověď na to tvé „pět dní to ne, to míň“. Práce pěti vteřin naklikat písmenka do vyhledávače - „Spermie v lidském těle přežijí pět dní. Ochranná vrstva spermatu je chrání před vaginální kyselostí. Za ideálních podmínek mohou spermie přežít až jednoho týdne. Mimo tělo je jejich životnost krátká.“ Když už s někým spím bez ochrany, tak si alespoň něco zjistím :roll: Aby ses za pár dnů/týdnů nedivila, že už budete tří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 07:44

@Karol820 včera ovulační test a dneska ráno.. Styk byl před cca 35 hodinami.. Myslím, že cajk ale zesilila dneska, tak teď nevím no

• Citovat
  • Upravit
51
24.10.25 07:53

Ale ty spermie klidně několik hodin vydrží, chápeš? 35 hodin bych řekla, že je pro spermie úplné nic :nevim: Jestli je to cajk, zjistíš teprve, až dorazí menstruace. Pokud tedy dorazí, že…
Já si ovulační testy nikdy nedělala, ale možná by ta čárka měla být ještě silnější. Ale nevím no. Tak budeš muset doufat. A nebo sis mohla vzít prášek po, když dítě nechcete. Držím tedy palce, ať to v každém případě dopadne dobře. Pro příště bych ale doporučila jiný způsob ochrany, protože tohle ochrana opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 08:06
@Karol820 píše: Více

No před 3dny, tam na ovulační testu nebylo vidět nic patrně, tak já už cítím, že se mi dělá hlen, a podle toho to taky poznám akorát sem to chtěla ověřit testem. Dítě partner chce každopádně víc jak já.

• Citovat
  • Upravit
35937
24.10.25 08:09

A pořád dokola jak u blbečků na dvorečku. Ztráta času cokoliv radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
24.10.25 08:10

No, používat ovulační test jako antikoncepci, to už teda chce pořádnýho fistrona :mrgreen: Myslím, že pro plánované těhotenství jste se trefili moc hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
24.10.25 08:10

Takhle se používá ovulační test ke koncepci, ne k antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.10.25 08:12

No tři dny jsou docela málo, mi přijde. Kdyby to byl týden, asi bych měla menší strach. Ale uvidíš. A kdyby náhodou, máte nějaký plán, co dál? Chtít by dítě určitě měli oba. Ty ho budeš případně nosit devět měsíců a pak se o něj starat. Pokud si tím nejseš jistá, neriskuj sexem bez ochrany. Není to trochu i tak, že přítel dítě chce tolik, že prostě dělá vše pro to, aby se zadařilo? To by nebyl zrovna dobrý začátek pro rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35937
24.10.25 08:15
@Karol820 píše: Více

Ano, píše sem tak obden. Ona má dvě děti, další zatím nechce, on děti nemá a chce je. Jsou spolu chvíli. Nechrání se ani jeden. Blbý a blbější v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 08:20

@Karol820 dnes je ten test už zrejme pozitivní, měřím 4dny a dneska je čárka silná už dost, v úterý byl úplně bílý skoro styk cca 30hodin zpět, to znamená že by ovulace měla dojít do 24hodin, tak jako spolehlivě to jde použít jako ochranu ty testy, viděla jsem i test ze slin na ovulaci proti početí, někde na nějakým eshopu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí