Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ChristinePenak podla mna by mohol byt pozitivny, i ked sa to tazko sudi, kedze testovacia ciarka vyzera byt menej napustena farbivom.
ale udajne sa ma brat do uvahy najsilnejsia cast ciarky ![]()
@soldi píše:
@Mata132 ovulacny test je pozitivny, ked je testovacia ciarka rovnako silna alebo silnejsia nez kontrolna.
na inej intenzite ciarky, ci jej silnuti, alebo slabnuti nezalezi.
Takže když jsem měla včera hodně silnou čárku než kontrolní na ovulačním testu, tak ovulace probíhala včera nebo dnes nebo dokonce až zítra. Toto mě zajímá. Moc díky!
@Mata132 ak dnes uz bol ovulacny test negativny, tak ovulacia mohla byt vcera, dnes, alebo zajtra.
@soldi no nevim, uvidim udelam vecer dalsi a pak zitra a uvidi se
jinak dekuji za nazor ![]()
@ChristinePenak urob a uvidis ![]()
inak plati, ze ovulacia nastava 12-48 hodin po POSLEDNOM pozitivnom ovulacnom teste ![]()
@soldi píše:
@ChristinePenak urob a uvidis
inak plati, ze ovulacia nastava 12-48 hodin po POSLEDNOM pozitivnom ovulacnom teste
Ahaaa, takhle to je. Takže když jsem měla včera silnou testovací čárku, a ovulace nastává jak píšeš 12-48 hodin po posledním poz. testu. Tak bych možná dnes mohla mít ovulaci.
Díky za odpovědi!
Holky, poraďte prosím: dělám ovul. testy první měsíc - 11.DC neg., 12.DC slabá čárka, 13.DC slabá čárka, 14.DC skoro neviditelná. Jak je to možné? Slabá čárka je psaná jako negativní, ale myslela jsem, že by měla postupně sílit
A ne mizet ![]()
Já jsem testovala dva měsíce, pak se nám zadařilo. v tom prvním měsící taky pořád nic, nic, pak slabá čárka, kterou jsem rozhodně jako pozitivní nebrala a pak zase nic.
další měsíc už se pozitivní výsledek dostavil a i se zadařilo.
takže buď anovulační cykly, při kterých ovu není a nebo ani ovu tet prostě není na 100% a ne vždy se dobře ukáže. vydrž do dalšího cyklu a uvidíš.
Ahoj, můzu se zeptat jaky pouzivate ovul testy? Ja GS OVUL TEST. Mete s tim nejake zkusenosti nebo mate nejaky spolehlivejsi? Dekuji
Ahoj holky. Vcera mi skoncila menstruace, dnes jsem nakoupila ovu testy. Kdy myslíte že je mam zacit delat? A jak to vlastne funguje?
Ahoj Holky, jdu si k vám pro radu. Je některý z ovulačních testutestů pozitivní? Děkuji za reakce
Ahoj holky, jdu si k Vám prosím pro radu.
Posílám fotku ovulačních testů. Včera v poledne ještě pozitivní nebyl. Ale dneska ráno v 7h bych řekla, že už jo (nebo ne?). Nedalo mi to a dělala jsem v 10h další. A ten už zase pozitivní nebyl. To je jako možných, že bych během těch tří hodiny odovulovala a ještě stihla klesnout hladina LH? Jsem z toho jelen ![]()
Tenhle měsíc beru Fertipronu a kapu Gynex. Je možné, abych ovulovala už 13DC? Poslední cyklus měl nekonečných 40 dní.
Ahoj, tezko rict, ale spis si myslim, ze ten predposledni test je falesne pozitivni. Ovulovat bys klidne 13DC mohla, ale cekala bych, ze posun z negativniho testu k pozitivnimu a zpatky bude vic pozvolny, zatimco tvuj posledni test a test ob jeden na nim jsou skoro stejne. I vzhledem k delce tveho cyklu (pokud tech 40 dni neni vyjimka) bych cekala ovulaci pozdeji a pokracovala bych v testovani. Ja mam bezne cyklus 28-33 dni a ted jsem mela ovulaci az 19DC. Jak vypadaji tve dalsi testy?
@cd87 Ahoj, děkuji za reakci ![]()
Posílám další testy. A jsem z toho čím dál zmatenější ![]()