Ovulační testy – slabá testovací čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
17.12.20 17:28

Slabá čárka, nebo duch je blížící se ovulace, při ovulaci je čárka opravdu výrazná a samozřejmě, po už žádná takže pokud máš slabou tak testuje opět zítra a další den dokud nebude silná. V ten teď máš ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.20 17:35

@Simča30 děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
18.12.20 00:11
@Martina Číža píše:
Ahoj holky, dovoluji si obnovit diskuzi a optat se ohledně testů. Zkouším vychytat ovulaci, teda mám testovat, protože nejspíš budu trpět anovulací. Každopádně dnes je to 8 den od MS a na testu se mi objevila slaboulinká čárka, ale je tam. Znamená tedy i ta slabá že by se mohla ovulace blížit? Budu testovat každý den, tak jsem zvědavá.. :)

Ahoj Marti. Musím tě zklamat. Já jsem si to dělala mimo ovulaci a vždy mi vyšla druhá čárka slabá, takže ta se asi zřejmě objeví opravdu u některých žen vždycky a pozitivní výsledek značí až tehdy, když je silnější než kontrolní. Takže skutečně mají v návodu pravdu. Proč tomu ale tak je, to nevím. Někdo prý mimo ovulaci má pouze jednu čárku, já mám ale celý cyklus obě dvě. Takže budu zjišťovat, kdy vlastně ovuluji, protože v polovině cyklu to bohužel není. To jsem si dělala minulý měsíc a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15374
18.12.20 03:15

@Martina Číža Ahoj, hladinu hormonu LH má každá jinou, ale u většiny je zachytitelná po celou dobu cyklu. Takže slabá várka se ti nejspíš bude objevovat každý den. Teprve až začne sílit, tak poznáš, že se blíží ovulka ;) je dobré to ještě kombinovat s měřením BT, která ti ji potvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
18.12.20 09:04
@bacova.mi píše:
@Martina Číža Ahoj, hladinu hormonu LH má každá jinou, ale u většiny je zachytitelná po celou dobu cyklu. Takže slabá várka se ti nejspíš bude objevovat každý den. Teprve až začne sílit, tak poznáš, že se blíží ovulka ;) je dobré to ještě kombinovat s měřením BT, která ti ji potvrdí :)

Jj díky moc za potvrzení. Už jsem si myslela, že jsem já jediná rozbitá, když mi to slabou čárku ukazuje po celou dobu cyklu. Budu si holt muset pořídit ten bazální teploměr. Rok se snažíme s přítelem o dítě a zatím stále nic, tak začínám být nervózní. A to se milujeme přibližně jednou za 2-3 dny po celý měsíc, takže i když jsem nevěděla, kdy přesně ovuluji, tak mi to zkrátka přijde divné, že se stále nepodařilo. Některým se to podaří na první, druhý či třetí pokus. Já teď jedu 11. měsíc a furt nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15374
18.12.20 13:31

@gechitka úplně tě chápu :D ze začátku jsem si také říkala, že to je divný, že tam je celý měsíc slabá čárka :D. Mě před třemi lety skončili těhotenství v 9.týdnu. Pak jsme to moc neřešili, protože jsme vyloženě ještě děti nechtěli, ale nechávali jsme tomu volný průběh. Asi před rokem jsem z toho začínala být už špatná, protože jak píšeš, milujeme se co 2 dny celý měsíc a nic, tak jsem se začala sledovat a zjistila, že mám anovulacni cykly. Nejprve se mi doktorka snažila cyklus upravit a teď jsme druhý měsíc stimulovalo ovulaci Clostilbegytem. Dnes jsem byla na ultrazvuku a bohužel tam nic nebylo, zatím vůbec nezabral :,(. Doufám, že nový rok přinese víc pozitivních zpráv :srdce: A užíváš ještě něco na podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
21.12.20 10:18
@bacova.mi píše:
@gechitka úplně tě chápu :D ze začátku jsem si také říkala, že to je divný, že tam je celý měsíc slabá čárka :D. Mě před třemi lety skončili těhotenství v 9.týdnu. Pak jsme to moc neřešili, protože jsme vyloženě ještě děti nechtěli, ale nechávali jsme tomu volný průběh. Asi před rokem jsem z toho začínala být už špatná, protože jak píšeš, milujeme se co 2 dny celý měsíc a nic, tak jsem se začala sledovat a zjistila, že mám anovulacni cykly. Nejprve se mi doktorka snažila cyklus upravit a teď jsme druhý měsíc stimulovalo ovulaci Clostilbegytem. Dnes jsem byla na ultrazvuku a bohužel tam nic nebylo, zatím vůbec nezabral :,(. Doufám, že nový rok přinese víc pozitivních zpráv :srdce: A užíváš ještě něco na podporu?

Ahojky. No zatím ne. Taky jsme si říkali, že tomu dáme rok volný průběh a pak začneme řešit. Takže v lednu budu volat a objednávat se na gyndu a dáme si žádanku na vyšetření, jestli jsme oba v pořádku a má cenu to vůbec zkoušet přirozeně. Moc držím palce, aby to všem snažilkám vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 14:34

Dobrý den

Dobrý den, vypadá ten ovulační test trochu pozitivně? Děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
37131
16.8.21 14:36
@Anonymní píše:
Dobrý den, vypadá ten ovulační test trochu pozitivně? Děkuji za reakce.

Ne ten je úplně negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.22 17:36

Ahoj holky mám dotaz myslíte ze na obrázku je pozitivní ovulaci test? Dělám poprvé z přítelem chceme mimi a snažím se sledovat plodné dny prosím poraďte děkuji ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.6.25 16:29
@Anonymní píše: Více

Ahoj děvčata…. Tak si tady brouzdám a vidím tento odkaz. Tak jsem tam zadala údaje a mám tam zítřejší datum početí! :D Takže ať se chce nebo nechce dneska na to musíme vlítnout. :D Ovulaci by jsme měla mít taky teď, ale nevim přesně den, mám nepravidelné cykly. Dneska jsem měla ovu test silnější než včera a i začíná nějaký ten výtok. Bazální teplota tento měsíc nějak nespolupracuje :D mám střídavě 36,18°, druhý den zase 36,52° a tak na střídačku už 8 dni :zed:
Takže jsem zvědavá! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital