Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, porad mi neprijde zadny krome toho 28.8. 7h pozitivni. Tezko se to takhle posuzuje, kdyz nejsou ty testy uplne certve. Kdyz jsem mela ja sve pozitivni (pouzivala jsem jinou znacku), tak se hned tak od 30s zacaly objevovat obe cary soucasne a pak po 3 min, kdy mel byt test vyhodnocen, byla testovaci cara vyraznejsi nez ta kontrolni. Kdyz jsem se ale na testy divala pozdeji, nektere negativni zacaly vypadat pozitivne (stejne cary). Jeste pockej a testuj dal. Pevne nervy.
Ahoj, potřebovala bych radu. Snazime se s přítelem od Září o miminko, zatim bohužel nic, ale začala jsem cítím ovulaci (bolesti) nejdřív sem litala na gyndu, že mám nějaké záněty atd, ale nikdy dy nic, tak jsem po přečtení několika diskuzí pochopila, že se jedná o ovulaci. Nicmene tento cyklus jak jsem začala cítit bolesti tak jsem si koupila ovulacni testy a zda se, že jsem se trefila a tak bych potřebovala radu jestli jsou testy pozitivní?-Teda ty první dva, ty jsou dělané 31. Další 1vniho a poslední dnes 2heho a je vidět jak carka slábne. Děkuji za rady ![]()
@Kacenkaaaaa Pozitivní test by měl být ještě silnější. Já bych řekla, že jsi ovulaci úplně nechytila a byla dřív, než jsi testovala.
@Kacenkaaaaa nejsou pozitivní. Zkus příští cyklus testovat dříve
@_one_name_ naštěstí jsme se snažili i předtím, tak snad jsme se trefily a o kdy dřív tak mohla být? třeba o dva dny?
@Kacenkaaaaa Těžko říct, mohlo jít i jen o hodiny.Ty bolesti jsi měla jak dlouho před tím prvním testem?
@_one_name_ asi dva dny, to se mi to právě zaclo rozjíždět a 31 už ty velký a do dneška pichani, ale to je normální mám to potom vždy až do menstruace ty bolesti.
Ahojte holky prosim prosim da se tohle pocitat jako pozitivni ovulacni test? Jeste jsem nikdy nemela takhle silnou testovaci carku a uz jsem sekla s testovanim, ale vcera jsem mela pruhledny vytok kterej pred tim nikdy nebyl. Tak jsem zkusila a vysledek viz foto. Děkuji moc za nazory
Ahojka, ovulaci neśleduji, snazime se tri mesice o mimi. Dneska ovu test byl spis typovacka, co myslite?
Ahoj holky potřebuji radu dnes jsem 4den cyklu zítra poslední den MS chtěla jsem zkusit ovulační testy tak jsem si jeden zkusila dnes pro zajímavost a byli tam dvě čárky je to možné? vždy cítím bolest na ovulaci 10 -11 den cyklu máte někdo zkušenost ![]()
Ahoj holky zkouším ovulacni testy dnes mi skoncila ms a na ovulacnim testu dve carky ale ta druha slabší muzete mi poradit?? ![]()
Já teda nevím jak vy holky, ale já zkrátka beru jako pozitivní každý test, kde je aspoň slabá čárka. Přeci kdyby byl anovulační cyklus, tak by se vůbec žádná druhá čárka neměla objevit, ne? Proč to není tak jednoznačný jako u těhotenského testu? Tam se píše, že i byť slabě viditelná čárka značí pozitivní výsledek. Asi jeden test schválně vyplemcám úplně mimo předpokládanou ovulaci, abych viděla, jak se ten test na mě zachová. Pokud ale nebude žádná druhá čárka, tak se jen potvrdí má domněnka. Zkoušely jste to některá aplikovat mimo ovulaci? A pokud ano, jak se to u vás zachovalo? Objevila se pouze 1 čárka?
Ahoj holky, dovoluji si obnovit diskuzi a optat se ohledně testů. Zkouším vychytat ovulaci, teda mám testovat, protože nejspíš budu trpět anovulací. Každopádně dnes je to 8 den od MS a na testu se mi objevila slaboulinká čárka, ale je tam. Znamená tedy i ta slabá že by se mohla ovulace blížit? Budu testovat každý den, tak jsem zvědavá.. ![]()
@Martina Číža @gechitka já v lednu vysadila HA a ovulacni cykly jsem měla až teď poslední tři a silnější testovací čárku jsem vychytala až tento měsíc, jinak slabou čárku jsem měla vždy kterýkoliv den cyklu. ![]()