Packard bell, do kdy vrátit nb bez udání důvodu v alze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4133
31.10.14 10:36

@Krasavicaa jj máš pravdu ten asus jsem měla za 20tisíc a tento mám za 6000 tak se tomu nedivím, ale nemyslela jsem si, že se to až takto bude sekat když je to nové :( :( a přesně tady tento to je akorát já ho mám stříbrný http://notebooky.heureka.cz/…x-c3bes-001/
@Freyaa tak to je fakt divné hlavně, že od zákona ho můžeš do 14dnů vrátit bez udání důvodu :( já bych jsem si nový nb nekupovala kdyby mi od mamky bývalý přítel ten můj neukradl :( :( a s ním jsem byla hodně moc spokojená a s tady tímto se trápím jak nevím co :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.10.14 10:38

@milena13

To je absolutně to nejzákladnější co může být :nevim: To je ntb, opravdu tak maximálně na net… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4133
31.10.14 10:47

@Krasavicaa tak to jsem fakt udělala kup jak prase :( :( já se v tom právě vůbec nevyznám :( :( ale když si půjdu do datartu pro ten asus za těch 6300 tak ten bude lepší než tento ne? :D nebo to byl elektroworld?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.10.14 10:54

@milena13

Koukám na to a tady za tu cenu +- 1000 je to skoro všechno stejný…

Nemůžeš od toho čekat zázraky. :nevim: Ale běžné věci jako net, kancelářské programy a nic náročného by na tom mělo jet… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4133
31.10.14 14:17

@Krasavicaa no tak nakonec teď čekám na to až se dá do původního stavu co byl jak jsem ho kupovala a potom dojdu na prodejnu tak mi hned dají peníze. a budu si kupovat asi asus za 7777kč a ten by měl jet prý normálně. bude to mít 4GB paměť místo 2GB co mám já a je velký a ne mini… tak snad ten mi pojede líp než ten co jsem měla teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák