Packard bell, do kdy vrátit nb bez udání důvodu v alze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4133
30.10.14 19:31

packard bell

Prosím do kdy můžu vrátit nb bez udání důvodu? koupila jsem si v alze nový nb za 6000 a úplně se seká. musím čekat tak 2minuty než mi najede nějaká stránka. a píše mi to, že ten program neodpovídá. tak bych ho chtěl vrátit. a koupit si jiný… děkuji moc za rady a co tam popřípadě mám zítra říct? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
30.10.14 19:40

Jak kde. Někde do 14ti dnů, někde do 30ti.

• Citovat
  • Upravit
4133
30.10.14 19:42

@Krasavicaa děkuji tak když ho zítra budu mít 5 či 4 dny, protože jsem ho dostala v pondělí tak mi ty peníze teda vrátí? a hned zítra by mi je vrátili? moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.10.14 19:44
@milena13 píše:
@Krasavicaa děkuji tak když ho zítra budu mít 5 či 4 dny, protože jsem ho dostala v pondělí tak mi ty peníze teda vrátí? a hned zítra by mi je vrátili? moc děkuji :)

Měli by :-) Taky jsem takto vracela taky HP, jelikož mi ho prodali a tvrdili jak na něm vše úžasně pojede a ono prd. Vůbec k tomu už nebyly ovladače!!! A to stál skoro 15ku. Ta jsem jim ho vrátila a koupila sice o deset dražší DELL, ale to se nedá srovnat. Je to luxusní NTB :-) :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4133
30.10.14 20:09

@Krasavicaa a taky sis to kupovala v alze ne? :D já jsem měla asus a s tím jsem byla spokojená, měla jsem ho 2 roky než mi ho ukradl od mamky bývalý a byla jsem s nim hodně spokojená. stál 20litrů. ale dívala jsem se v datartu a tam mají asus za 6300 nebo kolik takže pokud mi hned zítra vrátí peníze tak si zajdu do toho datartu a koupím si znova asus :D :D na co mi je tady tento nb ikdyž má dotykovou obrazovku, ale seká se jak prase a vůbec to nechápu :D :D a dívala jsem se před chvíli na alzu a už tam tento nb nemají, hlavně, že jsem si ho kupovala v pondělí :D :D asi je to fakt šunt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.10.14 20:12
@milena13 píše:
@Krasavicaa a taky sis to kupovala v alze ne? :D já jsem měla asus a s tím jsem byla spokojená, měla jsem ho 2 roky než mi ho ukradl od mamky bývalý a byla jsem s nim hodně spokojená. stál 20litrů. ale dívala jsem se v datartu a tam mají asus za 6300 nebo kolik takže pokud mi hned zítra vrátí peníze tak si zajdu do toho datartu a koupím si znova asus :D :D na co mi je tady tento nb ikdyž má dotykovou obrazovku, ale seká se jak prase a vůbec to nechápu :D :D a dívala jsem se před chvíli na alzu a už tam tento nb nemají, hlavně, že jsem si ho kupovala v pondělí :D :D asi je to fakt šunt :D

Ne, já Alzu nemám ráda :oops: Mám ho z TSBohemia :-) Já kupovala Asusa ségře k Vánocům. Má ho už 4tý rok a jede jak novej. :-) Dokonce přežil i nalité červené víno v klávesnici.-))))))) Já mám Dell, dotykáč, podsvícenej… Vydrží mi při kancelářské práci nabitej okolo 7mi hodin :-) Mám ho dva měsíce. Jedinej problém byl s nabíječkou, funguje, ale občas pískne trafo, tak jsem zavolala na Dell a hned druhý den mi přišla fungl nová :-)

• Citovat
  • Upravit
4133
30.10.14 20:32

@Krasavicaa no já už taky si od alzy nikdy nic nekoupím, chtěla jsem si tam koupit nový foťák za 888,ale už na to kašlu, půjdu si do datartu nebo někde a dám si raději za foťák 2000 a vím, že pojede :D :D tak to je krásné, že ti hned na druhý den došla nabiječka. snad taky budou tak vstřícní v alze :) nebo tam zítra asi udělám bordél pokud mi nebudou chtít vrátit peníze. no mi děti nad tím asusem i někdy jedli a jel bez problému :D :D mi vydrží baterka 10hodin, ale na co mi to je když se to seká jak nevím co :D :D jsem si myslela, že když to je nový nb tak pojede ještě líp než ten asus :D :D ale prd s toho… snad mi fakt zítra dají peníze nebo mi s toho klepne :D :D bych asi ještě do tohoto nb musela obětovat tak 2 tisíce aby mi jel normálně :D a přitom jsem jen na fc a na skype a úplně se mi seká :D :D se musím tomu jen smát jak jsem naivní kráva co si objednává nb přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.10.14 20:54

@milena13

Nemáš někde poblíž pobočku TSBohemia?
Tak ono už se to pak neřeší s tou společností od které PC kupuješ. Dell má samostatný servis. Kdyby se mi s tím cokoli stalo, tak co nejdřív přijede technik kam si řekneš a přímo před tebou ti to opraví :-)

• Citovat
  • Upravit
10052
30.10.14 22:13

Také máme notas Packard, ale už ho dlouho mít nebudeme protože manžel ho co nevidět vzteky rozmlátí.

Chtěly jsme ho vrátit, ale nevzaly nám ho. Jako důvod uvedli, že už byl použitý, a při prvním zapnutí jsme na sebe zaregistrovali windows.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
31.10.14 09:37

@Krasavicaa jé tak to vůbec, ale vůbec nevím, ale v Ostravě by ta společnost někde měla být ne? stejně ho jedu do Ostravy vrátit. a to je fakt super jak se tam starají o zákazníky, taky bych chtěla :D mám strach, že mi stejně řeknou v té alze, že mi ty peníze nevrátí :( :(
@Freyaa prosím? tak to je fakt masakr jako… pokud toto mi řeknou tak jim tam tak vynadám, že se budou divit… a máš pravdu já jsem taky musela při prvním zapnutí na sebe všechno zaregistrovat… pokud mi to nevrátí tak se budou chlapečci dívat jaký tam udělám bordél!!!a taky ho máte s alzy, že? a taky se vám hodně seká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.10.14 09:58

Máme ho z planea. Já se tam s nima pěkně zhádala, vytahovaly na mě zákony a paragrafy, a notas mi nevzaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.10.14 10:01

@milena13

No uvidíš, ale myslím si, že by to vrátit měli…

• Citovat
  • Upravit
4133
31.10.14 10:12

@Freyaa tak to je fakt v prdeli… jsou to fakt hajzli a ty jsi ho šla vrátit po jak dlouhé době? já ho mám od pondělí tak snad mi vrátí peníze.. svině jedny!!!pokud na mě budou vytahovat paragrafy a zákony tak jim řeknu, že si s nimi mají utřít dupu… a udělám jim pěknou reklamu…
@Krasavicaa snad to vrátí pokud ne tak ho můžu dát mému staršímu synovi a koupit si na splátky další nb, protože tento nb mi vůbec nestačí na mou práci. soutěžím na fcb a hraji hry a je to strašně moc pomalé :( :( to bych vůbec ani skrz toho nb nevyhrávala nic :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.10.14 10:18

@milena13

No, ono taky píšeš, že je to NTB za 6ku… Tak si myslím, že od toho nemůžeš čekat zázraky :nevim: Máš odkaz co to je za NTB přesně?

• Citovat
  • Upravit
10052
31.10.14 10:23

My tam šly za dva dny. To se nedalo, věčně zasekly, strašně dlouho se všechno načítá, to je o nervy. Chlap si ho koupil pro sebe jako druhý ntb protože jsme se pořád pretahovaly o jeden, tak jsme vyhodily 5 tis oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák