Pád na bradu

Anonymní
4.10.17 18:56

Pád na bradu, co myslíte?

Ahoj, syn (15 měsíců) před dvěmi hodinami uklouzl, spadl na bradu a trošku se kousl do rtu. Plakal jen chvilku a celou dobu je v pořádku až na to že si trošku ublinknul a já nevím jestli je to z toho, že se přepapal nebo to má spojitost s pádem. Bouchl se opravdu jen do té brady a mě teď zajímá zda by z toho mohl mít otřes mozku a máme jet raději do nemocnice. Jinak zorničky jsou v pořádku a chová se normálně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6715
4.10.17 19:03

Ahoj, syn si ve 2 letech rozsekl bradu, spadnul z odrážedla. Jeli jsme na pohotovost, kde mu to „zašili“ pomocí mašliček. Nikdo otřes mozku neřešil, dal si jen do brady (měl helmu). Takže myslím, že od naražené bray otřes mozku snad nehrozí. Každopádně ho hlídej a kdyby se ti nezdál, tak raději jeďte… Držím palce, ať je vše ok! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 19:12

@Saffiraa Děkuji mockrát za reakci. :kytka: Aspoň trošku mě to uklidnilo, ale i tak nebudu mít klidné spaní a budu ho hlídat a kontrolovat :)

• Citovat
  • Upravit
37131
4.10.17 19:34

Tohle bych vubec neresila jestli se chova normalne. Syn v tomhle veku narazil hlavou do otevreneho supliku a rozseknul si celo, jak to prestalo krvacet uz ani nevedel ze neco ma, nedavno zas spadnul 3 dny po sobe na stejne misto, no mel duhovou bouli, ze vypadal jak jednorozec :D kdybych resila kazdy pad tak nedelam nic jineho, kdyby byl spavy, zvracel, choval se neobvykle tak bych plasila, jinak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák