Pád na pusu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.11.12 19:42

Pád na pusu

Zrovna přítelovi spadlo dítě, stálo podjelo mu to a spadnul a přitom ho omylem přilehl přítel. Začlo téct hrozně krve z pusy, ted už je to v pohodě. Je hrozně mrzutý a nevíme odkud to teklo.Mam pocit, že je to někde nahoře u uzdičky co mam dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
30.11.12 19:44

Nic, koukni, jesti jsou ceé zuby a dej mu cucat nanuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.11.12 19:44

Hlavně jestli se nebouchl do hlavy. Pusinku jste prohlídli, jestli není nikde jizvička? Z pusy většinou teče dosta krve i z drobné ranky. Má už zuby? Mohlo se „kousnout“ Nebolí dítě něco jiného? Ruka, noha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.12 19:45

@Nainuva Spadnul jenom jako, že stál a praštil se jenom do pusy. Mě vyděsilo to množství krve.

@Lama Lama Nanuka mu asi nedám, když je mu 11 měsíců

• Citovat
  • Upravit
30.11.12 19:47

Udělejte nějakou srandu, ať se zabaví, a nestresujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
30.11.12 19:48
@Anonymní píše:
@Nainuva Spadnul jenom jako, že stál a praštil se jenom do pusy. Mě vyděsilo to množství krve.@Lama Lama Nanuka mu asi nedám, když je mu 11 měsíců

nikde to napsané není. tak zamraž džus do kostek a led

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.11.12 19:49
@Anonymní píše:
@Nainuva Spadnul jenom jako, že stál a praštil se jenom do pusy. Mě vyděsilo to množství krve.@Lama Lama Nanuka mu asi nedám, když je mu 11 měsíců

ja som davala cucat lad :) v 11tich mesiacoch ma riadne sotre zubky, kludne sa mohol niekde kusnut, moj si v tomto veku neraz tak zahryzol. krv tiekla dlho a vela, ale po polhodinke si uz nepamatal a ani nebolo nic vidno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.11.12 19:51

Zkuste kouknout, jak to tam vypadá, ale možná to nic nebude, ono je to hodně dobře prokrvené, takže i z drobné ranky teče krve jak z vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
30.11.12 20:24

Syn spadnul na pusu a roztrhl si horní uzdičku a krve teklo strašně moc. Takže si to mohl natrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.11.12 20:35

Jestli má zuby, tak si asi o ně rozrazil kůži.. Pokud jsou zuby na místě a celé nic to nebude.. V puse se vše hojí rychle.. Vypadá to sice hrozně, ale za chvíli o tom nebude ani vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 20:42
@Žirafátko píše:
Syn spadnul na pusu a roztrhl si horní uzdičku a krve teklo strašně moc. Takže si to mohl natrhnout.

U nás taky jednou bylo moc krve z pusy a dneska jsem si všimla, že si tu uzdičku tehda natrhl - má tam takový zoubek a trochu to jakoby odstává od té dásně :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
30.11.12 20:47

Doktorka mi řekla, že to nevadí, že se to hodně dětem nastřihává. My se báli spíš o zoubky, ale taky v pohodě (i když měl černé dásně)…chudinka :lol: denně jedl zmrzlinu a strašně mu to vadilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.11.12 21:25

Zamrazit přesnídávku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.17 10:17

10. měsíční spadla na pusu

Maminky pomoc, potřebuju radu. Malá (10.měsíců) mi asi před půl hodinou spadla ze sedu pusou na kachličky. Měla v puse dudlíka a asi se pěkně bouchla, protože ji dost krvácela pusinka, ale nedostala jsem se jí od té doby do ní, takže nevím, jestli se kousla, nebo zuby, ale ty jsem zahlédla jsou celé. Volala jsem hned naší doktorce a ta mě ani pořádně nevyslechla a poslala mě do nemocnice, že prý jim tím ušetřím práci, kdyby to byl lehý otřes mozku???, i když dcera nespadla na hlavu nebo čelo, ale na pusu. Upřímně váhám zda jet, protože po vypláchnutí je chová normálně, nemotá se, chvilku si i vískala, dostala najíst a usnula jako obvykle. Teď za ní chodím jí kontrolovat a uvažuju, jestli bych přece jenom neměla jet i když jsem jí kontrolovala zorničky a všechno se zdá být v pořádku, nejsem doktor a nemůžu to vědět na sto procent. Zase na druhou stranu minule jsem s křečema břicha strávila v naší nemocnici 6 hodin, aby mi pak dali jenom prášky a poslali mě domů… Co myslíte? Co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák