Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, prosím jak rychlý průšvih jsou snědené voskovky, asi toho neměl moc, je aktivní a měl by už spinkat, ale místo toho si vylezl pro krabici s voskovkama a pastelkama a tvořil a papkal ![]()
To by mělo být v pohodě, ale pro jistotu zkus zavolat na toxikologii, oni ti poradí.
@Temaho píše:
To by mělo být v pohodě, ale pro jistotu zkus zavolat na toxikologii, oni ti poradí.
debil jsem bez kreditu ![]()
@nikita066 píše:
Ahoj holky, prosím jak rychlý průšvih jsou snědené voskovky, asi toho neměl moc, je aktivní a měl by už spinkat, ale místo toho si vylezl pro krabici s voskovkama a pastelkama a tvořil a papkal
Syn je okousával často a i dcera si párkrát žvejkla, když byla malá.
@nikita066 píše:
debil jsem bez kreditu
tak popros za padíka sousedku.
224 91 92 93 nebo 224 91 54 02
Malá už si taky na voskovkách pošmákla
Né že by je snědla všechny, ale v nestřežené chvilce jim okousala špičky
Část vyplivla, část snědla a nic jí není. Bylo to tak před měsícem takže bych řekla, že případné problémy by už se dávno projevili ![]()
My jsme si je jako decka strouhali do zvykacek aby byli barevne
Tak už jsem našla v chytré on-line knize, že se má dát hodně napít a oky
@dominikavojta
a já blbka považovala za vrchol gastronomie šťovík a zelené třešně
a přitom jsem si mohla žvejknout voskovku
![]()
@latunka01 ale jací jsme byly frajerky když sme žvýkaly černé a modré žvýkačky, chutnalo to hnusně
ale měly jsme něco kdo nikdo jiný ne ![]()
@dominikavojta no to jste teda byli ![]()
@latunka01 píše:
@dominikavojta![]()
![]()
![]()
a já blbka považovala za vrchol gastronomie šťovík a zelené třešně
![]()
![]()
a přitom jsem si mohla žvejknout voskovku
![]()
no vidíš o co jsi přišla, tak šup do toho ![]()
Tak náš nejstarší si před 14 dny pochutnal na baterkách a my se potom víc jak týden museli hrabat v jeho,,, ještě teď se mi obrací všechno ![]()
@MisaHanuska píše:
Tak náš nejstarší si před 14 dny pochutnal na baterkách a my se potom víc jak týden museli hrabat v jeho,,, ještě teď se mi obrací všechno
@MisaHanuska píše:
Tak náš nejstarší si před 14 dny pochutnal na baterkách a my se potom víc jak týden museli hrabat v jeho,,, ještě teď se mi obrací všechno
No ja nevim, snedena baterie, kdyby se okamzite nevyndala, tak je po cloveku ![]()