Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer chci se jenom zeptat mam 19mesicni holčičku a před 10min spadla na čelo s postele chvílí brecela hodně a pak už nic můžu jenom poprosit o radu mám sní jít na pohotovost?
Zatím nechoď, kontroluj zorničky, hlídej ji v noci, nesmí zvracet a bezprostředně po pádu usínat. Jak usně tak ji třeba opatrně kontroluj jestli reaguje když ji budíš.
@mamule42 dobře dekujuu má tam jenom trošku boulicky teď mi usla jinak dekujuu
@Víkz píše:
@mamule42 dobře dekujuu má tam jenom trošku boulicky teď mi usla jinak dekujuu
Tak ji nech spinkat, a kontroluj jestli reaguje.Moje malá je poslední měsíce co se naučila lítat po posteli takový torpédo, naposledy se jí povedl přemet s postele, fakt mi zakládá na infarktovým situace
a to je ji teprve 14 měsíců.
Kontrolovala bych viz výše a byla klidná. Dcerka je divoká a v roce mi denně odněkud spadne - stůl, židle..všude vyleze. Boule, modřiny má, ale jinak je ok. S
Kdyby byla první už je na rtg, ale je třetí a nervy už jsou jiné…
bude to ok ![]()
@mamule42
haha to jo dětičky naše zlobivé a mamky můžou dostávat infarkty
hahahaha snad to bude dobrý
@vbu píše:
Kontrolovala bych viz výše a byla klidná. Dcerka je divoká a v roce mi denně odněkud spadne - stůl, židle..všude vyleze. Boule, modřiny má, ale jinak je ok. S
Kdyby byla první už je na rtg, ale je třetí a nervy už jsou jiné…bude to ok
Včera jsem byla s malou na očkování a na čele ji svítila jedna
modřina, vedle pusinky druhá, sem trnula hrůzou aby si doktorka nemyslela že ji týráme ![]()
@mamule42 noo.mně dr řekla, že neznat naši rodinu a že máme divoké děti, tak vzhledově jsou na sociálku🤣 modřiny, boule..no děs. Ale oni vždy se předvedou v nej světle, tak dr ví…