Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Konkrétní spoj lze zpětně dle času a místa jistě dohledat, jízdenku určitě dokládat nemusíš, většina lidí stejně žádnou nemá. Já myslím, že moc šancí nemáš, pokud nemáš záznam přímo z místa a kontakty na svědky, kteří Ti dosvědčí, co se stalo.
Sorry, ale tohle mě fakt štve. Ty se máš držet, ne čumět do mobilu. Řidič se tě zeptal zda jsi v pořádku, kdybys řekla že ne, jistě by to řešil. Jako co má dělat, přemlouvat té? Nutit záchranku když ji nechceš? Že se o tebe dál nestaral, tak to promiň, že by řídil? Těžko to je jeho chyba, když mu tam vlitnul nějaký ko$$t. A Ty jako chceš vytriskat víc tím, že půjdeš k doktorovi až zítra aby se Ti zdravotní stav pořádně zhoršil? Jsi normální? Pokud se Ti zničil telefon, měla jsi to řešit okamžitě, druhý den zpětné sis ho mohla teoreticky doflakat sama. Tohle Ti píšu z pozice manželky řidiče pražské MHD, který tyhle tydyty musí řešit a věř tomu, že je to dost opruz, nervy a komplikace. Prosím anonym, osobní info.
Ja z toho cejtim jen prilezitost, jak vytriskat prachy. Nejdriv te to nenapadlo, ale jak se ti to doma rozlezelo v hlave, tak se ti hodi opravit si davno rozbitej telefon a nejaka kacka za modrinu se taky hodi
kdyby ti totiz vazne neco bylo, do nemocnice by jsi sla hned ![]()
Tak blbě ti asi nebude, když jsi shnilá jet k lékaři. Nevěřím tomu, že by řidič jentak nic neřešil. Odškodné bys mohla jedině požadovat po řidiči druhého vozu. Ten autobusák jen zareagoval 🤷🏻♀️
Na pracovní jednání (předpoklad tedy bez dítěte) jede sockou na místě pro kočárky, ťukajíce do mobilu. Přečti si přepravní podmínky, které jsi porušila. Evidentně jsi náplava z horní dolní a snažíš se „o.ebat“ pražskou socku. Být tím nebohým řidičem busu, tak se asi neovládnu.
Jezdi tankem, když ti nevyhovuje pražská socka! Jak už říkal Lukáš Vaculík v roce 1984 ![]()
Podle mě jsi jen vycurana a snažíš se z toho něco vytřískat. Pokud potřebuješ doktora, tak jed k doktorovi Boha jeho. A neboj, pojišťovny mají své kontrolní mechanismy a pojistný podvod je trestný čin.
To nechápu. Mně, kdyby bylo blbě, tak to poslední, co bych dělala, by bylo vykecávat se na e-miminu.
Zkusila bych ještě pumpnout zaměstnavatele o pracovní úraz - pracovní cesta ![]()
Me tez prijde prehnany vyrok o te zachrance (vazne si prejeme, aby ridici radej volali zachranky ke kazdemu padu v mhd, ikdyz dotycny rika, ze je ok?). Ale nehoda to je, PID bude nejspis pojisten, snad by to slo vyresit, aniz by se nekomu nasazovala psi hlava. V nemocnici se kazdopadne vysetrich nechej, nejake rentgeny atd - nejen kvuli odskodnemu. Otres mozku to nebyl z definice.