Natažené svaly-třísla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
217
24.1.22 12:53

Natažené svaly-třísla

Ahoj holky, včera jsem byla lyžovat. Asi to na to nemá vliv, ale nelyžovala jsem asi 10 let. Včera večer, když jsem se vrátila (lyžovala jsem asi jenom 2 hodiny), tak mě hrozně začly bolet třísla. Stále neustává, cítím každý krok. Asi to mám jenom natažený. Nějaké rady, jak si ulevit od bolesti? Pomůže masáž? Nebo to budu muset těch několik dní přetrpět? Jedu totiž příští víkend zase lyžovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
24.1.22 12:59

@Shak :mrgreen: To je prča diskuze, promiň :pankac: Asi jako kdybych napsala, že jsem po roce sedla na kolo a bolí mě zadek, tak jestli to mám nějak masírovat, dát si obkládek nebo nějakou mastičku? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 13:57

Natáhla jsem si třísla jako malá a mám s tím problémy do teď. Brusle nemůžu, ozve se to i třeba na túrách a hlavně netuším, kdy to přijde..
Akorát já nemohla ani chodit a pamatuju si, že nejhorší bylo sedání/stoupání. Vždy pomohl jen klidový režim, nic víc mi nepomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.22 14:02

Zkusila bych protažení. Lehnout na záda, pokrčit nohy, přitáhnout paty k zadku a kolena spustit každé na jinou stranu. A vydržet v tom maximálním roztažení nějakou dobu.
Měla jsem natažená třísla po té, co jsem intenzivně dělala výpady, protože jsem s tím začala moc brzy po porodu. A tento typ protažení mi poradila fyzioterapeutka a pomohlo mi to. Ale je otázka, jestli ti to pomůže, těžko říct, jak to máš natažené a v čem je přesně problém.

• Citovat
  • Upravit
4071
24.1.22 14:10

Mám to samý, ale z běžek a nenapadlo by mne to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák