Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@IcePlanet7 píše: Více
Sermovat kudlou kolem obliceje rozeřvaneho predskolaka- no potes koště ![]()
@stinga píše: Více
Já nevěřím, že to dítě trochu plakalo, no i když paní píše, že na to trpí…ale toto má být v knize úrazů, dále jsem si z toho prebrala, že učitelka ani neví, jestli to bylo o sloup, beton, atd…
@Bubla Bůčková píše: Více
o knize úrazů zakladatelka nic nepíše, třeba to tam je, třeba není, to nevíme,
když to nikdo neviděl, tak učitelka neví, jestli to bylo o sloup, ale školkové dítě by už mělo umět ukázat-říct, o co se praštil,
prostě na hřišti děti padají, kór teď když je sníh a led
Tak logicky učitelka nemůže vidět dvacet dětí rozbehanych po zahradě naráz, to proste nejde mit oci vsude. Holt nekdo upadne, začne řvát, tak učitelka běží zjistit co se stalo.
Muj syn treba taky ve školce furt někam padal, jednou sjel ze schodu, pak padnul hlavou na topení, to se nedá tomu zabránit, takovým věcem kolikrát nezabráníš ani doma, když máš na starost jedno dítě, natož v takovém počtu ![]()
@Kriss Tina píše: Více
Těžko říct, jak to bylo. Taky vidím školku z okna, nechte si tY řeči jedna učitelka a 20 děti. U takto malých jsou minimálně 2. Ale víte co, stojí jak zmrzlici a pokecavaj. Z první třídy už mi volali 2×, kvůli blbine. Aby mi někdo předal dítko, že trochu brečel a doma boule pres půl hlavy a že zvažuju pohotovost, to bych nepresla. Ale detail samozřejmě nevím.
Cože? To je doufám ironie s tou radou na zamačkávání bouli lžičkou.
Jestli trpí na boule na čele - tak u dítě školkového věku bych se asi zkusila zamyslet proč. Mám taky akčního kluka, takže chápu, že některé děti jsou hodně v pohybu a zkouší své hranice. Ale neřekla bych, že trpí na úrazy. Takhle staré dítě by je už z většiny mělo být schopné vykrýt rukama a nespadnout na hlavu.
Má správné boty a velikost? Co ho nechat vyšetřit na přetrvávající primární reflexy? Můj syn ve skoro 4 letech hodně zakopával, připadalo mi to zvláštní, když jinak je motoricky moc šikovný. A po 2 měsících cvičení jsem si všimla, že už je to mnohem lepší.
@stinga píše: Více
Mne sa vacsinou boule stane niekde vonku a to mam noz za pasom, takze su to max 2 sekundy
Ist niekolko hodin domov po lzicku je v takomto pripade neprakticke ![]()
Ale chapem ze deti vacsinou na treky nechodia, asi som sa pozabudol na akom som fore…
Na hřišti většinou taky nemáme lžičku.
@Janča6 píše: Více
Obly kamen (oblazek) posluzi rovnako dobre…
Dítě se zrakví i když je s ním člověk doma nebo venku sám jeden na jednoho na dosah ruky.
2, 5 ani 10 učitelek nemá jak zařídit aby se na zahradě nikdo nepraštil ![]()