Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Praskla vám někdy v ruce sklenička při vyndávání z myčky a stalo se vám něco? Trosku jsem se lekla. Zraněni mám jen povrchově, a střepy co cele kuchyni ![]()
Sklenička, talíř, miska. Jednou mi praskla sklenička v puse. Byla třásně tenká. Je to víc jak 20 let. Nikdy nic.
Vyloženě v ruce naštěstí ne. Takže bez zranění. Ale v myčce nám zařvalo několik skleněných mís. No a vysavačem jsem omylem nedávno rozbila skleněnou vázu.
Ano a strašně jsem se lekla. Pořezání naštěstí jen povrchové.
Nemusela být ani v myčce, mně už se dvakrát zlomila stopka u šampusky a to bych řekla, že jsem ji i držela celkem elegantně.
Jednou jsem si taky sedla s kamarádkou u vína v druhém patře restaurace, chtěla jsem se napít a najednou cuk, povolily svaly a sklenička letěla ke stolu pod námi.
Nikdy se naštěstí nikomu nic nestalo. Kamarádka, se kterou jsem tam seděla, sklenky občas kouše, když jsou hodně tenké.
Hubu má ale prořízlou pořádně. Jinak nic
Nám se jednou na dovolené stalo, že sklenička z ničeho nic na stole vybouchla a rozletěla se na spoustu střípků. Ale už nevím, jestli byla skleněná nebo plastová (takový ten plast, co vypadá jako sklo - zeptám se manžela).
Já jsem jako úplně malá skleničku ukousla - myslím, že se nic nestalo, ale bála jsem se to říct, tak jsem tu ukouslou skleničku schovala na okno za závěs a záclonu. Ani už nevím, co se dělo, když ji babička našla. Hluboké osmdesátky.
Koukni na moji starou diskuzi. V myčce nám explodovala sklenice. Ta sklenice v ní v tu dobu stála aspoň 4 hodiny, myčka nemyla. https://www.emimino.cz/…ycce-480101/
V myčce se sem tam nějaká sklenice rozbila, to se stává. Dcera tak tři roky zpátky ukousla při pití skleničku, naštěstí bez zranění
a i v ruce se mi jich pár rozpadlo, sem tam jsem se i pořezala…
Jen kdyz jsem s ni omylem pri myti flakla o drezovou baterii ![]()
Rozkousla jsem skleničku v pěti letech, jelikož mě fascinovalo to, že je tak tenká.
Jo, je to už několik let. Byla to IKEA, myslím že je pak kvůli tomu i stahovali z trhu. Rozletěla se na milion kousků po dost velké ploše i kuchyně.. Jinak snad nikdy nic. A fakt to byla rána, když se rozletěla.
Ja mam takovy zazizek z detstvi, to jeste skoro nikdo mycku nemel, umyvala jsen sklenicku zevnitr a ta praskla a vjelo mi to cele do palce, krve jak z masika a jizvu mam velkou doted, co me zarazi ze mamka mi to jen zavazala kuzicku natahla pod vodou jak vysela
a zadna pohotovost, byla jina doba, ale mam ten prst hnusny