Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemluvím ze zkušenosti, ale myslím, že tím, že zajdeš k doktorce nic zkazit nemůžeš…
Neboj, bude to dobrý
, ale kdo to může vědět líp, než právě doktorka ? …
pořád o tom přemejšlim, ale mám strach zase z kolotoče policie, sociálka ![]()
otřes mozku snad nemáme to už by se nějak projevylo, ale ted umírám hrůzou aby neměla třeba prasklou lebku nebo něco takovýho ![]()
A jaký měli v nemocnici důvod, že na vás poslali policii a sociálku? Slyším to poprvé ![]()
prej aby věděliže sme to neudělaly schválně
maslíte že už jí nic nebude??? ![]()
tak já teda vůbec nechápu tu socialku to slyším poprvé
Mě teda jednou malá sjela s chodítkem po schodech byla to chvilka jen jsem se šla vyčůrat a jí se něak podařilo otevřít branku. Naštěstí chodítko bylo kvalitní a tak jen sjela a zůstala pod schodama jen trošku brečela ale neměla na sobě ani modřinku a tak jsem z toho asi týden nespala a pořád kontrolovala dnes jí jsou 4roky pomalu už 5 a nenechalo žádné následky ![]()
Ahoj, od nedele to urcite uz nic vazneho nehrozi. neco mensiho by semohlo projevit i pozdeji, ale to bys vypozorovala. hlavne sleduj, jestli je symetricka - hejbe obema rucickama, nozickama, ma symetrickou mimiku, zornicky, taky samozrejme aby nebyla nejak apaticka, nezapomela, co uz umela… bude to dobry
nn bylo to tady prý aby to nebylo týrání dítěte nebo ublížení na zdravý
tak hejbe i se překulí ze zad na bříško a zpět leze po 4 sedá si to co dělala předtim rozničky pořád sleduju a co si mám představit pod tou apatií??
Anonymní píše:
v nemocnici když sme tam přijeli že nám spadla
co to je za blbost??? Malej mi taky spadl, z dost vysokyho v koupelne na dlazbu a jeli jsme sanitkou a nikdo policii nevolal ![]()
careynka píše:Anonymní píše:co to je za blbost??? Malej mi taky spadl, z dost vysokyho v koupelne na dlazbu a jeli jsme sanitkou a nikdo policii nevolal
v nemocnici když sme tam přijeli že nám spadla
jinak nam teda sledovali jen zornicky, ani rtg nedelali. Samozrejme motoriku, jestli nepada na jednu stranu - hrozba krvaceni do mozku nebo otresu .. ale vubec nic. Pri otresu by zrejme i zvracela a pri krvaceni reagujou zornicky pomaleji
Holky musím se vypsat v neděli mi dcera spadla z jídelní židličky, nevim jak se to stalo byla připoutaná a byla tam i ta deska na jídlo, ale stalo se, spadla na čelo má tam jen malou modřinku u mudry sem nebyla přítel řikal že to nic nebude že vïpadá v pohodě, ale pořád mi vrtá hlavou aby jí nic nebylo, jí a spí normálně jako vždycky, rozničky taky dobrý nezvracela nic, tak snad to bude dobrý příteli už jednou spadla z přebalováku tak u nás byla policie i sociálka asi sem to nechtěla znova zažít tak sme nikam nešli co bych měla ještě kontrolovat?