Padání a šedivění vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
17.10.11 16:53

Tak to budu taky zvědavá,co holky poradí :wink: Taky jsem už docela šedivá a žádná barva,světlejší než tmavě hnědá mi ty šediny nedokáže zakrýt :roll:,jsou nějaký houževnatý :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
17.10.11 17:58
Jaruše píše:
Tak to budu taky zvědavá,co holky poradí :wink: Taky jsem už docela šedivá a žádná barva,světlejší než tmavě hnědá mi ty šediny nedokáže zakrýt :roll:,jsou nějaký houževnatý :-?

tak jsme asi jen my dvě co řešíme tento problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
17.10.11 18:03

Jaruše:uvažovala jsem právě o světlejší barvě ale nevím jaký odstín protože úpně světlá(blond)bych pravděpodobně vypadal blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
17.10.11 18:39

Mě tedy vlasy šediví dál, nechala jse si to trochu odrůst a bylo to děsně vidět :roll: . Meír nechci, protože by to bylo a chodit každý měsíc ke kadeřnici se mi fakt nechce.. Takže budu holt barvit tmavší plavou a už to odmítám řešit :oops:

Jaruše a nemůže to u tebe být tím, že podstupuješ IVF? Mě to napadlo, tam bereš hormony a někomu pak barva nechytá.. Jakou barvu používáš? Já to přehnala s odbarvováním a barva mi taky blbě chytá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.10.11 18:59

já šedivím pravidelně asi od 20let, pravidelně barvím od 30let a to co 4týdny a je to čím dál horší… barva mi strašně špatně drží na vlasech kolem uší (kotlety), takže tam jsem bílá jak myš :oops: i po 14dnech, jinde i melír jsou v pohodě :zed:

• Citovat
  • Upravit
3328
17.10.11 21:01
vykyna píše:
Mě tedy vlasy šediví dál, nechala jse si to trochu odrůst a bylo to děsně vidět :roll: . Meír nechci, protože by to bylo a chodit každý měsíc ke kadeřnici se mi fakt nechce.. Takže budu holt barvit tmavší plavou a už to odmítám řešit :oops:Jaruše a nemůže to u tebe být tím, že podstupuješ IVF? Mě to napadlo, tam bereš hormony a někomu pak barva nechytá.. Jakou barvu používáš? Já to přehnala s odbarvováním a barva mi taky blbě chytá :roll:

Právě že jen ty kvalitnější Loreal,Syoss a chytají miprávě jen tmavé odstíny a navíc je jedno jaký použiju,všechny,teda kromě černý,tu už jsem zkusila taky,mi vždycky vyjdou s nádechem dočervena 8-) .Hormony to nejspíš nebude,bylo to tak i předtím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.10.11 21:05
ivik21 píše:
já šedivím pravidelně asi od 20let, pravidelně barvím od 30let a to co 4týdny a je to čím dál horší… barva mi strašně špatně drží na vlasech kolem uší (kotlety), takže tam jsem bílá jak myš :oops: i po 14dnech, jinde i melír jsou v pohodě :zed:

Taky jsem už dost šedivá.Dokonce jsem měla pramen prošedivělých vlasů už ve škole. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
17.10.11 21:22

Aha, tak to jo, ono to někdy bývá, že ta barva nechytá, když je nějaká hormonální změna..

Já teď právě taky dávala loreal preference a chytla mi hodně blbě, hodně zrzavá, to je děsný, musím na to hodit něco jiného :roll: .

Jinak mamina(tchýňka) si barví vlasy od 3oti a chytá jí dobře doteď. Oni to mají v rodině, my ne, moja matka je bez šedin, alespoň si to myslím, nemluví se mnou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.10.11 21:25

moje mamka kolem 40 a můj taťka a jeho ségra až hooodně po 50 :cert:

a malému jsem též už našla různě na hlavě a z toho mám fakt depku už :cert:

• Citovat
  • Upravit
1114
18.10.11 12:57

no já se barvím taky od dvaceti :-( napřed stačilo změnit barvu na tmavou a za těch deset let už ta nejtmavší co je :mrgreen: ale odrosty jsou po 14dnech viditelné..proto jsem si myslela že by třeba pomohlo to že ted začnu zesvětlovat.přece jen chodit ke kadeřnici každých pět týdnů(dost záhul na peněženku)melír to řeší jen částečně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.10.11 13:47

na radu kadeřnice-kamarádky jsem si pořídila pěnové barevné tužidlo, tak aspoň na chvíli to zabarvuji kolem těch uší, ale je to krátkodobě a hodně to špiní pokožku kolem :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.18 18:18

Omlouvam se za anonym a davam lehce jiny dotaz k sediveni?

Odkdy Vam zacaly sedivet chlupy na prirozeni?
Neni mi jeste ani 40 :(.

anonym nebo smazat, dekuji

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
16.4.18 18:25

Chlupy na přirození nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 18:28

@Run holis? trhas?

ja taky nemam extra porost po kolena, ale i tak me to celkem zaskocilo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.18 18:30
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym a davam lehce jiny dotaz k sediveni?

Odkdy Vam zacaly sedivet chlupy na prirozeni?
Neni mi jeste ani 40 :(.

anonym nebo smazat, dekuji

v 37

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí