Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
Ráda bych se zeptala zdali nemáte někdo zkušenost s „cigaretami“ Paipo.. Zdali je to opravdu neškodné a vhodné v těhotenství? Nekouření je pro mně často náročné hlavně psychicky proto si myslím, že by to mohla být dobrá pomoc… Nejsem si, ale sto procentně jistá zdali to opravdu neškodí..
Předem mockrát děkuji za odpovědi ![]()
Pro každou kuřačku to je náročné, já jsem taky přestala že dne na den po 12-ti letech kouření, občas mám myšlenku ale to hned přejde.
Nic není dobrý co má jakkoliv něco společného s nikotinem atd.
Vydrž to ještě chvilku, po porodu už můžeš zase kouřit, ikdyž je to taky hrozný protože se ten kouř drží na tobě ale teď v těhu na to prosím nešahej
Tady porovnání miminka v bříšku od kuřačky a nekuřačky. Miminko je napjaté, zakrývá si obličej atd.
@Banane18 Děkuji
Já vím, že nemám kouřit, jen mě zajímal názor, zkušenost na toto, prodávají to totiž ve zdravé výživě, někde i v lékárně a neobsahuje to žádný nikotin, dehet atd… Mělo by to být něco jako žvýkačka, bonbóny… ![]()
@Banane18 člověka to až úplně děsí co ten prcek musí v břiše zazivat když žena kouří když vidím tu fotku
Já jsem přestala kouřit také že dne na den, po 11 letech, takže sama moc dobře vím jaké to je. I když mám občas chuť nebo myšlenku, tak bych si také nikdy nezapalila. Teď jsem ve 4mes a doufám, že mi to vydrží i po porodu, ale uvidíme ![]()
@asinedada píše:
ZdravímRáda bych se zeptala zdali nemáte někdo zkušenost s „cigaretami“ Paipo.. Zdali je to opravdu neškodné a vhodné v těhotenství? Nekouření je pro mně často náročné hlavně psychicky proto si myslím, že by to mohla být dobrá pomoc… Nejsem si, ale sto procentně jistá zdali to opravdu neškodí..
Předem mockrát děkuji za odpovědi
Ahoj, já Paipo kupovala přímo v lékárně, zeptala bych se tam. Ale řekla bych, že škodit nebude. Jen taháš tu příchuť, já měla grep. Není tam žádné spalování, žádný kouř, jen ochucená tyčinka. Já s Paipem vydržela nekouřit cca půl roku. Pak kvůli stresu jsem znovu začala. Držím palce, ať se ti daří nekouřit a na to Paipo se zeptej v lékárně.
@asinedada budu ti držet palečky ![]()
@Lili93 Já jsem teď taky ve 4. ![]()
Pevně doufám že to taky vydržím, leze to jenom do peněz ![]()