Paipo v těhotenství

3
28.4.21 18:34

Paipo v těhotenství

Zdravím :) Ráda bych se zeptala zdali nemáte někdo zkušenost s „cigaretami“ Paipo.. Zdali je to opravdu neškodné a vhodné v těhotenství? Nekouření je pro mně často náročné hlavně psychicky proto si myslím, že by to mohla být dobrá pomoc… Nejsem si, ale sto procentně jistá zdali to opravdu neškodí.. :think: Předem mockrát děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1130
28.4.21 18:45

Pro každou kuřačku to je náročné, já jsem taky přestala že dne na den po 12-ti letech kouření, občas mám myšlenku ale to hned přejde.
Nic není dobrý co má jakkoliv něco společného s nikotinem atd.
Vydrž to ještě chvilku, po porodu už můžeš zase kouřit, ikdyž je to taky hrozný protože se ten kouř drží na tobě ale teď v těhu na to prosím nešahej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
28.4.21 18:48

Tady porovnání miminka v bříšku od kuřačky a nekuřačky. Miminko je napjaté, zakrývá si obličej atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.21 18:53

@Banane18 Děkuji :) Já vím, že nemám kouřit, jen mě zajímal názor, zkušenost na toto, prodávají to totiž ve zdravé výživě, někde i v lékárně a neobsahuje to žádný nikotin, dehet atd… Mělo by to být něco jako žvýkačka, bonbóny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
28.4.21 19:00

@Banane18 člověka to až úplně děsí co ten prcek musí v břiše zazivat když žena kouří když vidím tu fotku :( Já jsem přestala kouřit také že dne na den, po 11 letech, takže sama moc dobře vím jaké to je. I když mám občas chuť nebo myšlenku, tak bych si také nikdy nezapalila. Teď jsem ve 4mes a doufám, že mi to vydrží i po porodu, ale uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
28.4.21 19:10
@asinedada píše:
Zdravím :) Ráda bych se zeptala zdali nemáte někdo zkušenost s „cigaretami“ Paipo.. Zdali je to opravdu neškodné a vhodné v těhotenství? Nekouření je pro mně často náročné hlavně psychicky proto si myslím, že by to mohla být dobrá pomoc… Nejsem si, ale sto procentně jistá zdali to opravdu neškodí.. :think: Předem mockrát děkuji za odpovědi :srdce:

Ahoj, já Paipo kupovala přímo v lékárně, zeptala bych se tam. Ale řekla bych, že škodit nebude. Jen taháš tu příchuť, já měla grep. Není tam žádné spalování, žádný kouř, jen ochucená tyčinka. Já s Paipem vydržela nekouřit cca půl roku. Pak kvůli stresu jsem znovu začala. Držím palce, ať se ti daří nekouřit a na to Paipo se zeptej v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
28.4.21 20:19

@asinedada budu ti držet palečky :kytka:
@Lili93 Já jsem teď taky ve 4. :lol:
Pevně doufám že to taky vydržím, leze to jenom do peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek