Pálení a bolest 14 dnů po porodu

27.5.15 11:20

Pálení a bolest 14 dnů po porodu

Zdravím Vás,

17.5. jsem porodila bez komplikací, šití proběhlo. Šití mě vůbec nebolelo a celkově jsem se cítila dobře. Krvácení se postupně mírnilo, ale včera to teda ze mně začalo téct znovu a tak, že bych to přirovnala tak k druhému dnu po porodu. Navíc barva je taková spíš jako červené víno (omlouvám se za detaily). Navíc mě začaly pálit vnější pohlavní orgány, při dosedání i třeba při ohýbání to bolí.

Neměla jste to některá taky tak? Je to normální? Uvažuji, že se zítra vydám na gyndu. U prvního porodu jsem nic takového nezažila, tak právě nevím. Nerada bych tam šla zbytečně :oops:

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
537
27.5.15 11:28

Takovéhle zkušenosti nemám, rodila jsem císařem a ten má své vychytávky, ale dovolím si jednu techickou připomínku - v šestinedělí ještě patříš na gynekologii tam, kde jsi rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.5.15 11:46

Celé šestinedělí se mužeš čistit i s přestávkama, pokud máš ale bolesti a pálení bud bych zajela tam kde jsi rodila, měli by tě vzít, ale tvuj gyndař tě určitě také vezme, zkus mu zavolat, on ti řekne, ale k lékaři bych rychle zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
27.5.15 18:16

V sestinedeli by ses urcite mela pri problemech obratit na svou porodnici. Muze to byt citlive na bolest, ale svedeni a paleni neni uplne ok. Zajed tam, nebo alespon zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.5.15 16:45

@veronika.berda ahoj, zbytečně nikam určo nepujdeš. Pokud tě něco bolí neboj se to lékaři říct. Je od toho aby pomohl. Jak píšou holky určitě to nenech jen tak a zajdi do nemocnice kde jsi rodila a nebo i na gyndu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí