Pálení půlky obličeje

Anonymní
22.4.22 22:07

Pálení půlky obličeje

Nejdřív se mi udělal pupínek u rtu/opar - jako opar mi to moc nepřipadá. Trochu mě pobolivaji na té straně obličeje nějaké zuby. A dneska mě začala ta půlka obličeje pálit - začíná to u brady a končí nad okem. Je to takový zvláštní pocit. Pleť je strašně citlivá (druhá půlka obličeje je v pohodě). U oka se mi to asi trochu zlepšilo a dobře se otvírá - bylo to horší. Co to může být? Není to bolest, ale nepříjemné to je dost. Od zubů mi to nepřipadá - spíš mám citlivé zuby, protože mám nějaký jiný problém.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77042
22.4.22 22:18
@Anonymní píše:
Nejdřív se mi udělal pupínek u rtu/opar - jako opar mi to moc nepřipadá. Trochu mě pobolivaji na té straně obličeje nějaké zuby. A dneska mě začala ta půlka obličeje pálit - začíná to u brady a končí nad okem. Je to takový zvláštní pocit. Pleť je strašně citlivá (druhá půlka obličeje je v pohodě). U oka se mi to asi trochu zlepšilo a dobře se otvírá - bylo to horší. Co to může být? Není to bolest, ale nepříjemné to je dost. Od zubů mi to nepřipadá - spíš mám citlivé zuby, protože mám nějaký jiný problém.

pásový opar? zánět trojklanného nervu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.4.22 22:22
@Anonymní píše:

Zajdi zítra na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
22.4.22 22:24

Počínající obrna lícního nervu? Neofouklo vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
23.4.22 04:48

Trojklanný nerv, buď zánět, podráždění či pásový opar. Za mě - odchod k lékaři.
Na podzim mě venku ofouklo, na foukalo mi přímo do pusy a to peklo, co mě pak čekalo, nikomu nepřeju. Byla jsem na neurologické pohotovosti i obvodního a brala silné léky proti bolesti. Nakonec mi dali nějaký opravdu driák, ten jsem jíst odmítla. Postupně to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.22 06:19
@stinga píše:
pásový opar? zánět trojklanného nervu?

Trojklanny nerv jsem měla, ale to byla velká bolest. Nedalo se to vydržet. Pásový opar asi ne - nemám žádné puchýře, pupínky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.22 06:21
@lucad77 píše:
Počínající obrna lícního nervu? Neofouklo vás?

Toho se bojím. Už jsem obrnu měla a léčila se dost dlouho. Nemyslím si, že jsem ofoukla. Ale netuším, jak časově by to bylo. Pořád obličejem hybu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.22 06:26
@alisekR píše:
Trojklanný nerv, buď zánět, podráždění či pásový opar. Za mě - odchod k lékaři.
Na podzim mě venku ofouklo, na foukalo mi přímo do pusy a to peklo, co mě pak čekalo, nikomu nepřeju. Byla jsem na neurologické pohotovosti i obvodního a brala silné léky proti bolesti. Nakonec mi dali nějaký opravdu driák, ten jsem jíst odmítla. Postupně to přešlo.

Trojklanny nerv jsem už měla kdysi dávno a měla jsem silné léky. Nedalo se s tím fungovat - takže jsem brala prášky po 3 hodinách a po nich spala. Po pár dnech to přešlo. Ale teď mě to takhle neboli, spíš je to nepříjemné. Mám i takové divné oko - je to nepříjemné, kdyz s ním mrkam. Myslela jsem, že mi pomůže, když si odpočinu a vyspím se, ale.je to stejne. Ještě mě napadla alergie u toho oka, ale to by me nepalila ta kůže na půlce obličeje - a druhé oko je v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.22 10:56

Dneska je to horší. Byla jsem u lékaře a nejspíš je to od páteře. Je to dost nepříjemny. Mám brát béčko a déčko. Na neurologii budu čekat delší dobu.

• Citovat
  • Upravit
1.5.24 21:34

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to celé dopadlo. Podle popisu mám v současné době stejný problém. Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 22:30
@Alžběta81 píše: Více

Ráda bych pomohla, ale nepomůžu. Po nějaké době mě to přešlo, ale pořád se to ozývá, někdy to je častěji, někdy méně. Lékaři mi nijak nepomohli. :( Jak na tom jsi? Jak konkrétně to probíhá? Jak dlouho to máš? Byla jsi u lékaře???

• Citovat
  • Upravit
2.5.24 07:01
@Anonymní píše: Více

Začalo to v pondělí. Cítím takové paleni kolem pusy, nosu, pod okem a někdy až k uchu na spánek a taky trochu do čela. Nepálí mě všechno najednou. Různé se to střídá s různou intenzitou. Je to takové pálivé stipani…nebo jak to popsat. Oko cítím, ale neboli. A všechno se to děje na levé polovině tváře. Měla jste to podobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.24 07:07

A za jak dlouho Vas to zhruba přešlo? Je to hrozně nepříjemné. Dnes asi zavolám mudr a objednám se. Jen mě děsí, že jsem k tomu nikde nic nenašla, pouze Vas příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.24 07:28

A ještě jsem se chtěla zeptat, zda jste s tím byla na té neurologii a co Vám řekli tam? Moc děkuji za Vas čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 14:45

@Alžběta81 Určitě to chce lékaře. Může to být něco jiného. Mám to jakoby pod kůži, ale ne nějak hluboko. Doktoři mi nijak nepomohli. Ani na neurologii. Nejdřív si mě zvali na kontrolu a ono se to postupně zlepšovalo a interval mezitím se prodlužoval. Jinak neurolog uvažoval o nějakém léku, ale nakonec na to nedošlo. To se prý bere pravidelne 3krat denně. Dle obvodni je to od páteře. :nevim: Pokud se dopatrate jakéhokoliv výsledků, budu ráda za informace. Určitě zkuste Déčko, hořčík a béčko - určitě B12. To mi vždy doporučuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex