Pálí mě to tam

89
5.2.20 17:43

Pálí mě to tam

Ahoj holky, před chvílí jsem byla nakoupit (autem) a jelikož je dneska mrazivá zima tak že by jsem třeba za takovou Chvíli prochladla? Sedačky máme vyhřívané tak nevím za takovou chvíli :nevim: a už přes hodinu mě to tam dole nějak pálí a tlačí mě to tam dole jakoby se mi chtělo jít čůrat příští sobotu mám termín porodu, tak se teď bojím.. Nevím jestli stím jed do nemocnice nebo počkat a nebo se rozjíždí porod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11659
5.2.20 17:49

@Kikirep tak kdyby si prochladla tak tě to pálí jen při čůrání… to že tě to tam pálí tak to spíš zánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.2.20 18:05

@Kajka9 Ježíš jen to ne ☹️️ jako nepálí mě to úplně hodne😏začalo to tak před hodinou +- jak jsem šla do toho obchodu 😏šla jsem do sprchy tak snad mi to pomůže, zatím celkem v klidu tak uvidím za hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
5.2.20 18:39

@Kikirep
Jen na to nepouštět teplou vodu, tím jen podpoříš zánět, prolij se pořádně čajem nejlépe urologickým, nebo bylinkovým, který můžeš v těhotenství a kdyby to pálelo i zítra tak do lékarny pro něco… A i brusinky jsou na to super.. =) Takže možná, brusinkový čaj mě teď tak napadlo, jinak vynechat vše co by mohlo obsahovat kofein… A dráždivá a pálivá jídla taky.. =) Snad to do zítra přejde.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
5.2.20 18:48

@Kikirep tak záleží kdy a jak to pálí no pokud ne jen při curani nebo jen pri curani… zašla bych si zítra na gyndu nebo teda k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí