Pampers Sleep & Play - svědění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
4.5.11 16:33

Tak já za sebe můžu říct, že jsem zatím s těmito plenkami naprosto spokojená :-) Malé se nedělají žádné vyrážky, ani ten gel nevytéká… prostě nic… Zkoušela jsem i tesco plenky a ty jsem musela přestat dávat, měla zapařený zadeček a udělala se jí vyrážka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
4.5.11 16:57

Taky jsem s nima spokojená, jen mi vadí to, že nemají pružné pásky jako např AB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
4.5.11 23:24

tak my je ani zkoušet nebudeme, protože tam je nějakej heřmánkovej balzám či co a malej by se stopro osypal :cert:
kupujeme pampers active baby, teď máme 4 a spokojenost veliká :palec: třeba do vel. 2 jsme používali huggies premium, byly jemňoučký, ale od č. 3 už tam dávají takovej hrubší matroš zvenku a to ho dráždilo :pocitac: jo a vel.3 jsme zkoušeli i zelený tesco pleny a taky dobrý, akorát jsou takový objemnější než ty pampersky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
5.5.11 16:53

Tak já jsem byla se sleep and play spokojená dokud se malá nezačala otáčet a všelijak smolit.. To se jí vždycky plínka posunula a protekla. Ale v noci problém nebyl nikdy :-) Jinak jsme problémy s gelem nebo svěděním vůbec neměly. Mně se zdají dobrý na tu cenu, kteá je super. Škoda, že nemají ty pružný pásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.5.11 17:26

No tak já jsem zatím taky spokojena, máme sleep and play zatim 2 (3-6 kg)a ty pružný pásky tam jsou ! ale ted´když už malej má 5200 g mu začínají být malé a občas je z nich opruzenej, ale jinak v poho ..přes den když sme doma, tak dávám látkové pleny a na noc neprotekly :-) střídám je s huggieskama a taky active baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.5.11 17:57
brumdinka píše:
No tak já jsem zatím taky spokojena, máme sleep and play zatim 2 (3-6 kg)a ty pružný pásky tam jsou ! ale ted´když už malej má 5200 g mu začínají být malé a občas je z nich opruzenej, ale jinak v poho ..přes den když sme doma, tak dávám látkové pleny a na noc neprotekly :-) střídám je s huggieskama a taky active baby

No u 3 nejsou pružné, já měla do té doby AB, Sleep and play jsem měla v zásobě až trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.5.11 14:17

Tak již bohužel musím říct, že sleep and play jsou nevyhovující i u nás :-( teda hlavně, když malá pár dní nekaká a pak to jde vše ven :-( takže to má až za ušima… :cry: ale když jen čůrá, tak v poho… malá je zatím plně kojená tudíž řídká stolice :-( takže budeme muset nakoupit jiné… ale mám koupené ještě 3, tak je budeme asi používat jen na doma a ven zkusit jiné… líbila se mi u těchto plenek cena a do 2 byly i pružné pásky :-) ale 3 už je nemají :-( asi zkusíme AB nebo přemýšlím z DM o babylove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.5.11 18:01
Petulikk píše:
Tak již bohužel musím říct, že sleep and play jsou nevyhovující i u nás :-( teda hlavně, když malá pár dní nekaká a pak to jde vše ven :-( takže to má až za ušima… :cry: ale když jen čůrá, tak v poho… malá je zatím plně kojená tudíž řídká stolice :-( takže budeme muset nakoupit jiné… ale mám koupené ještě 3, tak je budeme asi používat jen na doma a ven zkusit jiné… líbila se mi u těchto plenek cena a do 2 byly i pružné pásky :-) ale 3 už je nemají :-( asi zkusíme AB nebo přemýšlím z DM o babylove…

no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.5.11 22:18
brumdinka píše:
Petulikk píše:
no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně :lol:

To je asi fakt… když kakala předtím každý den, tak ten problém jsme neměly… no uvidíme, dneska jsem koupila raději ještě huggiesky, aspoň vyzkoušíme nový druh a navíc je na nich medvídek pú, kterého já ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.5.11 22:36
Petulikk píše:
brumdinka píše:
Petulikk píše:
no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně :lol:
To je asi fakt… když kakala předtím každý den, tak ten problém jsme neměly… no uvidíme, dneska jsem koupila raději ještě huggiesky, aspoň vyzkoušíme nový druh a navíc je na nich medvídek pú, kterého já ráda :-)

Zrovna dneska se mi prokákla přes AB, nebyla dva dny a byl to takovej rachot, že to měla až pod lopatkama :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
17.5.11 10:35
Boudice23 píše:
Petulikk píše:
brumdinka píše:
Petulikk píše:
To je asi fakt… když kakala předtím každý den, tak ten problém jsme neměly… no uvidíme, dneska jsem koupila raději ještě huggiesky, aspoň vyzkoušíme nový druh a navíc je na nich medvídek pú, kterého já ráda :-)
Zrovna dneska se mi prokákla přes AB, nebyla dva dny a byl to takovej rachot, že to měla až pod lopatkama :potlesk:

Tak to vypadá,že to vyjde asi na stejno :-D hlavně ať si drobečkové uleví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí