Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak já za sebe můžu říct, že jsem zatím s těmito plenkami naprosto spokojená
Malé se nedělají žádné vyrážky, ani ten gel nevytéká… prostě nic… Zkoušela jsem i tesco plenky a ty jsem musela přestat dávat, měla zapařený zadeček a udělala se jí vyrážka…
Taky jsem s nima spokojená, jen mi vadí to, že nemají pružné pásky jako např AB.
tak my je ani zkoušet nebudeme, protože tam je nějakej heřmánkovej balzám či co a malej by se stopro osypal ![]()
kupujeme pampers active baby, teď máme 4 a spokojenost veliká
třeba do vel. 2 jsme používali huggies premium, byly jemňoučký, ale od č. 3 už tam dávají takovej hrubší matroš zvenku a to ho dráždilo
jo a vel.3 jsme zkoušeli i zelený tesco pleny a taky dobrý, akorát jsou takový objemnější než ty pampersky ![]()
Tak já jsem byla se sleep and play spokojená dokud se malá nezačala otáčet a všelijak smolit.. To se jí vždycky plínka posunula a protekla. Ale v noci problém nebyl nikdy
Jinak jsme problémy s gelem nebo svěděním vůbec neměly. Mně se zdají dobrý na tu cenu, kteá je super. Škoda, že nemají ty pružný pásky.
No tak já jsem zatím taky spokojena, máme sleep and play zatim 2 (3-6 kg)a ty pružný pásky tam jsou ! ale ted´když už malej má 5200 g mu začínají být malé a občas je z nich opruzenej, ale jinak v poho ..přes den když sme doma, tak dávám látkové pleny a na noc neprotekly
střídám je s huggieskama a taky active baby
brumdinka píše:
No tak já jsem zatím taky spokojena, máme sleep and play zatim 2 (3-6 kg)a ty pružný pásky tam jsou ! ale ted´když už malej má 5200 g mu začínají být malé a občas je z nich opruzenej, ale jinak v poho ..přes den když sme doma, tak dávám látkové pleny a na noc neproteklystřídám je s huggieskama a taky active baby
No u 3 nejsou pružné, já měla do té doby AB, Sleep and play jsem měla v zásobě až trojky.
Tak již bohužel musím říct, že sleep and play jsou nevyhovující i u nás
teda hlavně, když malá pár dní nekaká a pak to jde vše ven
takže to má až za ušima…
ale když jen čůrá, tak v poho… malá je zatím plně kojená tudíž řídká stolice
takže budeme muset nakoupit jiné… ale mám koupené ještě 3, tak je budeme asi používat jen na doma a ven zkusit jiné… líbila se mi u těchto plenek cena a do 2 byly i pružné pásky
ale 3 už je nemají
asi zkusíme AB nebo přemýšlím z DM o babylove…
Petulikk píše:
Tak již bohužel musím říct, že sleep and play jsou nevyhovující i u násteda hlavně, když malá pár dní nekaká a pak to jde vše ven
takže to má až za ušima…
takže budeme muset nakoupit jiné… ale mám koupené ještě 3, tak je budeme asi používat jen na doma a ven zkusit jiné… líbila se mi u těchto plenek cena a do 2 byly i pružné pásky
ale 3 už je nemají
no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně ![]()
brumdinka píše:Petulikk píše:no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně
Tak již bohužel musím říct, že sleep and play jsou nevyhovující i u násteda hlavně, když malá pár dní nekaká a pak to jde vše ven
takže to má až za ušima…
ale 3 už je nemají
To je asi fakt… když kakala předtím každý den, tak ten problém jsme neměly… no uvidíme, dneska jsem koupila raději ještě huggiesky, aspoň vyzkoušíme nový druh a navíc je na nich medvídek pú, kterého já ráda ![]()
Petulikk píše:brumdinka píše:To je asi fakt… když kakala předtím každý den, tak ten problém jsme neměly… no uvidíme, dneska jsem koupila raději ještě huggiesky, aspoň vyzkoušíme nový druh a navíc je na nich medvídek pú, kterého já rádaPetulikk píše:no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně
takže to má až za ušima…
ale 3 už je nemají
Zrovna dneska se mi prokákla přes AB, nebyla dva dny a byl to takovej rachot, že to měla až pod lopatkama ![]()
Boudice23 píše:Petulikk píše:Zrovna dneska se mi prokákla přes AB, nebyla dva dny a byl to takovej rachot, že to měla až pod lopatkamabrumdinka píše:To je asi fakt… když kakala předtím každý den, tak ten problém jsme neměly… no uvidíme, dneska jsem koupila raději ještě huggiesky, aspoň vyzkoušíme nový druh a navíc je na nich medvídek pú, kterého já rádaPetulikk píše:no já bych tohleto nesváděla na plenky, když prostě pár dní nekaká a pak je toho víc tak to prostě není schopná udržet žádná plenka, protože je toho prostě hodně
takže to má až za ušima…
ale 3 už je nemají
Tak to vypadá,že to vyjde asi na stejno
hlavně ať si drobečkové uleví ![]()