Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím jakou máte zkušenost s tou panenkou dceři se moc líbí jak pláče, žvachtlá a dudlá dudlík atd.Ale ta cena je šílená v kamenném obchode 1900kč tak zda opravdu stojí za to
@Aninkaaa píše:
Prosím jakou máte zkušenost s tou panenkou dceři se moc líbí jak pláče, žvachtlá a dudlá dudlík atd.Ale ta cena je šílená v kamenném obchode 1900kč tak zda opravdu stojí za to
Aha, já myslela, že chceš řešít tu vraždící panenku z telky, tak jako že se chcš někoho zbaviti
humor
Ahoj. Dcerka ji ma…dostala ji od moji mamky ted nevim esi na 2 nebo 3narozeninky…dcera se ji zezacatku bála a nehrala si s ni…ted je ji 5tak ted uz v pohode ![]()
Je promiň…k dotazu..nevim jestli bych ji za ty peníze osobně koupila…ale ma ji ještě od macechy dcera a uz silene dlouho a porad funguje, takže kdyz tam jdem na návštěvu mala si tam s ni taky hraje…kolik je dcerce rocku? a uz si ji mela moznost vyzkoušet treba u někoho?
U nás si s ní holky hrály v určitém období. Teď ji má ráda dvouletá, téměř pětiletá z ní už vyrostla. Nevýhodou těchto elektronických hraček je, že jsou hodně citlivé na pád. My už máme druhou, po pádu přestala fungovat, naštěstí ještě v záruční době a bez problémů nám ji vyměnili. Tuto máme dva roky a mám pocit, že už tam není takový kontakt dudlíku a flašky s čidlem v puse, všechno je to citlivé na zacházení, ale malá to neřeší.
Dceri ted byly 3roky právě a porad tu panenku chce a ja se bala zda na ni neni mala za ty prachy
Stojí Annabell za ty peníze? Pro dcery 7 a 4 roky, takže 2X… ![]()
Díky ![]()
Ja jsem ji teď také kupovala. Myslela jsem, teď koupím jinou, ale když jsem si je pak prohlizela, tak annabell je oproti ostatním hezčí.
@HandulkaK ta nova vraj aj cika. Ale nocnik som na obrazku v krabici nevidela. Je k nej nocnik?
@rodinka4 Nočník k ní není, dokupovala jsem zvlášť. Taky u nás čeká na Vánoce, líbila se mi ze všech těch interaktivních nejvíce. Ještě jsem k ní dokoupila právě ten nočník, lahvičku se lžičkou se zvuky a dva druhy originálních oblečků, tak snad udělá pod stromečkem velkou radost ![]()
Tak mám ode dneška 2 ve skříni. Snad budou mít děcka radost.
Nemate zkusenosti s nemocnou Milly? Anabell mame a dcera je z ni nadsena ![]()