Panenka – miminko s funkcemi – kterou?

271
19.11.08 09:41

Panenka - miminko s funkcemi - kterou?

Ahoj maminky, čekáme 2. miminko a ráda bych dala dcerce (3,5roku), až se mimi narodí, panenku miminko, která má spoustu funkcí, aby mi mohla tak pomáhat a připadala si taky jako maminka.
Měla jsem vybranou Baby Amore Moldánek, ale v obchodech nikde nejsou, na internetu minimálně, tak jsem se chtěla poradit, jestli nemáte tip na jinou značku? Baby Anabel a Chou chou mi přijdou trošku moc drahé, viděla jsem na netu (ale ne ve skutečnosti) Agátku, máte někdo zkušenost nebo víc info, pokud třeba taky sháníte? Prosím poraďte, která by byla nejlepší.
Díííky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
19.11.08 10:07

já sice nepotřebuju řešit panenky (mám kluka) tak se v tom moc nevyznám, ale pokud nechceš dát moc peněz…
tak by snad tohle mohlo stačit
 http://www.tchibo.cz/…C8hvkUk2lyM=?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.11.08 14:46

My máme právě baby amore moldánek(dcera dostala v únoru k narozeninám). U nás ji teda v hračkárně normálně mají.
K narozeninám, které má holka v únoru dostane právě panenku Agátku (naše dcera se jmenuje Agátka). Tato panenka ale jen při zmáčknutí jedné ruky mluví-asi 6 vět a při stisknutí druhé ruky zpívá písničku- vše v češtině. Jinak nic. Taky stála „jen“ 450,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
19.11.08 17:47

My máme Chou chou a pak malá dostala od babi miminko z Tesca (vyrobeno pro Tesco), koukala jsem do letáku. Myslím, že je to interaktivní Katy (ale mají ještě dvě podobné).Stojí asi 500,–. Ta, co máme my pšíká (když zmáčkneš nos. vrní (když zmáčkneš bříško), po zmáčknutí jedné ruky, říká máma a táta a druhé ruky Hello, při druhém zmáčknutí Bye, bye. Vzhledově jsou skoro nastejno. 2,5letá neteř dostala tu samou a je z ní úplně hotová. I malá jí má radši a drahá Chou chou nám tu leží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.11.08 18:34

Děkuji všem.
Radši bych nějakou, která má více funkcí, jednu základní už máme. Dobrá se mi právě zdála ta Moldánek, Magdulko, odkud jsi, že ji tam mají? Já jsem ji nikde nesehnala (centrum Brna).
A právě na netu taky vypadá dobře i ta Agátka, ale chce to asi vidět osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.11.08 18:51

Sussie já jsem ji viděla ve velkém Pompu. Musíšprolézt tak dvě, tři Pompa, hlavně ty větší a tam je myslím budou mít. ;-) nebo naopal zapadlé hračkářství někde mimo centrum ;-)

my máme Chou chou talking a pak obyčejnou Bayer a zajímá ji teda mluvící CHou chou, fakt je z ní hotová, takže u nás investice nelituji.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.11.08 16:01

ahoj tak ja sjem agatku kopila pro svou dceru k vanocum a jsem z ni nadcena dobra cena panenka je v obliceji moc pekna a zvuky jsou takove no realne vubec ne takove upistene jako u jinych panenek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.11.08 14:15
KIKI86 píše:
ahoj tak ja sjem agatku kopila pro svou dceru k vanocum a jsem z ni nadcena dobra cena panenka je v obliceji moc pekna a zvuky jsou takove no realne vubec ne takove upistene jako u jinych panenek :wink:

Ahoj a jakou Agátku si koupila?Našla jsem jich na netu víc.Prosím přidej sem fotku nebo odkaz.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
28.11.08 20:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
28.11.08 20:15

ale taky se m i libi agatka miminko ma vice funkci ale mam ji pro 16 mesicni dcerku tak myslim ze zatim staci ty funkce az az :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
28.11.08 20:59

Ahojky všem.
Tak se mi podařil nakonec sehnal téměř nesehnatelný Moldánek chlapeček, právě jsem ho zkoušela a moc se mi líbí. Škoda, že už nejsem malá… :D
Co se týče Agátky, prošla jsem mezitím spoustu obchodů a existuje jich opravdu moc druhů. Nejlepší mi přišly Agátky mimic (dělá opravdu krásné reálné grimasy) a realistic baby. Suck suck taky vypadá hezky. Mají různé designy, ale tyto se mi líbily nejvíc. U mě ale stejně nakonec vyhrál Moldánek, protože mi přijde i vzhledem nejhezčí,a navíc dělají i kluka v modrém.
Tady je ukázka krásné Agátky:
 http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

Tak hodně štěstí při výběru a hlavně rozzářená očka u vánočního stromečku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.08 22:02

Sussie, kde se ti podařilo sehnat Moldánka a za jakou cenu? Také se mi moc líbí, ale nejspíš se musím smířit s tím, že ho už neseženu.

Maminky, poraďte prosím, která panenka - miminko se nejvíce podobá Moldánkovi, co se týče jeho funkcí?

Ještě se mi líbí Chou chou jako živé miminko. Právě ho mají v akci v Makru ještě s oblečkem myslím za 1 100 Kč. To je dobrá cena, že? Přemýšlím, že ho koupíme dceři ke druhým narozeninám. Nebo je to ještě brzy a stačí miminko Agátka, jak se o ní zmiňujete? Máte některá s Agátkou miminkem dobré zkušenosti?
Dcera si hraje s miminkem, které vydává 4 zvuky, tak bych jí chtěla koupit nějaké jiné, co už toho dokáže víc.

• Citovat
  • Upravit
833
3.12.08 20:59

miminko

Ahoj, včera jsem koupila krásné funkční miminko v intersparu ve štěrboholích za 499kč a jmenuje se bambolína. Má 10 funkcí a je hezčí než všechny chou chou dohromady. Mám z něj radost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
21.5.09 08:46

ahojky poposouvám tuto diskuzi dopředu potřebuji poradit.
Za chvíli čekáme miminko a chci dcerce koupit bud chouchou nebo annabell nevím jakou panenku co nejvíce podobnou opravdovému miminku, prosím pomozte s výběrem.
Díky moc já se v tom totiž vůbec nevyznám nikdy jsem na panenky nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
21.5.09 08:53

pavlušo,tak já jsem pro chou chou,je opravdu jako miminko,mají je obě naše holky a bez přestávky si s nima hrají už asi 5 let :lol: .
Pak mají Chou-Chou Learning,ta mluví,povídá si,pokládá otázky,odpovídá,ale chce to k ní dokupovat další příslušenství,takže tyhle panenky leží v koutě a holky si opět hrají s „miminkama“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí