Paní chce vrátit peníze za bazárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19078
19.12.15 13:14

paní chce vrátit peníze za bazárek

Dobrý den maminky,
prosím vás o radu…Jedna paní si ode mne na bazárku koupila boty Mustang. Byla to její velikost a ještě jsem jí přeměřovala stélku. Dnes asi po 10 dnech mi psala, že chce vrátit peníze, že jí boty tlačí. :-(

Já bohužel ty peníze ale už nemám, koupila jsem dceři za to vánoční dárek. :-(
prosím vás, co by jste dělaly na mém místě vy? Mě se takové chování moc nelíbí a navíc ty peníze opravdu už nemám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
19.12.15 13:16

@Yasminn No, nejsi eshop, takovou povinnost nemáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.12.15 13:18

To zjistila až po deseti dnech, že jí jsou malé? Nic nevracej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
19.12.15 13:19

@Yasminn to nevěděla dřív, že jí tlačí? smrdí mi to nějakou levotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
19.12.15 13:19

Nevracej! neskutečný co jsou lidé možní. Vždyť to je bazar, né tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.12.15 13:22

Pouzite zbozi se nevraci. A Nove bere zpet do ctrnacti dni jen eshop.Coz ty nejsi. Takze pani napis, zdvorile, ze jsi ji predem sdelila velikost i boty zmerila a vic uz delat nemuzes.Je to riziko kupovat boty od nekoho z internetu, to keda tak z eshopu a ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.12.15 13:22

Záleží, jestli je to 10 dní od odeslání nebo doručení, protože pošta teď před Vánoci není nejrychlejší. No ale pokud věděla velikost, tak to není tvoje chyba, že jí bota nesedí :nevim: To už je riziko koupě přes net… já taky koupila oblečení, co mi nebylo, moje smůla. Může je přece prodat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.12.15 13:24
@Akivasha píše:
Záleží, jestli je to 10 dní od odeslání nebo doručení, protože pošta teď před Vánoci není nejrychlejší. No ale pokud věděla velikost, tak to není tvoje chyba, že jí bota nesedí :nevim: To už je riziko koupě přes net… já taky koupila oblečení, co mi nebylo, moje smůla. Může je přece prodat sama.

9.12. mi paní psala, že jí boty dorazily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.12.15 13:27
@radkakinc píše:
Pouzite zbozi se nevraci. A Nove bere zpet do ctrnacti dni jen eshop.Coz ty nejsi. Takze pani napis, zdvorile, ze jsi ji predem sdelila velikost i boty zmerila a vic uz delat nemuzes.Je to riziko kupovat boty od nekoho z internetu, to keda tak z eshopu a ani to ne.

paní jsem už napsala a samozřejmě, že jsem byla slušná. Bohužel prostě stejně ty peníze už nemám. Navíc mi to přijde divné, že se ozvala až po 10 dnech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
19.12.15 13:29

@Yasminn Je to její riziko, když ji nesedí, ať je prodá dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.12.15 13:38
@Akivasha píše:
Záleží, jestli je to 10 dní od odeslání nebo doručení, protože pošta teď před Vánoci není nejrychlejší. No ale pokud věděla velikost, tak to není tvoje chyba, že jí bota nesedí :nevim: To už je riziko koupě přes net… já taky koupila oblečení, co mi nebylo, moje smůla. Může je přece prodat sama.

Dodání balíku druhý den je málo rychlé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.12.15 13:38

Holky moc díky za reakce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
19.12.15 13:41
@Akivasha píše:
Záleží, jestli je to 10 dní od odeslání nebo doručení, protože pošta teď před Vánoci není nejrychlejší.

I kdyby to bylo den po doručení, tak je to u soukromého prodeje použité věci stejně jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.12.15 13:43

To je jak když jsem já koupila od jedné paní hrací stoleček a malej si s ním vůbec nehrál, tak jsem ho prodala dál..ale nikdy by mě nenapadlo bazarové zboží vracet. Ať paní zboží prostě prodá dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
19.12.15 13:45

To je jeji smula nevracela bych ji nic ani nahodou, navic ti pise az po 10 dnech-jako nejsi e-shop.Ja si nekolikrat objednala obleceni a nebylo mi ale to je moje smula fakt by me nenapadlo to chtit vratit.Pani to nejspis jenom zkousi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák