Paní na úklid - stydím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
30.11.20 08:19

Hele je covid, spoustu lidí je rádo, že má nějakou práci, takže ženská bude ještě nakonec ráda, že toho má u tebe hodně a vydělá si nějakou kačku. Navíc hodně práce na jednom místě bez přejíždění…paráda. K mojí kamarádce chodí paní a dělá v domácnosti úplně vše, převlíka postele atd… vůbec se neboj, však ji zaplatíš, je to služba jako každá jiná a nemáš se vůbec zač stydět…jen bych při první komunikaci uvedla vše jak to je, ať s tim pak nemáš nervy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5978
30.11.20 08:21
@Anonymní píše:
Holky, díky. Asi jsem fakt na hlavu :)

Někoho určitě najdeš. Nebude to ale levné. Já si kdysi pozvala paní na úklid, na takový běžný binec, Už jsem to neměla sílu uklidit a vadilo mi to. Bylo to přes firmu a je to tak 10 let zpátky. Paní byla milá a korektní. Stálo to tisícovku, byla u mě 5 hodin. Doba ale pokročila, takže počítej s vyšší sumou. Mě ale neuklízela skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 08:30

Raději anonym, jinak prosím smazat.
Zakladatelko, chápu tvé pocity. Měla jsem skutečně velmi náročné nespavé miminko, hloubkový úklid se vedle něj prostě udělat nedal. V jeho deseti měsících jsem si zavolala paní na úklid - na doporučení, mohla jsem ji tam s čistým svědomím nechat samotnou.
A strašně se mi ulevilo. Čas od času ji volám doteď, ale jak jsou děti větší, stíhám mnohem víc, ale okna se mi dělat nechce :)
Pro rejpalky, ať si to uklidíš sama - uklizený byt se udržuje líp, než pokud se v tom budeš topit.
Nebála bych se toho a klidně dala kšeft kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
1101
30.11.20 08:43

Zakladatelko pokud je ti to vážně trapné a jsi v dosahu 60 km od České Lípy o víkendu ti ráda uklidím.
Pokud budeš mít zájem napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 08:44

Všem děkuji za podporu. Ano, nejraději bych si uklidila sama, jsou chvíle, kdy jsem až obsedantně uklizeci a uklidit si umím…ale teď…je mi do breku a že sebe špatně :?
Zkusím se s někým domluvit, i když to pro mě bude náročné, ale asi méně, než to uklidit.

• Citovat
  • Upravit
10185
30.11.20 08:45

Pusť si na youtube Máte doma uklizeno a uvidíš, co všechno úklidová firma dokáže uklidit. Nestyď se za to, zavolej nějaké úklidovce, popiš problém a rozsah práce, je to jejich džob, jsou zvyklí. V klidu bych jim nechala uklidit všechno komplet, jediné, co by mi asi vnitřně vadilo by bylo, aby se mi cizí člověk přehraboval v mém špinavém osobním prádle a oblečení. Takže to jediné bych si zorganizovala sama. Jestli to máš v šíleném stavu, prostě všechno komplet naházej na jednu hromadu, roztřiď na prací várky a postupně per. Žehlení pak můžeš nechat na někom jiném. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 08:48
@Anonymní píše:
Raději anonym, jinak prosím smazat.
Zakladatelko, chápu tvé pocity. Měla jsem skutečně velmi náročné nespavé miminko, hloubkový úklid se vedle něj prostě udělat nedal. V jeho deseti měsících jsem si zavolala paní na úklid - na doporučení, mohla jsem ji tam s čistým svědomím nechat samotnou.
A strašně se mi ulevilo. Čas od času ji volám doteď, ale jak jsou děti větší, stíhám mnohem víc, ale okna se mi dělat nechce :)
Pro rejpalky, ať si to uklidíš sama - uklizený byt se udržuje líp, než pokud se v tom budeš topit.
Nebála bych se toho a klidně dala kšeft kamarádce.

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35964
30.11.20 08:53

Ja třeba paní na úklid mám už dlouho i když bych to zvládla sama ale nechci, klidný víkend mi za to stojí s rodinou než abych tu sůrovala :nevim: a vůbec se za to nestydím. Ale ona vytře a vyluxuje, vymění povlečení, koupelnu a kuchyni a nestydím se za to, nehodlám vyhrát soutěž o nejlepší hospodyni, radši se věnují dětem. A manžel to rád zaplatí, protože i já jsem pak klidnější, že máme doma pořádek.
Je to je kazdeho věc a kdo zkusí, uvidí tu ohromnou úsporu času a nervů. Pokud tedy najde dobrou, to je taky dost kumšt.

Příspěvek upraven 30.11.20 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 08:53

A nezná prosím někdo paní na úklid ze Zlína?

• Citovat
  • Upravit
3000
30.11.20 08:54

Prosím tě, takové myšlenky hod za hlavu. Jakej trapas. Paní na úklid chodí od toho, aby uklidila. však, s prominutím, na. ráno ve skríni nemáš, vůbec bych se nebála pustit někoho aby mi uklidil úplně všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.20 08:54
@Anonymní píše:
@Kassy
Ano, vím, vím, je to trochu iracionální, ale nemůžu si pomoct. Ten stud. Asi si to tahnu z domova, protože moje máma to pořád řešila :nevim:.

Tak jsou i lidi, co před příchodem uklizečky uklízí. Akorát u tebe to nebude rutinní uklid, sepsala bych věci, co chci uklidit a oslovila tu kamarádku. Ona řekne, co se běžně uklízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.20 08:56
@Anonymní píše:
Všem děkuji za podporu. Ano, nejraději bych si uklidila sama, jsou chvíle, kdy jsem až obsedantně uklizeci a uklidit si umím…ale teď…je mi do breku a že sebe špatně :?
Zkusím se s někým domluvit, i když to pro mě bude náročné, ale asi méně, než to uklidit.

Můžeš specifikovat střední Čechy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 09:08

Prosím anonym nebo smazat - osobní informace. U mě bydlí holka, která má taky psych. diagnózu (schizofrenička). Za mě jsi frajerka, že s tím vůbec chceš něco dělat a prosím, dotáhni to do konce!! Ať už s kamarádkou, někým z e-mimina nebo úklidovou firmou. Protože to, jak se to pak stupňuje není hezký (spí na půl metru postele). Na dobrém duševním stavu ti neutěšené prostředí nepřidá a stydět se budeš taky čím dál tím víc. Budu se těšit, až sem napíšeš diskuzi MÁM UKLIZENO! A myslím, že všichni ti držíme palce!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.20 09:17

Moc díky všem za podporu. No, já mám právě jednu půlku postele taky plnou(čistého) oblečení, takže vím, že takhle to nejde.
Jinak je zajímavý, že koupelnu a WC uklízím často( to jsem posedlá)…ale kuchyň, oblečení, na balkoně truhlíky, hlína, binec…
@Russet cca 30 km od Prahy.

• Citovat
  • Upravit
655
30.11.20 09:19

Je rozdíl chaos a špína.

Pokud se jedná o chaso, tedy čisté oblečení je všude po pokoji, věci jsou v koších / krabicích, Nákup (trvanlicýh věcí nevyžadujících bytí v lednici) je po celé kuchyni,… Není to vůbec žádný problém, a paní na úklid to zvládne levou zadní mnohem rychleji a efektivněji než ty :-)

Pokud se jedná o špínu - staré neumyté nádobí, špinavá podlaha, špinavý záchod, plesnivé věci v lednici - tak doporučuji jít estou upřímnosti, v důsledku nemoci jsi to nezvládala. Přijde pak jen ten, kdo o takovou práci má zájem. Když paní na konci dne přidáš 20% dýško a bonbonieru, tak věř, že bude ještě nadšená.

Paní na úklid kolikrát vidí opravud nechutné věci. Existují i lidé kteří musí uklízet po vraždách! Kvuli pár zmuchlaným hadrům se na tebe nebude nikdo koukat skrz prsty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný