Hledám paní / slečnu na vodění do školky!

7.10.20 14:15

Paní / slečna na vodění do školky

Dobrý den, potřebovala bych najít paní / slečnu na vodění 3 dětí do školky, ráno. Jsme z Havířova. Našla jsem si práci od 6:00, bus mi jede 4:45. Je tu nějaká paní / slečna ochotná přijít k nám kolem 4:00 ráno a odvést děti do školky? Školka začíná v 6:00. Chápu, že je to dost brzy. Počítám, že by to bylo tak 1, 2× týdně. Nebo nevíte o někom? Kdyby byl o to zájem nebo kontakt na osobu bych uvítala na emailu Hellynka@post.cz. Samozřejmě nabízím za úplatu. Moc děkuji. Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30946
7.10.20 14:25

To tedy preji hodne štěstí, to budes hledat jehlu v kupce sena. Byt tebou, tak se snazim hledat praci s pozdejsim zacatkem pracovni doby, nekoho, kdo by pak vyzvedl deti ze skolky a byl s nimi do tveho prichodu z prace, sezenes lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
7.10.20 14:26

@Hellenka33 umis si predstavit, v kolik by vlastne ta odoba musela vstavat, aby u vas byla v ty 4 hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.20 14:27

To jako fakt? tři školkové děti budit ve 3,30 - 3,40, aby byly na 4tou ránou připravené na „odvod“, pak už asi neusnou a dopoledne ve školce už budou padat únavou, do poobědového spaní podle mne nevydrží… a ty ostatní dny? pokud by to bylo 1× týdně, tak to děti zvládnou, ale co ty další dny? rozmyslela sis to celé dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
7.10.20 14:28

@Lucy75 ja pochopila, ze pani ma prijit k nim, takze v 3,30 nejpozdeji by mela vstavat ta pani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
7.10.20 14:30

To je šílený čas teda…i pro ty děti. To znamená, nejen ty chudinky odvézt do školky, ale i je probudit, snídaně, vypravit. To abys platila zlatem. Je mi jasné, že na to se neptáš, ale přijde mi to dost mimo realitu někoho takového sehnat. Zkoušela bych hledat jinou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.10.20 14:30
@Lucy75 píše:
To jako fakt? tři školkové děti budit ve 3,30 - 3,40, aby byly na 4tou ránou připravené na „odvod“, pak už asi neusnou a dopoledne ve školce už budou padat únavou, do poobědového spaní podle mne nevydrží… a ty ostatní dny? pokud by to bylo 1× týdně, tak to děti zvládnou, ale co ty další dny? rozmyslela sis to celé dobře?

A není to tak, že ten člověk dojde ve 4, aby tam někdo byl, když zakladatelka odejde. A děti vzbudí tak, aby došly v určitou do školky?? A nemusí to znamenat to, že tam budou přesně v šest?? Jen to asi zakladatelka chce zkrátit, aby nemusela tolik platit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.20 14:32

@Cuddy jakože u sebe v bytě se 3 dětmi bude nechávat úplně cizí ženskou??
no ale tak jo- pořád lepší, než budit v takový čas i děti…
i školka na šest je dost hraniční, dítě musí vstávat už po páté a třeba v zimě je to mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
7.10.20 14:35

Pokud muzu poradit, toto je blbost.Asi to je super práce, když ta podstata ti uniká. Myslím, ze bud varianta s pozdějším nástupem, nebo leda sehnat velice ochotnou sousedku, která by tam mohla být a třeba se i u vás ještě 2hodky poslat.To co pises, je nereálné a blbost.Moc lidí toto nezaujme.To bys musela nabídnout slušnou částku. Držím pěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.20 14:41

Když nám s manželem špatně vycházely služby a holky ještě nechodily do školky, tak asi 1-2× týdně (spíš 1×) k nám ráno v 6,30 přišla sousedka jen POHLÍDAT do 7,30 dvojčata - tedy nebudila, nechystala snídani, neoblíkala, prostě je nikam nevypravovala -natož někam odvádět - a i to mi přišlo od ní jako OBROVSKÁ oběť a krásný skutek, obrovská pomoc.. peníze si nikdy nevzala (hodná důchodkyně, dříve zdravotní sestra), tak jsme se jí těch pár měsíců, než šly holky do školky, odměňovaly v „naturáliích“ a neumím si vůbec představit, jak vysokou částku bych musela nabídnout (a vydělat a co by to muselo být za práci), abych ve 4ráno mazala na bus a nechala se 3školkovými dětmi cizí paní, která by s nimi měla tohle vše absolvovat..
dle mně je to zcela a naprosto nereálné a jsem přesvědčena, že takovou službu by nedělala (bohužel) ani většina dnešních babiček pro svá vlastní vnoučata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.10.20 14:46

Zkus se zeptat ve svém okolí. Možná nějaká studentka? Ale to by jsi musela mít štěstí. Já bych tohle nedělala ani pro dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.10.20 14:47

Taky bych hledala mezi studentkami. Ono teď těch občasných přivýdělků není tolik, co loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.10.20 14:58

A co nekdo ze sousedu? Nedovedu si představit, ze by k vam jel nekdo treba z druheho konce mesta, to aby ten clovek vstaval ve 3 :nevim: nebo si aspoň kup auto, at muzes vyrazit treba po 5 a ne ve 4 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.10.20 15:02

Hustý, vodit děti do školky na šestou. Chudáci.
Je ta práce od šesti životně nutná a nenahraditelná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.10.20 15:12

Matka roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin