Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cosmopol píše:
Proc je privat ve vasi situaci dobrou volbou:1. to panictvi vas panice blokuje vic, nez si chces pripustit. Mas to v hlave a ovlivnuje te to v kontaktu s zenskejma. Nekde nejakou potkas, je to treba i na dobry ceste, ale v mozku ti srotuje - jaky to bude, az na to dojde? Zvladnu to? Nezklamu ji? A to te blokuje v normalnim prirozenym kontaktu. A nedej boha, aby doslo dokonce na jeji otazku - jak to mas rad, co te vzrusuje, nebo dokonce delal uz jsi to? Pak musis bejt bud dobrej lhar, anebo jit s pravdou ven. A to bych nedoporucoval - ta holka bude v SOKU!…
Jo tak nějak by se to dalo říct.
@LLump píše:
Tak stačí jít na rande za šera
Hele, vzpomínám kdysi na jednu, to si fakt pamatuju jak dneska, jinak pěkná holka, ale roští v podpaží. Zrzavý. Jako zrzky dobrý, bobra bych zkousnul úplně klidně, u světlých typů i ty neoholený nohy nemusí být moc vidět, ale tohle bylo moc.
To si neumím ani představit, osobně by mi to i vadilo, v podpaždí.
Ale možná kdybys ji poprosil, tak by se oholila ![]()
Anebo sis ji měl sám oholit…
@LLump píše:
No, k tomu nějak nedošlo. Jako nezatratil jsem ji podle prvního dojmu, ale na druhé rande mě pozvala na jakýsi mejdan, a tam se nějak záhadně stalo, že jsem odtud odešel s jinouNebo teda přiznám, že úplně záhadně ne, padla mi do oka víc a já se asi hodinku snažil, abych i já jí, což se mi podařilo
To se někdy stane ![]()
Pamatuju se, to jsem byla mladinká, že jsem na mejdan na Silvestru přišla s jedním, začala si tam s druhým (první se opil) a ráno odešla s třetím a s tím jsem pak i delší dobu chodila ![]()
@free333 píše:
To se někdy stane
Pamatuju se, to jsem byla mladinká, že jsem na mejdan na Silvestru přišla s jedním, začala si tam s druhým (první se opil) a ráno odešla s třetím a s tím jsem pak i delší dobu chodila
Ja byl jednou pozvan na spolecnou narozeninovou party dvou kamaradek, z nichz kazda si predstavovala, ze tim hlavnim darkem budu ja. Ovsem udelaly tu zasadni chybu, ze nejaka jeste jina „kamaradka jejich kamaradky“ tam pozvala uplne neznamou holku (ktera se tam neznala vubec s nikym) a co cert nechtel, byla z nich nejmladsi a nejkrasnejsi. Takze obdarovanym jsem nakonec byl ja ![]()
@LLump píše:
Ne, to je jen krásná ukázka té vaší „logiky“.
No, me logika zivi a vuuubec ne spatne. Reagoval jsi na Babu2, ktery mluvi o tom, ze mu chybi i vztah. Tvoje ne-logika, ze si vybirame vztah podle podlomeni nasich kolen („že když se jim z někoho podlomí kolena, rázem jdou všechny jejich pindy a předsevzetí stranou“)bere za sve, protoze generalizace v techle oblastech je vzdy spatne uz z principu. Pokud muj pouze priklad beres za nelogicky, tak teda velkou sluzbu te „vasi jakoze logice“ nedelas. Jinak receno, jses dost mimo…
@Cosmopol píše:
Ja byl jednou pozvan na spolecnou narozeninovou party dvou kamaradek, z nichz kazda si predstavovala, ze tim hlavnim darkem budu ja…
Jen jestli jsi si to nepředstavoval jen Ty?
@slunecnice82 píše:
Ahoj holky,znáte muže, kterému je přes 40 a ještě je stále panic? Já takového poznala.. je milý, zábavný, pohledný, pracovitý a slušný.. nechápu, kde je problém.. jak se tohle může stát? Myslím to tak, že jak se mu mohla takhle zkušenost stále vyhýbat? prostě čeká na tu „pravou“? Odradilo by Vás to?
Díky za názory
Znám
Můj kolega z práce, slušný, pohledný, spolehlivý ale…Chce nemožné a čeká na princeznu která nežije a neexistuje bohužel…je to taková ztracená duše ![]()
@Venetia píše:
Jenže tihle vždycky nějak vybočují… jsou to zapřísahlí abstinenti, chodit mezi lidi je nebaví…to je pak těžké, kde najít tu pravou podobně zaměřenou
Jenže já smysl života v pití alkoholu a kouření nevidím. Odstrašujících příkladů z okolí znám dost. případně pokud si v práci někdo stěžuje na nedostatek peněz a vykouří za den půl krabičky cigaret je to směšné.
@babu2 píše:
Jenže já smysl života v pití alkoholu a kouření nevidím. Odstrašujících příkladů z okolí znám dost. případně pokud si v práci někdo stěžuje na nedostatek peněz a vykouří za den půl krabičky cigaret je to směšné.
V čem tedy vidíš smysl života…jaký život a partnerku bys chtěl?
@Gnaar píše:…i kdyby ano, predstava to byla prijemna. A ten necekany darek, ktery jsem pote dostal ja, za to stal
Jen jestli jsi si to nepředstavoval jen Ty?
@Cosmopol píše:
Ja byl jednou pozvan na spolecnou narozeninovou party dvou kamaradek, z nichz kazda si predstavovala, ze tim hlavnim darkem budu ja. Ovsem udelaly tu zasadni chybu, ze nejaka jeste jina „kamaradka jejich kamaradky“ tam pozvala uplne neznamou holku (ktera se tam neznala vubec s nikym) a co cert nechtel, byla z nich nejmladsi a nejkrasnejsi. Takze obdarovanym jsem nakonec byl ja
To je hezké, i když jsem čekala, že to skončilo tak, že jsi zvládl obě kamarádky najednou a třetí pomáhala
![]()
@babu2 píše:
A kam rád chodíš? ![]()
@Cosmopol píše:
Nedelej mi jeste dodatecne chute!
A chodili jste pak spolu? ![]()
@free333 píše:
A chodili jste pak spolu?
Covece dokonce i chodili (asi rok a pul). Ale nedopadlo to. Ona byla mlada az moc (nebo ja moc starej).