Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40377
4.9.17 18:59
@Cosmopol píše:
Covece dokonce i chodili (asi rok a pul). Ale nedopadlo to. Ona byla mlada az moc (nebo ja moc starej).

Jojo, někdy to jsou zajímavé náhody a jsou pak hezké vzpomínky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105494
4.9.17 20:35
@LLump píše:
Chemie a jiskra. To je jediné podstatné z té tvé nastavované omáčky. Veškerý zbytek jsou jen kecy. Pokud nemá chemii a jiskru, jak tomu tradičně říkáte, může být tím nejdokonalejším souborem nejlepších vlastností a ani se na něj nepodíváte, max. si z něj uděláte „kamaráda“. Pokud má chemii a jiskru, pohádky o tom, jak vyndáš ten svůj seznam z představ a začneš z něj odškrtávat, jestli něco splňuje, můžeš vyprávět dětem, třeba ti to sežerou :mrgreen:

chemie a jiskra musi byt prvotni.. a pak se uvidi…ony i ty pritazlive vlastnosti jsou zahrnuty pod tou chemii..to neni jen fyzicno prece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
4.9.17 21:35
@LLump píše:
Chemie a jiskra. To je jediné podstatné z té tvé nastavované omáčky. Veškerý zbytek jsou jen kecy. Pokud nemá chemii a jiskru, jak tomu tradičně říkáte, může být tím nejdokonalejším souborem nejlepších vlastností a ani se na něj nepodíváte, max. si z něj uděláte „kamaráda“. Pokud má chemii a jiskru, pohádky o tom, jak vyndáš ten svůj seznam z představ a začneš z něj odškrtávat, jestli něco splňuje, můžeš vyprávět dětem, třeba ti to sežerou :mrgreen:

Tak zrovna u manzela prvni bylo to wow ze smyslu pro humor a inteligence..ta chemie se dostavila az pote, zrejme jako dusledek, kdo vi…ale hlavne, prestan laskave rikat, co si myslim ci co konam ja nebo ostatni, co citim a dle ceho se ridim vim lip nez ty. Tohle je opravdu znamka velke omezenosti. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.17 21:48

„V čem tedy vidíš smysl života…jaký život a partnerku bys chtěl?“
„A kam rád chodíš?“

Otázky sice nebyly na mě, ale i tak na ně odpovím  :D

Nad smyslem života nepřemýšlím. Nicméně bych rád prožil život tak, aby mě bavil, něco užitečného po mě zůstalo a abych si na jeho konci mohl říci-stálo to za to.

Partnerku bych si představoval podobně založenou jako já. To chce asi většina chlapů, pokud jim nejde jen o sex, nebo o hospodyni.

A kam chodím? Protože taky nepiju, tak hospody nevyhledávám. Ale jsem spíš tvůrčí povaha, takže musím neustále něco vymýšlet a následně realizovat. Ať už se to týká bydlení, zahrady, cestování…
Pro ty, kteří si nedovedou představit příjemně strávený den bez alkoholu, uvedu jeden příklad z posledního Silvestra.
Odpoledne jsem strávil s příjemnou slečnou na výletě v našich horách. Absolvovali jsme převýšení 600 m, stihli ještě západ slunce a za tmy jsme byli dole. Příjemná prosluněná procházka s křoupajícím sněhem pod nohami. :)
Kdyby to byla partnerka, ještě bychom to zakončili doma u ohně s nějakým dobrým jídlem. Ona sama alkoholu taky zvlášť neholdovala. Jinak by už dávala odpoledne zahřívací kolo a necourala se mnou po kopcích. :D
Věřím, že spousta žen by nad tím ohrnula nos a klepala by si na čelo.
Ale poznal jsem i takové, které tráví volný čas podobným způsobem.
Pokud mají ještě dostatek intelektu, všeobecného přehledu a smyslu pro humor, tak
jsou to velice vzácné ženy.

• Citovat
  • Upravit
105494
4.9.17 22:07
@Anonymní píše:
„A kam rád chodíš?“

Nad smyslem života nepřemýšlím. Nicméně bych rád prožil život tak, aby mě bavil, něco užitečného po mě zůstalo a abych si na jeho konci mohl říci-stálo to za to.

Partnerku bych si představoval podobně založenou jako já. To chce asi většina chlapů, pokud jim nejde jen o sex, nebo o hospodyni.

A kam chodím? Protože taky nepiju, tak hospody nevyhledávám. Ale jsem spíš tvůrčí povaha, takže musím neustále něco vymýšlet a následně realizovat. Ať už se to týká bydlení, zahrady, cestování…
Pro ty, kteří si nedovedou představit příjemně strávený den bez alkoholu, uvedu jeden příklad z posledního Silvestra.
Odpoledne jsem strávil s příjemnou slečnou na výletě v našich horách. Absolvovali jsme převýšení 600 m, stihli ještě západ slunce a za tmy jsme byli dole. Příjemná prosluněná procházka s křoupajícím sněhem pod nohami. :)
Kdyby to byla partnerka, ještě bychom to zakončili doma u ohně s nějakým dobrým jídlem. Ona sama alkoholu taky zvlášť neholdovala. Jinak by už dávala odpoledne zahřívací kolo a necourala se mnou po kopcích. :D
Pokud mají ještě dostatek intelektu, všeobecného přehledu a smyslu pro humor, tak
jsou to velice vzácné ženy.

Diky :kytka: A proc se z ni nestala partnerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
4.9.17 22:23
@Anonymní píše: …Absolvovali jsme převýšení 600 m, stihli ještě západ slunce a za tmy jsme byli dole. Příjemná prosluněná procházka s křoupajícím sněhem pod nohami. :)

Jseš holt romantik :palec: (ti umírali mladí :mrgreen: ) Tohle mě taky bere a ještě po tom západu slunce, aby byl požitek dokonalý, bych přidal pozorování hvězd někde vysoko v horách, kde je tak křišťálově čistý vzduch, že si člověk připadá těm hvězdám blíže. Ale na konci to chce ještě alespoň jednu nebo dvě lahvinky dobrého vína, které údajně „bohové dali lidem, aby zapomněli na bídu života“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.9.17 00:49

Absolvovali jsme převýšení 600 m, stihli ještě západ slunce a za tmy jsme byli dole. Příjemná prosluněná procházka s křoupajícím sněhem pod nohami. :)

Kdyby to byla partnerka, ještě bychom to zakončili doma u ohně s nějakým dobrým jídlem.

Ztracenej pripad. Pravdu mas v tom, ze jsou to velice vzacne zeny. Takze pravdepodobnost, ze nejakou takovou najdes, se rovna prakticky nule.

Cela ta atmosfera, jak jsi ji popsal, na mne dychla tak TOTALNIM ASEXUALNEM, ze je celkem jasne, proc na tom jsi tak, jak na tom jsi.

A tu slecnu, ktera to s tebou absolvovala, tu vidim v barvach: mix Douchova a teta Katerina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.9.17 03:22
@babu2 píše:
Jenže já smysl života v pití alkoholu a kouření nevidím. Odstrašujících příkladů z okolí znám dost. případně pokud si v práci někdo stěžuje na nedostatek peněz a vykouří za den půl krabičky cigaret je to směšné.

Uniká mi tady něco? Člověk nemusí být automaticky alkoholik nebo silný kuřák, aby mohl s partou lidi někde posedět ne? Jak už jsem psal. Taky mi alkohol nevoní, na druhou stranu nejsem abstinent. Ale pokud chodíš mezi lidi, tak tohle musíš vědět sám. Jestli jsi zalezly x let někde v noře, tak se pak nediv, ze nemůžeš nikoho najít. Ty sociální vazby jsou k tomuhle nezbytný. Člověk pokud něco chce, tak nesmí bejt pohodlnej a dělat i věci, který mu nejsou dvakrát po chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.17 05:51

„A proc se z ni nestala partnerka?“

Jednoduše proto, že už jsme se nikdy nesetkali. Zřejmě tam neměla tu chemii.

COSMOPOL v tomto jsi absolutně mimo. :roll: Takových holek je poměrně dost, stačí vytáhnout paty z města a rozhlédnout se. Řada z nich je i docela pohledných. Málo jich je ale nezadaných. Ale to platí obecně pro všechny ženy, které jsou v něčem atraktivní.
Ostatně jak jsem psal výše, potkal jsem takové tři. Mí kamarádi si takové taky našli a už s nimi mají děti a asexuálky to tedy nejsou.
Svět je daleko pestřejší, než si dokážeš připustit. ;)

A věř mi, že strávit čas s podobně založenou holkou je nesrovnatelně zajímavější, než s takovou, která nemá zájmy prakticky žádné a těžko ze sebe dostane souvětí, nebo se její život točí hlavně kolem kaleb. I to jsem zažil a není o co stát.
Připouštím ale, že jsou kluci, kterým taková vyhovuje a jsou s nimi spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
105494
5.9.17 08:05
@Anonymní píše:

COSMOPOL v tomto jsi absolutně mimo. :roll: Takových holek je poměrně dost, stačí vytáhnout paty z města a rozhlédnout se. Řada z nich je i docela pohledných. Málo jich je ale nezadaných. Ale to platí obecně pro všechny ženy, které jsou v něčem atraktivní.
Ostatně jak jsem psal výše, potkal jsem takové tři. Mí kamarádi si takové taky našli a už s nimi mají děti a asexuálky to tedy nejsou.

A věř mi, že strávit čas s podobně založenou holkou je nesrovnatelně zajímavější, než s takovou, která nemá zájmy prakticky žádné a těžko ze sebe dostane souvětí, nebo se její život točí hlavně kolem kaleb. I to jsem zažil a není o co stát.

Tak třeba na těch výletech potkáš nějakou osamělou..určitě jsou i takové co hledají stejně zaměřeny protejsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
5.9.17 08:13
@Anonymní píše:

Jedině vyrážet na výlety, nebo se podívat i na akce nějakých klubů turistů.
Když jsme byli naposled na Sněžce, tak to tam vypadalo jako na Václaváku, takže takové ženy určitě nejsou ojedinělé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.9.17 08:53
@Saatine píše:
K tomu bych dovolila říci, že velká část, ne-li většina lidí tráví příjemné dny bez alkoholu. Ten je prostě občas, taková perla.
Mám švagrovou, která tráví takto čas, chodí na tůry a je strašně akční, já jsem oproti ní o dost přízemnější. Ale pak taky jede s partou a zapaří, to tomu dotyčnému nelze mít za zlé :)
Já si ráda zajdu i na Silvestra na procházku k nějakému hradu a večer do výřivky :D

No vidíš, tak dohoď švagrovou místnímu panicovi. :mrgreen: Třeba je to ve skutečnosti krasavec jako Emmanuel Moire a švagrová Ti ještě poděkuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
5.9.17 11:49
@Anonymní píše:
„A kam rád chodíš?“

pravda takových holek dnes asi moc nebude.Ale ne každá snad propadla konzumnímu životu. Skus holky, které chodí na vandry, dělají šerm apod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
5.9.17 23:01
@Anonymní píše: No, kdyby se nade mnou neslitoval jeden známý (možná to nebylo slitování, ale chodit se mou nechtěl), tak jsem panna ještě doteď. … Kluci mě nezvou a když pozvu já je, tak nemají čas/nemůžou/prostě ne. …Pár kilo navíc ano, ale ne moc, typ přesýpacích hodin, takže ta lepší varianta. Dlouhé vlasy, starám se o sebe. … Charisma mám nula nula nic. … Kdyby mi bylo 20, tak to chápu, ale teďka je to jak kdybyste vyhladovělému radili, ať nemyslí na jídlo :mrgreen:.

t o je nejake divne, kdyz jsi zenksska, tvarem I vizazi, tak kdyz ti neni 20 asi vis, kde je problem, ja kdyz nekdy vidim „zenske“, o ktere bych neoprel ani stare rezave kolo, protoze by to byla urazka toho stareho dobreho bicyklu, tak nepovidej, ze mas problem mit chlapa k sobe,
docela by me zajimalo tvoje foto, kdyz uz se tak rozepisujes, IQ vypada nad prumerem, tak kde je zakopany pes, jak se rika, kdyz kdejaka zmalovana nana I seredka utagne chlapa na verene nudli a jeste si z ni radosti „ucvrkava“
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.9.17 08:26
@Anonymní píše:
„jen nechápu, že takový člověk se víc nesnaží k tomu, aby někoho potkal. seznamka by přece pomohla“

Téměř všechny ženy, (holky) se kterými jsem něco podnikl jsem poznal přes internet.
Zkoušel jsem to přes společné zájmy a přes seznamku. Chuť společně něco podnikat nebo tvořit je pro mě důležitá.
Když už pro ženy nejsem sexuálně přitažlivý, rozhodl jsem se oslovit na jedné seznamce asexuálky. Ale ani tam jsem neuspěl.
Pomalu mi začíná docházet fantazie. :roll:

Aby ale nedošlo k nedorozumění, rozhodně jsem si před žádnou z žen nikdy na nic nestěžoval. Naopak, komunikace probíhala zpravidla ve velice přátelském duchu, pokud tedy byla dotyčná komunikativní.
Vidím to tedy tak, že jako kamarád bych byl pro řadu z nich použitelný. Ale to by jim pochopitelně zase nestačilo. Trochu začarovaný kruh :D

No to mas tezky treba zrovna pusobis dobre, ale prave jen jako kamarad..taky takovyho mam…dlouho a dlouho je sam ani nevim jestli nekdy mel nejakou zenskou tvrdil mi, ze jo tj. panic neni, ale stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí