Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26559
3.9.17 17:54
@Pesimistaa píše:
problem ovsem je, ze ono tohle je jasny, pruhledny, zarny, ucebnicovy priklad k pochopeni podstaty problemu zenskeho chovani na prvni pokus,ono to ovsem funguje mezi zenami temer vzdy, drive to byvalo ono zname, „co by tomu lidi na pavlaci rekli“, takze se damy zaradily do stadecka z vlastni vule,
dnes stado formuje Hollywood a od Bravicka pocinajeela seriozni platky na opacnem konci spektra

Nevim, v jakem svete to zijes, ale v mem urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.9.17 18:02
@Pesimistaa píše:
zenske maji chovani stada nebo hejna, pokud jde o hodnoceni nejakeho chlapa nebo hlavne kluka, kdyz postavaji pred tou diskotekou v hlouccich, je to krasne videt, jak reaguji na pritomne protejsky, ta nepsana vudkyne, obvykle zmalovana jako plakat zacne JEEE ten je krasne, k sezrani, atd., v ten moment ji zacno cele hejno kopirovat a jsou zcela slepe k jakemukoli jinemu objektu, bez ohledu na vzhled, stav, ci jine vlastnosti, jak se jejich tekva pozornost upina sem tam, tak jasne, ty mene vyrazne (nepisi mene krasne) proste ignoruji, jelikoz to po nich cele to hejno kopiruje, tak tech nekolik hloucku holcin ma zahy jasno, ktere objekty jsou zajimave a na ty se snazi nejak dostat, aby si jich vsimly, zatimco ostatni jsou tvrde ignorovani, kdyz se to tak nejak sejde a frajer ma smulu, ze ze zadneho hloucku si ho nevybere vudci slepicka, tak, pokud nema dost vlstni drzosti se prosadit, je odepsany, opakovani z nej vytesni posledni zbytky sebeduvery a je na problem zadelano, seznamky plne zenskych, ktere by vazne braly chlapa, ale muzske protejsky chybi, nebot vetsina panu zaregistrovanych na seznamkach si z tho dela laciny bordel a objizdi po vztahu prahnouci devy a vyuzivaji jejich naivity,takze zbalit zenskou neni problem, to co pisi vyse jsem si nevedomky overil sam na sobe, ale to je trosku odlisny pribeh, byt se stejnym meritem veci, tojest, divcim stadnim chovanim

tak to samé se dá říct o chlapech, teda spíš klucích, věřím že vyzrálý člověk má snad svůj vlastní úsudek, kdo se mu líbí a kdo ne…ale tohle tak bylo typické hlavně v teen věku, že největší borec, většinou blbeček, kterýmu se chtěli ostatní kluci připodobnit, určoval, jaká holka je kočka (většinou taky ta nejzmalovanější pipinka) a kdyby s tím někdo z party nesouhlasil, tak je za blba…
takže to je úplně to samé…ale tohle chování bych obecně tipla na puberťáky nebo lidi bez vlastního mozku a o takový taky každý nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.9.17 18:19
@Gnaar píše:
Další level je zlatokop, následuje sňatkový podvodník? :mrgreen:

počkej to je to samý, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 18:19

No, kdyby se nade mnou neslitoval jeden známý (možná to nebylo slitování, ale chodit se mou nechtěl), tak jsem panna ještě doteď. Nikdy jsem nebyla ani na rande. Kluci mě nezvou a když pozvu já je, tak nemají čas/nemůžou/prostě ne. To se týká třeba i kamarádů, kteří se mnou sami nejdou třeba do kina, i když chci jít jenom jako kamarádi, ne jako rande. Vždy musí jít minimálně ještě jeden člověk z party. Klidně holka. A s tou by klidně sami do kina šli. Jediní kluci, kteří se se mnou baví bez problému jsou gayové. Přítelkyně (i ty extra žárlivé) mých kamarádů mě často mají rády a už jsem i slyšela, že jsem jediná holka z okolí jejich přítele, která jim nevadí.¨
Pár kilo navíc ano, ale ne moc, typ přesýpacích hodin, takže ta lepší varianta. Dlouhé vlasy, starám se o sebe. Jsem sangvinik, takže vtípky, nerozčiluju se kvůli drobnostem. A stejně furt nic. Když hrajeme nějakou hru, která je o tom, jak se lidi v partě znají, tak většinou dost znám ostatní, ale ostatní - ani ti nejbližší - vůbec neznají mě.
Charisma mám nula nula nic.
Asi 3× nebo 4× mi na diskotéce byl nabídnut sex. Tohle ale fakt není pro mě.
Jsou kluci, kteří se mnou flirtují, ale to je konec, dál to nevede. A když zkusím něco naznačit teda já, tak couvnou. Štve mě to teda neskutečně. A rady typu nemyslet na to, že nějakej se najde nebo že asi vysílám signály, že někoho chci, mi jsou fakt na prd. Kdyby mi bylo 20, tak to chápu, ale teďka je to jak kdybyste vyhladovělému radili, ať nemyslí na jídlo :mrgreen:.

Co se týče paniců v 30+… No, znám jednoho, kde jsem si říkala, že to tak bude. Je pěkný, vydělává, ale furt bydlí s mámou a v životě je asi dost nepoužitelný. Na veřejnosti prdí, krká atd., to taky odradí.

• Citovat
  • Upravit
25123
3.9.17 18:20
@Lenka_Hal píše:
Nevim, v jakem svete to zijes, ale v mem urcite ne.

v mém taky ne, ale nech ho on si rád myslí, že má pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.17 21:10
@Anonymní píše:
Je mi něco přes třicet a taky jsem neměl nikdy žádný vztah, natož sex.
V životě jsem potkal tři ženy, se kterými jsem si dost dobře rozuměl (podobné zájmy, intelektuální úroveň, smysl pro humor, názory)
S jednou z nich jsem jednou za pár týdnů něco podnikl. Po třech měsících si našla přítele.
S ostatními jsem se setkal jen jednou. Našly si někoho vhodnějšího.

Nepovažuji se za podivína, mám zájmy, které lze sdílet s řadou žen, mám vlastní bydlení, práci, která mě uživí…
Jediné, co zřejmě nemám, je to správné charisma. Bez něj, jak jistě uznáte, to pro ženy není zajímavé.

Tím chci říct, že chlap, který neměl i v takovém věku ženu, nemusí být magor, mamánek, pařmen, flákač, nebo mít nějakou jinou úchylku.

souhlasím, nemusí být nic z výše uvedeného. jen nechápu, že takový člověk se víc nesnaží k tomu, aby někoho potkal. seznamka by přece pomohla. a potom asi přecíst nějaký články, knihy o motivaci, sebevzdělávání.. zjistit, v čem to vězí? Ikdyž na druhou stranu, někdy, to tak prostě je dané a lidé, kteří by se nám líbili se nám vyhýbají. A kdo říká, že je to špatně? Já poznala více mužů a všichni mi zlomili srdce. Jen trápení a slzy. Stále nemám toho konečného. Takže, kdybych je nepotkala, tak se taky nebudu zlobit:) Každý to máme jinak nastavené, dané.. nevěš hlavu, ono to dopadne. prostě je to tak, jak to má být. Ale samozřejmě, štěstí se musí jít naproti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.9.17 21:18
@Cosmopol píše:
Ja osobne bych ti v tvy situaci ten privat docela doporucil. Jde o to se otrkat. Jestli chces, napis mi SZ. Odkud jsi? V jednom krajskem meste znam jednu poloamaterku s dost dobrym pristupem. Ta to dela jako hobby ve volnem case, protoze ji to bavi a je fajn.

Jsem z Prahy. No ale to není podstatný. Nechci se chlubit, ale mam auto. Takže někam se dostat není úplně nemožný :mrgreen:

Co je ale hustý. Objevil jsem fórum, kde si frajeři normálně píšou zkušenosti z privátů. Teoreticky nikam snad ani nebudu muset jezdit. I tam se dá zjistit, že nějaký na zaučování fakt nejsou.

To je děs, se na to připravuju jak na vpád do Normandie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.9.17 21:20

@PetrBk Norník, to fórum, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105558
3.9.17 21:24
@PetrBk píše:
Jsem z Prahy. No ale to není podstatný. Nechci se chlubit, ale mam auto. Takže někam se dostat není úplně nemožný :mrgreen:

Co je ale hustý. Objevil jsem fórum, kde si frajeři normálně píšou zkušenosti z privátů. Teoreticky nikam snad ani nebudu muset jezdit. I tam se dá zjistit, že nějaký na zaučování fakt nejsou.

To je děs, se na to připravuju jak na vpád do Normandie :mrgreen:

norn@ik, ne?
Co se tyka baleni zkus mrknout na svadeni@cz …ted uz to moc nejede, ale je tam spousta diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105558
3.9.17 21:24
@PetrBk píše:

To je děs, se na to připravuju jak na vpád do Normandie :mrgreen:

norn@ik, ne?
Co se tyka baleni zkus mrknout na svadeni@cz …ted uz to moc nejede, ale je tam spousta diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 21:48

„jen nechápu, že takový člověk se víc nesnaží k tomu, aby někoho potkal. seznamka by přece pomohla“

Téměř všechny ženy, (holky) se kterými jsem něco podnikl jsem poznal přes internet.
Zkoušel jsem to přes společné zájmy a přes seznamku. Chuť společně něco podnikat nebo tvořit je pro mě důležitá.
Když už pro ženy nejsem sexuálně přitažlivý, rozhodl jsem se oslovit na jedné seznamce asexuálky. Ale ani tam jsem neuspěl.
Pomalu mi začíná docházet fantazie. :roll:

Aby ale nedošlo k nedorozumění, rozhodně jsem si před žádnou z žen nikdy na nic nestěžoval. Naopak, komunikace probíhala zpravidla ve velice přátelském duchu, pokud tedy byla dotyčná komunikativní.
Vidím to tedy tak, že jako kamarád bych byl pro řadu z nich použitelný. Ale to by jim pochopitelně zase nestačilo. Trochu začarovaný kruh :D

• Citovat
  • Upravit
5
3.9.17 22:18

Ve 30+ letech se řadím taky stále k této kategorii. Ať už je to vinou nic moc vzhledu, absence přátel, bydlení s matkou (pro ženy je to odrazující, ovšem například ne pokud se mají náhodou postarat o své rodiče ve vyšším věku).

Schází mě nějaký ten impuls, nějaké nakopnutí směrem k ženám. Prostě důvod proč, a nechci další odmítnutí, nebo vysvětlování co jsem dělal těch 15 let bez vztahu. Možná je to platonickou láskou osobě kterou vídím jen jedou za nějaký čas.
Alkohol nepiju, nekuřím, drogy taky nic, nikdy mě to nic neříkalo a tyto „sociální lepidla“ (nebo jak to nazvat) mě taky dostavají mimo sociální kontakt. Nechápu co na těch „lepidlech“ lidi mají, jen si dodávají kuráž, já je odmítám, proč tedy navrhujete hned každému kdo má stejný problém předemnou alkohol?

Vrtá mě hlavou proč vrážím peníze do současného domu, ale zároveň mě druhá část říká co by jsi z toho případného svého vlástního měl, když jsi sám. Nemám pocit, že by to něco změnilo, čekám asi na ten impuls, pak bych to řešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105558
3.9.17 22:23

A vam opravdu ten sex vubec nechybi? To nemate potrebu nebo to resite tolik let svepomoci? Ze by stacila i asexualka.
Zamysleli jste se nad tim, jestli sami nejste asexualni nebo nemate negativni vztah k zenam? Proste je k nicemu nepotrebujete, nechybi vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.9.17 22:26

Nornik no :mrgreen:

To svadeni je zajímavý, ale když je někdo pako tak mu asi nepomůže ani svěcená voda. No aspoň jsem v diskuzi našel dalších pár paniců. Už je nás docela dost :mrgreen:

Asi budu muset opustit tu tzv. komfortní zónu, vzít koule do hrsti a zkusit nějakej ten privátek. Prostě to udělat trochu jinak než jsem původně zamejšlel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.9.17 22:33

@babu2 Tak nemusíš být hned alkoholik abys mohl fungovat mezi lidma. Mně taky chlasz dvakrát nevoní. Ale to není důvod nechodit mezi lidi. Víš proč se ten alkohol doporučuje? Protože odbourává zábrany a člověk pak tolik nepřemýšlí o svých činech :mrgreen: Prostě do toho jde po hlavě. Víš kolik dětí běhá po svetě díky alkoholu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí