Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
1.9.17 17:48

@PetrBk nedočítala jsem celou diskuzi, ale chtěla bych reagovat na tvůj příspěvek. Víš o tom, že existují nácviky sociálních dovedností i na schůzky s holkami? Já to třeba nevěděla, ale můj syn (malý) chodí k psycholožce, která mi říkala, že k ní chodí i dospělí muži, aby se naučili správně komunikovat se ženami. Popisovala mi, že je hrozně milé vidět, jak ze začátku jsou strašně nesmělí, když mají komunikovat i s ní, ale že stačí jen pár sezení a už jsou si jistější, protože v reálu to dokáží použít a ono to funguje a tím se dostávají dál a dál. Zkus zapátrat, zda v okolí něco podobného není. Někdy stačí málo a změní se hodně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.9.17 17:49
@Pavelkowa píše:
Proč to vlastně řešíš? Psal jsi ve předchozím příspěvku, že je Ti 29 a jsi panic. V mládí, když jsi byl plný hormonů jsi žil v celibátu a teď, když už máš svoje nejlepší roky za sebou, výkonnost a citlivost určitých tělesných partií už je dávno za zenitem, tak proč by ses měl o něco snažit? Nejlepší roky jsi promeškal a dohnat už se to nedá. Nechápu Tě, proč ta pozdní snaha?

Pawelkova! Pomalu s tou flintou! Jaky „nejlepsi roky za sebou“? Jaky „za zenitem“? To bysme si tu taky nekteri mohli zacit brat osobne! (Ze LLumpe?) Ten mladik je v rozpuku sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105523
1.9.17 17:56
@PetrBk píše:
Nemám momentálně žádnou kámošku, která by mi na férovku řekla něco o mém vzhledu.

Nějaká ta lichotka není problém. To si myslím, že používám často, když se mi nějaká líbí. Ten flirtík, to je horší. A představa, že dělám nějaký návrhy… to fakt nevim :mrgreen:

Možná prostě spadám do tý kategorie „je divnej“ a nezbyde nic jinýho, než za to platit. Do tý doby než mě to nevyluxuje :mrgreen:

No a to bys případně očekával, že něco fyzického bude iniciovat ona nebo bys začal sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.9.17 21:53
@PetrBk píše:
Nemám momentálně žádnou kámošku, která by mi na férovku řekla něco o mém vzhledu.

Nějaká ta lichotka není problém. To si myslím, že používám často, když se mi nějaká líbí. Ten flirtík, to je horší. A představa, že dělám nějaký návrhy… to fakt nevim :mrgreen:

Možná prostě spadám do tý kategorie „je divnej“ a nezbyde nic jinýho, než za to platit. Do tý doby než mě to nevyluxuje :mrgreen:

No nevím, rady jako flirtování jak o život a balení v barech mi přijdou zcestné. Právě proto, že to neumíš, necitis se v tom a jsi nervni, tak to blbě dopadne.

Jestli je základní problém v nervozite z ženských, tak bych zacala na neutrální půdě, která mi nebude pridelavat nervy. Koníčky, práce. Nesnaz se rovnou balit, ale prostě se se ženami bav o tom, co tě baví, v čem jsi dobrý. Netlač na pilu, ber to jako dobrý trénink, z kterého třeba něco bude, třeba ne. Jednak se časem ochodit panika, že to je ženská a budeš se s nimi bavit normálně, druhak znalosti a profesionalita v čemkoliv imponuje. Jestli si netroufás naživo, tak klidně online, ne seznamky, ale diskuzaky o XY apod. I kdyby to mělo být chování králíků, nějaká ženská se tam vždycky najde. A já to musím vědět, první kluk mě sbalil přes fórum o Star Treku :D

Hlavně si nedělej násilí a nedělej že sebe drsnaka, když to k tobě absolutně nesedí. To bude leda pro srandu. Mně kdysi chlapec drsnacky zahlasil, že mi vysuka mozek z hlavy. Nesmelej uhrovatej matfyzak ve zmackany sustakovce, kterýmu to nekdo poradil, že je to jako děsně drsný a na ženský to platí. Zarvala jsem tehdy smíchy a pět minut se nedokázala uklidnit. Nechtěla jsem se mu vysmivat, ale tak totálně se to tlouklo s jeho osobnosti, že to prostě bylo úplně absurdní. Jak scéna z Monty Pythonu, ne svudnicky počin.

Prostě se nestylizuj do Casanovy, ale buď sám sebou. Využij, co máš. Jestli ti dělá potíže mluvení, tak nedělej taškařice, ale poslouchej. Ptej se a nech ženu mluvit. Chlapi, kteří naslouchaji, často bodují úplně neskutečně.

Věk není pro první rande optimální, co si budeme povídat, ale má druhou stranu máš výhodu, že spoustě vrstevnic začínají tikat hodiny a poohlizeji se kolem sebe víc než dřív. Plus už třeba nejsou tak vybírave, a navíc už spíš než machrovani ocení pohodovou povahu, zázemí, dispozice pro rodinu… Prostě bych to rozhodně beznadějně neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
1.9.17 23:01
@Aily píše: …Mně kdysi chlapec drsnacky zahlasil, že mi vysuka mozek z hlavy. Nesmelej uhrovatej matfyzak ve zmackany sustakovce, kterýmu to nekdo poradil, že je to jako děsně drsný a na ženský to platí. Zarvala jsem tehdy smíchy a pět minut se nedokázala uklidnit. Nechtěla jsem se mu vysmivat, ale tak totálně se to tlouklo s jeho osobnosti, že to prostě bylo úplně absurdní…

Tak to nemůžeš vědět, jestli by svůj slib splnil, když si to nevyzkoušela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
1.9.17 23:08
@Pavelkowa píše:
Proč to vlastně řešíš? Psal jsi ve předchozím příspěvku, že je Ti 29 a jsi panic. V mládí, když jsi byl plný hormonů jsi žil v celibátu a teď, když už máš svoje nejlepší roky za sebou, výkonnost a citlivost určitých tělesných partií už je dávno za zenitem, tak proč by ses měl o něco snažit? Nejlepší roky jsi promeškal a dohnat už se to nedá. Nechápu Tě, proč ta pozdní snaha?

Ale no tak, 29 je pro některé ještě zajda :mrgreen: Nikdo nic dohánět nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
1.9.17 23:29
@PetrBk píše: Nemám momentálně žádnou kámošku, která by mi na férovku řekla něco o mém vzh ledu.

probuh, u chlapa se to tak neresi, to co leckdy vidim, tak si rikam, kam ta krasna zenska dala oci, a jinak,
po slovensky: ked je chlap trocha krajsi od certa, predca je krasny!!!
tohle mej na pameti, az zase zacnes pochybovat o sve vizazi, jasne, mlady pane
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.9.17 00:04
@Aily píše: Prostě se nestylizuj do Casanovy, ale buď sám sebou. Využij, co máš. Jestli ti dělá potíže mluvení, tak nedělej taškařice, ale poslouchej. Ptej se a nech ženu mluvit. Chlapi, kteří naslouchaji, často bodují úplně neskutečně.

velice trefne, bud sam sebou a naslouchej, osatni prijde samo, jasne, trapne mlceni mussis prolomit, dojde li k nemu, ale jinak Aily ma 1000% pravdu, tak to funguje spolehlive
overeno!!!,
zeny potrebuji ucho, jen jeden detail, musis si pamatovat co ti zenska vypravi, ono je trapne nevedet, co ti vypravela, zanedlouho se zacne opakovat, takze je to snadne, staci si jen doplnovat pamet novymi drobnostmi z vypraveni,

na druhou stranu, zeny dobre vi, ze chlapi si toho obecne z zenskych reci moc nepamatuji, coz znamena, ze si nepamatuji vubec nic,
zazil jsem mnohokrat obrovsky udiv, kdyz jsem i po letech zopakoval, co mi dotycna vypravela, kdyz se pokousela o klasicke „osvezeni muzske pameti“ o niz ze zkusenosti vedela, ze si zenske plky muz nikdy nepamatuje

Příspěvek upraven 02.09.17 v 00:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.9.17 00:12
@Gnaar píše:
Tak to nemůžeš vědět, jestli by svůj slib splnil, když si to nevyzkoušela? :mrgreen:

Minimálně by ho splnit zkusil, to rozhodně :-D Ale i takto lákavé nabídce jsem hned z několika důvodů odolala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
2.9.17 00:27

To je tak, když ze soulože a balení holek děláte zbytečou vědu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.9.17 00:31
@VENIVINIVICI píše:
To je tak, když ze šukání a balení holek děláte zbytečou vědu :jazyk:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
2.9.17 10:34

Tady se to rozjelo :mrgreen: a překvapilo mě kolik lidí se mi tady snaží poradit.

Taky mě napadlo jestli to má vůbec cenu s tim začínat takhle pozdě. Žil jsem takhle doteď, to už těch zbylých pár let můžu takhle doklepat. Že jsem něco prokálel je úplně jasný. No ale asi mě to začalo opravdu žrát, proto to řešim. Proto brouzdám internetem a čtu příběhy podobných tragédů. Proto se ptám sám sebe proč? Kde je vlastně ta chyba? To jsem takový pako?

Naslouchat asi umim, protože jsem tim jednu osobu prý docela překvapil. Bylo to stejně prd platný :mrgreen:

Možná bych mohl zkusit toho psychologa. To už mi pár lidí taky doporučilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
2.9.17 10:54

@PetrBk Pokud máš problém s „odpaněním“, zaplať si privát, ať trochu potrénuješ :mrgreen: Nemá cenu se užírat nebo litovat minulosti, že se dalo něco udělat jinak, takové úvahy k ničemu nevedou. Hlavu vzůru, když se budeš trošku snažit, určitě protějšek najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105523
2.9.17 11:01
@PetrBk píše:
Tady se to rozjelo :mrgreen: a překvapilo mě kolik lidí se mi tady snaží poradit.

Taky mě napadlo jestli to má vůbec cenu s tim začínat takhle pozdě. Žil jsem takhle doteď, to už těch zbylých pár let můžu takhle doklepat. Že jsem něco prokálel je úplně jasný. No ale asi mě to začalo opravdu žrát, proto to řešim. Proto brouzdám internetem a čtu příběhy podobných tragédů. Proto se ptám sám sebe proč? Kde je vlastně ta chyba? To jsem takový pako?

Naslouchat asi umim, protože jsem tim jednu osobu prý docela překvapil. Bylo to stejně prd platný :mrgreen:

Možná bych mohl zkusit toho psychologa. To už mi pár lidí taky doporučilo.

Nejdůležitější ze všeho je uvědomit si, jestli to opravdu chceš, jestli tě k tomu nežene jen, že si připadáš divnej a že bys ve svém věku na tom měl být jinak. Pokud si byl dosud takhle spokojenej, tak bych to nechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105523
2.9.17 11:04
@Gnaar píše:
@PetrBk Pokud máš problém s „odpaněním“, zaplať si privát, ať trochu potrénuješ :mrgreen: Nemá cenu se užírat nebo litovat minulosti, že se dalo něco udělat jinak, takové úvahy k ničemu nevedou. Hlavu vzůru, když se budeš trošku snažit, určitě protějšek najdeš.

většina chlapů s tím problém nemá, ale tihle panici jo, už jsem četla víc takových příběhů a je tam takové to ženské myšlení, že jedině ve vztahu a že si počkají na tu pravou nebo raději nic… tam bude něco špatně s potřebou sexu jako takovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí