Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrBk píše:
Já se trochu vtírnu. Přiznám se, že jsem se regnul právě kvůli tomuhle tématu. Protože poslední dobou mi to opravdu vrtá hlavou, co jsem vlastně doteď dělal blbě a tak různě brouzdám po netuJe mi 29 a stále panic. Nikdo z okolí mi to nevěří, jen ti co mě dobře znají. Nevim, asi nemám typický vzhled pro panice. Tak asi proto. Každopádně žádnej krasavec taky nejsem. Na tom se lehce pracuje, sundal jsem za rok přes 35kilo a je fakt, že i po fyzický stránce se cítím lépe. No vytoužené plusové body do sebevědomí se nedostavily. Komunikace s ženami stejně starými nebo mladšími je poměrně na katastrofální úrovni. U těch starších nejsem tak nervní. Nevím co to je. Asi nějaká fobie nebo co. Když už se snažim s nějakou někam jít, tak to vždy končí první schůzkou. To je prostě pravidlo. Ono těch schůzek po tom co jsem sundal trochu tu váhu moc nebylo. Já vidim problém v tom, že ty holky prostě na mě asi nic nevidí. Já to s nima neumím, plus jsem do toho nervní a nevěřím si. Což samozřejmě ony vycítí. A jak už zaznělo, zoufalce asi opravdu žádná nechce. No pak si stačí přelouskat jedno docela výživné zdejší téma „Velikost partnerova penisu“ které má k dnešnímu datu již úctyhodných 1237 stran. No a to už se člověku pak nechce vůbec nic
![]()
Takže asi tak. Ano, je to divný a není to úplně normální stav. Cejtim, že jsem někde zachrápal a něco mi ujelo. V kolektivu se začínám cítit hůř, kor ještě když je téma o sexu. Takže jsem z toho trochu mimo. Stále doufám, že se to ještě zlomí. Ovšem určitá hořkost, závist, mindrák, frustrace ve mě už je a žere mě to. Ale to je asi ke stavu normální. Byl bych asi opravdu „jinej“ kdyby mě to nechávalo v klidu.
Jo, je tady možnost jít na privát. Na to já prostě nemam náturu. Zkoušel jsem se hecovat. Nejde to.
Hele cesty páně… Stávaj se i horší věciJsem docela zvědav co se na mě snese
Pokud neni problem ve vzhledu, navrhuji vyrazit na „lov“ a jit primo po takovych tech „sexualne vyhladovelych“ postarsich zenach (nektere nereknou ne takrka nikomu). Potrebujes prekonat to „poprve“, se starsima ti to lip jde, nebudes tak nervozni, a navrh te neco nauci. Uvolnis se a pri komunikaci s mladsima budes pusobit jako uplne jiny clovek…
Copak je opravdu možné, aby byl nějaký chlap ve 40 letech panic???
To by musel být jedině nějaký latentní gay, který má zmatek ve své orietaci.
@Pavelkowa píše:
Copak je opravdu možné, aby byl nějaký chlap ve 40 letech panic???To by musel být jedině nějaký latentní gay, který má zmatek ve své orietaci.
ale může.
Zmatek v orientaci může mít i ten, kdo už si dávno vrzl. O tom to asi úplně není.
Hele já nevim jestli je problém ve vzhledu. Jak to mám posoudit? Psal jsem, že žádný krasavec nejsem. Zrůda snad taky ne ![]()
By mě zajímalo jak poznám sexuálně vyhladovělou? ![]()
@PetrBk píše:
Zmatek v orientaci může mít i ten, kdo už si dávno vrzl. O tom to asi úplně není.Hele já nevim jestli je problém ve vzhledu. Jak to mám posoudit? Psal jsem, že žádný krasavec nejsem. Zrůda snad taky ne
By mě zajímalo jak poznám sexuálně vyhladovělou?
ze se chytne na sexuální návrhy?
@PetrBk píše:
Zmatek v orientaci může mít i ten, kdo už si dávno vrzl. O tom to asi úplně není.Hele já nevim jestli je problém ve vzhledu. Jak to mám posoudit? Psal jsem, že žádný krasavec nejsem. Zrůda snad taky ne
Podlě mě to většinou nepoznáš. Zkus hledat přes seznamky, protože podle mě si ty vyhladovělé buď můžou vybírat a tudíž nemají důvod jít do nesmělého, nebo si vybírat nemůžou a taky musí hledat, a to je přes seznamku rychlejší a transparentnější.
@Venetia píše:
ze se chytne na sexuální návrhy?
no jo, ale on asi není typ, kterej by ty návrhy uměl dělat.
@Eliška píše:
no jo, ale on asi není typ, kterej by ty návrhy uměl dělat.
tak to je blbý…tak cvičit na seznamce
@PetrBk píše:
Nemáš nějakou kamarádku (spolužačku, příbuznou), který by se zeptal? Ale musí být upřímná. Teda, pokud nechceš poslat fotku sem.
Jo a nejlíp ve věkový kategorii, na kterou cílíš. Moje dcera (19) je schopna vyřadit zájemnce jen proto, že má špatný boty ![]()
Obecně chlap nesmí smrdět, mít mastný vlasy. Zbytek je o osobních preferencích, ale dobrým sestřihem a ležérní elegancí se nic zkazit nedá. Je dobrý mít nějaký společný téma k hovoru. A nenápadně lichotit.
Jak poznat sexuálně vyhladovělou neporadím, mám to tak, že nejdřív ten zajímavej objekt a pak až ta chuť ![]()
@slunecnice82 píše:
Ahoj holky,znáte muže, kterému je přes 40 a ještě je stále panic? Já takového poznala.. je milý, zábavný, pohledný, pracovitý a slušný.. nechápu, kde je problém.. jak se tohle může stát? Myslím to tak, že jak se mu mohla takhle zkušenost stále vyhýbat? prostě čeká na tu „pravou“? Odradilo by Vás to?
Díky za názory
stoprocentně odradilo
@Venetia píše: tak to je blbý…tak cvičit na seznamce
na ktere seznamce jsi, ze bych se tam sel take „zacvicit“
![]()
@PetrBk píše: By mě zajímalo jak poznám sexuálně vyhladovělou?
to je uplne jednoduche, staci trochu zaflirtovat, trochu soukromi a pak uz jde vsechno odivani dolu jaksi samo, kdyz to nezpackas
![]()
@Pesimistaa píše:
na ktere seznamce jsi, ze bych se tam sel take „zacvicit“![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teď už na žádné…
Nemám momentálně žádnou kámošku, která by mi na férovku řekla něco o mém vzhledu.
Nějaká ta lichotka není problém. To si myslím, že používám často, když se mi nějaká líbí. Ten flirtík, to je horší. A představa, že dělám nějaký návrhy… to fakt nevim ![]()
Možná prostě spadám do tý kategorie „je divnej“ a nezbyde nic jinýho, než za to platit. Do tý doby než mě to nevyluxuje ![]()
@PetrBk píše:
Nemám momentálně žádnou kámošku, která by mi na férovku řekla něco o mém vzhledu.Nějaká ta lichotka není problém. To si myslím, že používám často, když se mi nějaká líbí. Ten flirtík, to je horší. A představa, že dělám nějaký návrhy… to fakt nevim
Možná prostě spadám do tý kategorie „je divnej“ a nezbyde nic jinýho, než za to platit. Do tý doby než mě to nevyluxuje
Proč to vlastně řešíš? Psal jsi ve předchozím příspěvku, že je Ti 29 a jsi panic. V mládí, když jsi byl plný hormonů jsi žil v celibátu a teď, když už máš svoje nejlepší roky za sebou, výkonnost a citlivost určitých tělesných partií už je dávno za zenitem, tak proč by ses měl o něco snažit? Nejlepší roky jsi promeškal a dohnat už se to nedá. Nechápu Tě, proč ta pozdní snaha?